Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af The great Sükür
Det er så fedt med Crypto. Men husk i skal betale skat af det...
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af ilsemprelaziale
Nogen af jer der kom ind i Doge eller Shib før de begge steg helt vildt?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har haft Doge en del tid, men ikke helt fra da den var 0.00X værd. Mine største gevinster har været på BitCoin og ETH.
Dette er en signatur.
Skrevet af The great Sükür
Jeg skal lige spørge nogle af jer . Betaler i skat på noget af dette ?
Og et mere . hvis man for eksempel har bitcoins på sin coinbase konto bliver disse informationer omkring hvor meget man har liggende videregivet med myndighederne , for der er vel kommet en hel masse regler på området.

Jeg tror jeg var en af de første der købte bicoins men solgte dem hurtigt . Ifølge min blockchain konto har jeg haft over 70 bitcoins i 2012
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af The great Sükür
Der blev helt stille lige pludseligt
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af Daniel V.
Ifølge min blockchain konto har jeg haft over 70 bitcoins i 2012


God damn, 70 btc er 27 mio DKK værd i dag.
Skrevet af The great Sükür
I know. Men solgte dem relativt hurtigt og da jeg fandt ud af at jeg havde haft det antal tidligere, så fik jeg også en meget dårlig dag. Tålmodighed og tyrkere, er ikke en god kombination...
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af hts
Der er i øvrigt et par projekter med danskere bag. FKX og PDX


Håber I fik købt

Betaler ikke skat af noget af det. Bor i Dubai
Skrevet af hts
Ifølge min blockchain konto har jeg haft over 70 bitcoins i 2012


Auch

Min gode buddys kollega købte 300 i de tidlige år. Opdagede det i 2017 og solgte 3. Han sidder stadig køligt på 297 af dem.
Skrevet af hts
i forlængelse af indexfonde osv snakken i aktie tråden, ville jeg lige høre om nogen bruger DeFi som investering. Man kan jo få ret gode renter med absolut minimal risiko.

Jeg har mine delt op i 3 risiko grupper. Selv i low risk er de sat op til 9% p.a. hos Binance og 19% hos Anchor. Begge i stablecoins
Skrevet af ilsemprelaziale
Puha November har godt nok været en hård måned. Det startede ellers fantastisk, min portfolio var oppe med 21% for November indtil det hele begyndte at gå ned.

Den der nye COVID variant skabte alt for meget FUD, jeg synes nærmest det er en smule hysterisk at folk panik sælger på den måde, men sådan er markedet jo. Bliver spændende at se hvad der sker når det Amerikanske marked åbner i eftermiddag. Hvis markedet crasher så gør Crypto nok det samme, men nyhederne om at Omicron er en mild variant får måske folk til at slappe lidt af.

Er der nogen af jer der staker jeres crypto på Binance? jeg staker mit VET og ONE derinde og er i tvivl om jeg skal foretage mig noget når 30 dages perioden udløber?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af npl
@hts

Man kan tjene nogle rimeligt voldsomme renter på Degenbox -- 50% eller mere -- men det har også større risiko. Der er også de algoritmiske stablecoins som Ohm, Time osv. som man kan stake.

@ ilsempre

Hvilke mønter kan man stake på Binance, og hvad er renterne? Jeg flyttede alle mine ONE mønter til Defi Kingdoms for at stake Jewel og være med i en liquidity pool (JEWEL-ONE), hvor jeg mener man får bedre afkast.
Skrevet af ilsemprelaziale
Binance har 8.97% APY på ONE. Hvad får du for din staking på ONE coins?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af npl
Arh, jeg skrev ikke mit indlæg ordentligt.

Jeg staker ikke ONE. Jeg swappede det fleste for Jewel, og staker det i Defi Kingdoms. Her er der ingen APY, da man får en lille del af transaktionsgebyrerne i spillets DEX.

Resten af mine ONE er i en Jewel-One LP, som giver omtrent 800% APY. Men størstedelen af belønningerne er låst indtil næste Juli.

På mainnet kan jeg se, at man kan få lidt over 9% i en stake pool, så det er nok ikke meget bedre end Binance.
Skrevet af hts
Ja, er blevet meget mere til renter pt. Har ca 1.5 TIME i den, så det giver et fint afkast.

Ellers kører jeg LP i MLT og XTM, og alm staking i MTV og lidt af de klassiske. Er ved at sætte et firma op, hvor vi udelukkende kører staking/LP i stablecoins, og hjælper så folk på den måde at få goderne fra DeFI. Ikke de vilde returns, men stadig 2000% bedre end deres bank. Stadig i test fasen med vores varierende risikogrupper
Skrevet af npl
Det lyder rigtig spændende, hts. Held og lykke!
Skrevet af hts
Hvad tænker I. Afventes der, eller handler I pt.

