Du svarer på indlægget:
Kvindernes elite gider jeg nu godt se, men hver sin smag.

Vi kan jo passende fortsætte vores gættekonkurrence, og kigge lidt på U23 senere i dag

Jeg har personligt meget stor fidus til Yates-tvillingerne, og især Simon Yates der tog sig af 2 etaper i l´Avenir, og en meget imponerende etapesejr under Tour of Britain. Brormand Adam blev så nr. 2 samlet i l´Avenir, og virker også virkelig giftig. Der er ingen der kan lade dem gå i afslutningen.

Spanske Ruben Fernandez vandt l´Avenir, og derfor er man også nødt til at regne ham med blandt favoritterne(og til odds 34 er det fristende at smide lidt efter en sejr til ham). Hans resultatliste lugter dog ikke rigtigt af at han kan spurte(men han kan dælme køre opad!), og jeg har min tvivl om hvorvidt man kan komme alene til mål.

Julian Alaphilippe skal også nævnes, da jeg ved at Frankrig som udgangspunkt kører for ham. Jeg kunne dog godt frygte han er en knivspids for tung til at hænge på, når det rigtigt spidser til på stigningerne.

Hos Danmark virker Haugaard i god form, og med tanke på at ruten også synes at passe ganske godt til både Valgren og Cort, vil jeg stadig tillade mig at forvente medalje. Alt andet er en mild skuffelse.

Jeg kender ikke rigtigt italienerne eller belgierne, men bookmakere og bloggere nævner mange steder belgiske Jasper Stuyven og italienske Davide Villella, så måske en "ukendt" fortjener plads i mit gæt.

Derfor:
1. Simon Yates
2. Michael Valgren
3. Jasper Stuyven
0