Du svarer på indlægget:
At du bruger Cadel evans Tour i 2010 er i den sammenhæng du bruger det useriøst, da Evans allerede på daværende tidspunkt havde kørt flere top ti placeringer hjem.

Nej, det er da ikke. Wiggins har kørt et par gode Grand Tours, og du bruger selv hans 24. plads, som argumentation. Det er da værd at påpege, at Evans blev nr. 26 året før han vandt. Året inden igen, altså 2009, blev han nr. 30.
Da han fik et hold skræddersyet til ham, og fik optimale forberedelser, så vandt han også. Det minder en del om Wiggins.

Mht. Evans, så gik diskussionen omkring jo også på, at han manglede holdbarheden, idet han ofte havde en halvdårlig dag i bjergene, eller, som da Sastre vandt, ikke kunne stå for presset.

JEg er da enig i, at Wiggins sagtens kan løbe ind i både uheld, skader, og der er et reelt spørgsmålstegn ved favoritrollen. I Dauphiné håndterede både han og holdet det forbilledeligt, men Dauphiné er ganske rigtigt ikke TdF.

Men, igen, savner jeg, du disker op med holdbare alternativer, hvilket Igor Anton ikke er med 100 enkeltstartskilometer uden for Euskatelland.
0