Jeg har hentet lidt RUNE og LUNA de sidste par dage.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har bare holdt fast. Jeg har ikke rigtig gjort mig nogle tanker, men er lidt skuffet over udviklingen i bitcoin og ETH. Hvorfor falder det så meget?
Dette er en signatur.
Skrevet af hts
Ved det ikke. Tror FED kom ud med noget halløj. Hvis 40k falder kunne det godt blive grimt.

Irriterende at BTCs kurs stadig skal påvirke det hele så meget.

I øvrigt, hvis I ikke allerede kender den, så kan man ganske simpelt "stake" sine UST stablecoins på Anchor og få ca 19% om året. Fin løsning i et evt "bear market"
Skrevet af hts
Lige lidt om hvordan min portefølje er bygget op. Bestemt ikke råd til nogen, men måske jeg selv opdager nogle huller ved at få skrevet det ned.

I bund og grund har jeg meget lidt at de helt tunge tokens. Jeg kigger primært efter to ting. Enten skal det være et godt projekt der ikke er eksploderet endnu, og/ellers skal jeg have det stående i noget der giver høje renter, som enten giver passiv indkomst eller får bunken til at vokse til det næste skub.

I den første kategori har jeg satset på Thorchain (RUNE) universet. Det er der en del grunde til, men primært et godt solidt hold bag, og en masse features der snart låses op. De er i bund og grund en multi-chain LP provider, men de har stadig et ret lavt loft på hvor store deres puljer må være, hvilket løftes løbende og fjernet helt på et tidspunkt. Alle deres liquidity pools er med RUNE som den ene part, og forventer derfor demand vil gå op løbende. De arbejder allerede med mange chains (XDEFI wallet kan connecte med dem alle på samme tid) og DOGE + LUNA bliver tilføjet i Q1.


Jeg har derfor en god stak RUNE, som jeg dels har stående for sig selv og dels i en LP med BUSD (Via BEP2 netværket) til 31% i renter om året på Thorswap. Thorchain har modsat alle andre impermanent loss protection efter 100 dage.

I mit sats på Thorchains fremgang har jeg også XRUNE. Det er en opstartsplatform med projekter der hører under her.
Jeg har været med i THOR, MNET og TGT IDOs og netop TGT er et andet produkt der skulle kunne nyde godt af når Thorchain åbner puljerne. TGT er Throwallet, og er en Android og IOS app. Her stater jeg pt mine TGT til en boostet APY på 800% det første måned. Herefter vil jeg ligge dem i TGT/RUNE LP.

Udover Thorchain universet har jeg MLT. Det er en Media licence token, som virker solide. Det er et ældre tysk firma, som nu har kastet sig over krypto.
Mine MLT er i en LP sammen med BNB, hvor jeg får en APR på ca 160%. Altså er halvdelen af puljen i BNB, hvilket passer mig fint med noget i den. Her høster jeg mine rewards ca en gang om ugen og smider dem ind igen. Det giver en APY på 300%+

QRDO har jeg også en position i. Den får jeg ikke nogle renter på.

Så er jeg med i 2 OHM forks. OHM forks er noget sjovt noget, hvor renterne er meget høje, hvilket fører til et forventet fald i prisen. Så håber man bare at renterne opvejer for dette. Her er jeg i TIME og GG, som pt giver en god passiv indkomst.

En sidste LP jeg har lidt i er TOMB/FTM. Fantom netværket er på vej frem, og i en LP med TOMS er man sikret mod impermanent loss, da TOMB er bundet til FTM. Renterne her er høje, men kan ikke lige på stående fod huske hvor meget det er.

MTV er et sats (Det er det hele nok). MTV er meget ligende ONE, men i et tidligere stadie. De arbejder stille og roligt med produktet og er et long term bet. Får 13% i rente på deres staking. Her smider jeg lidt ind hvert måned, og så må vi se hvor det ender.

Sidst har jeg nogle DeFi opsparinger, hvor jeg hælder profit over i. Primært på Anchor pt, hvor UST stablecoin giver 19% APY.

Der er også lidt småsager i LUNA, ETH og MCC

Så jeg er i RUNE, XRUNE, TIME, TGT, MTV, MLT, (BNB), QRDO, GG, LUNA, ETH, MCC og FTM (Efter positionsstørrelse)

Andre jeg kigger meget på, eller dem jeg gerne vil have mere i er LUNA, FTM, KDA, OJAMU (Venter på et dip) og STRONG (Sætte en node op)
annonce
0