Du svarer på indlægget:
Jeg er meget enig i dine betragtninger. Jeg har også stor fidus til de to Yates brødre, og det handler vel i stor grad om dagsform og at være "på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt" hvem af dem, som kommer med i finalen. Fernandez er rigtigt nok et fantom opad, men jeg tror ikke han har den power der skal til for rigtigt at smadre det hele. Der vil være 6-7 mand ikke ret langt efter ham over stigningen, og de bør kunne hente ham nedad igen, og så ender han et eller andet sted imellem nr. 5 og 10 tror jeg (afhængig af gruppens størrelse).

Alaphilippe får ikke lov til at køre med over den sidste stigning, der SKAL sættes pres på for ellers forærer man sejren væk - Og ikke nødvendigvis kun til ham. Der er en del stærke afsluttere i feltet lige efter de bedste klatrere - Bl.a. to af vores egne danske gutter.

Jeg tror meget på at Lecuisinier overrasker. Han kører godt opad, og hvis Alaphilippe ikke kører op til sit bedste, så får Lecuisinier formentlig lov til at skyde. Holland har Teunissen og van der Lijke som potentielt kan være farlige på dagens rute. Norge har generelt et spændende hold med Enger og Galta, som også begge kan drille på en rute som i dag.

Belgien har både Stuyven og Waeytens som bør gør det godt i dag, Italien er ret svagt besat ser det ud til, men Villella, som du selv nævner kan på en god dag drille.

Herklotz må man aldrig afskrive. Han er et supertalent, og selvom han ikke virker i form, så har han altså en anderledes power end mange af de andre. Og hans vilje er svær at rokke ved. Hvis løbet ikke bliver alt for hårdt, kan Rick Zabel måske også være med.

Som nogle sidste boblere, som man måske skal kigge lidt efter kan jeg nævne Tom Skujins, Jan Hirt, Louis Meintjes og Eduard Grosu. Det er dog kun ryttere der kan blive farlige hvis de rammer dagen helt ekstraordinært og samtidig får lidt lang snor.

Jeg har en top 3, som hedder:

1. Yates (den ene kan være ligeså god, som den anden)
2. Lecuisinier
3. Teunissen

Jeg har ingen danskere på, fordi jeg hellere vil overraskes positivt, end blive skuffet :)
0