Du svarer på indlægget:
Du skal nok lige læse det jeg har skrevet om Voeckler igen.

Det har jeg læst. Du bruger Voeckler som et eksempel på en fluke, der én gang har kørt i top 5 i et etapeløb. Det har intet med Wiggins at gøre, der har kørt langt mere stabilt i etapeløbssammenhæng. Voeckler profiterede, ligesom Pereiro Sio, af et godt udbrud, og var stærk nok til at holde hjem. Ellers er Voeckler jo den fødte opportunist.

Men alligevel: Indtil sidste år var Wiggins vel et fluke. Han kørte stærkt i 2009 for året efter at ende som nr. 24, 40 min efter, det er ikke særlig stabilt.

Wiggins har jo netop udviklet sig stabilt. At, der kom et dyk i 2010 tager jeg ikke som udtryk for, at han lige nu mangler noget i TdF-sammenhæng. Sidste år var han gearet til TdF, men styrtede og måtte udgå. Som trøst kørte han trods alt en podieplads hjem i Vueltaen.
I år har han målrettet bygget formen op mod TdF, og stort set ryddet bordet i de etapeløb, han har kørt.
Sammenholdt med rutens udformning og konkurrenterne (eller rettere, de som mangler), så er Wiggins svært at komme udenom.

Der er selvfølgelig altid en fare for, at han går kold.

I den forbindelse vil jeg lige minde dig om, at Cadel Evans blev nr. 26 i TdF i 2010. Hvordan var det lige, det gik med ham året efter?
0