Du svarer på indlægget:
SotD, du giver mig ondt i maven med dine pinligheder.

Anyways, interessant etape i dag og som Halil er inde på, så bliver varmen formentlig en voldsom faktor. Valverde burde brillere i dag af samme årsag, og stigningen op til Chamrousse passer ham fint - Den er ikke så frygtelig efter godt 8km.

Det er selvfølgelig ret svært at se hvordan Nibali skal undgå at vinde etapen, hvis der ikke går et bræk hjem. Han har været et niveau over alle andre so far, og målt på klatrebenene lørdag og mandag er der ingen tilbage der kan være med. Spørgsmålet er så om Hajen er interesseret i at tage endnu en etape, når han allerede har to? Det er han selvfølgelig nok, men han gemmer den nok til lidt senere.

Jeg tror ikke Astana kommer til at jagte noget i dag, så det bliver AG2R, FDJ og SKY der skal tage ansvar, hvis et udbrud ikke skal have gode muligheder for at gå hjem. Den største kandidat er selvfølgelig Purito Rodriguez, men han skal omvendt bestemme sig for om det kan svare sig at gå på togt i dag og så potentielt blive hentet af favoritterne på sidste stigning. Det ville give mere mening - i hvert fald bjergpoint-wise - at forsøge sig i morgen, hvor favoritterne måske også er knap så ivrige.

Horner er selvfølgelig interessant, og jeg mener det når jeg skriver at han kommer flyvende i uge 3. Jeg tror stadig det er lidt for tidligt for ham i dag, og han siger jo også selv at der gerne skal være "mange" bjerge inden afslutningen, så favoritterne er slidt godt ned. Derudover har både han og holdkammerat Rui Costa døjet lidt med bronkitis de sidste par dage.

Jeg er enig i at König har gode muligheder i dag, men meget afhænger af hvad Porte og AG2R vil. Han kan ikke følge med de allerbedste. Og jeg tror ikke man skal undervurdere at AG2R måske har lidt øjne på holdkonkurrencen - Men det løser de så potentielt ved at Kadri, Cherel eller Riblon skal afsted fra morgenstunden.

Betting-wise synes jeg Porte(odds 12), Pinot(odds 14) og især Van Garderen(odds 41)er voldsomt over priced.

Edit. Managerspil, betting, etc. aside, så håber jeg bare at folk tør angribe allerede i dag. Og at de tør gå helhjertet efter at få Astana ødelagt.
0