Du svarer på indlægget:
Mht Menchov, synes jeg bestemt den holder, for manden har været kaptajn på rabobank i sæsoner hvor der ikke var en entydig tour favorit (bl.a 2007).

I forhold til ruten, så er Wiggins en større kandidat end Menchov var i 2007. Menchov har trods alt også fine GC-placeringer i TdF, så helt til rotterne har han ikke været.

Desuden så vi også et ret stærkt Sky hold smide det i vueltaen. Jeg siger ikke Sky ikke kan, men vi har før set storhold falde sammen i touren.

Igen, kan der altid findes ekempler på ting, der er gået galt. Det giver blot mere mening at forholde sig til årets rute og mulige konkurrenter. Ocana væltede også, da han endelig lå til at slå Merckx, Schleck smed kæden og sådan kan du blive ved. Uheld og sammenburd kan du altid finde.
Det giver dog langt mere mening at se på, hvad Team Sky lige har præsteret i et forberedelsesløb.
I øvrigt er de langt bedre forberedt på denne opgave, end de var til Vueltaen sidste år.

Voeckler sammenligningen kom på baggrund af noget pref skrev, og jeg vil aldrig nogensinde betegne ham som favorit til en grand tour (det var et fluke år sidste år, akkurat som da Pereiro vandt), derfor er det ikke fjollet.

Det er fjollet, idet du bruger det til at understøtte den manglende tillid til Wiggins´ tidligere GC-resultater. Det er jo netop intet fluke over det, men mere stabil kørsel krydret med en fremragende enkeltstart. Netop i år er det jo mere vigtigt end nogensinde.

Jeg regner som sagt Wiggins blandt favoritterne, men jeg er bare en smule forbeholden ved at kalde det en duel mellem Evans og ham, da jeg stadig mener Wiggins har noget at bevise.

Selvfølgelig har Wiggins i forhold til Evans noget at bevise, for sidstnævnte har vundet TdF, og på den baggrund vil enhver anden i årets TdF blegne.

Jeg vælger at forholde mig til ruten, konkurrenterne og resultaterne i forberedelsen, og her er det mere end vanskeligt at se bort fra Wiggins som førsteudfordrer til Evans.
0