Du svarer på indlægget:
Hvis man lige må stikke snuden frem i machokampen her. Så uden at jeg har set forfærdelig meget Giro indtil videre, men jeg syntes at høre at jeres bud idag Pozzovivo ikke havde haft den bedste optakt til Giroen i år. Men det er måske mig, som har dårlige ører?

Idag har jeg dog tid til at se etapen, som skulle være eksplosiv. Jeg glæder mig egentlig til at holde øje med Rafal Majka idag. Fordi så vidt jeg har hørt, har han siddet godt med indtil videre. Sidste års Vuelta viste ihvertfald en polak, der kunne brænde igennem. Men det er trods alt en anden størrelse at sidde med de bedste på de sidste km., så det bliver en interessant iagttagelse.

Jeg holder lidt på Scarponi idag, samtidig med at jeg håber Evans og Wiggins får et hak i tuden. Evans og Wiggins er kedelige i min bog, selvom det de nu kan, gør de til ug. Særligt håber jeg på at Wiggins fejler, så man kan få lidt gang i Henao. Det kunne blive interessant, og mere spektakulært.

Mht. Rolf-snakken, så er man naturlig favorit så længe man bor i Toscana området isært, eller bare generelt italienere. Tilbage in those days, var Rolf jo en angribende rytter, så jeg tror det afspejler sig lidt i hans kommentering. Han glemmer til tider at tage højde for, at man ift. de glade EPO-dage ikke kan angribe på hver opkørsel eller nedkørsel uden at det koster i den lange ende.
0