Du svarer på indlægget:
Jeg har i øvrigt lige læst, at Valverde også skal køre Flandern Rundt. Det er sgu fedt (jeg nærer ikke samme antipatier for ham, som andre herinde). Og som han er kørende for tiden er han vel også nødt til at blive regnet blandt subfavoritterne (laget under dem vi ellers har nævnt).

En rytter som har imponeret mig helt vildt (særligt i går) er Lotto-Soudals Tiesj Benoot. Ikke at han overhovedet skal nævnes blandt favoritterne til Flandern Rundt, men en lang række topplaceringer i forårsklassikerne (heriblandt en sjetteplads i Dwars door Vlaanderen) og hans kørsel i går, hvor han endda havde overskud til at angribe i feltet på de sidste stigninger, giver løfter om en rigtig stor fremtid. Især når man tager i betragtning at han kun lige er fyldt 21 år! Han er altså tre år yngre end Edward Theuns, som der jo - med rette - er stor begejstring for herinde.

Jeg kunne godt forestille mig at Benoot kunne blive Belgiens fremtidige superstjerne i forårsklassikerne, selvom man selvfølgelig skal passe på med at komme med den slags forudsigelser. Jeg synes bare ikke jeg rigtig har set andre køre så godt i så ung en alder inden for det sidste årti - udover Peter Sagan.
0