Du svarer på indlægget:
Jeg tror mere Valgrens manglende tilstedeværelse til sidst handler om en rigtig dårlig positionering i bunden af Cauberg, hvor han var kommet til at sidde langt tilbage. Men det må også være en af de sværeste positionskampe i sæsonen, når de brager ned gennem Valkenburg med hvad der sikkert nærmer sig 80 kilometer i timen. Det går godt nok stærkt, der.

BMC fortjener ikke meget ros for deres taktik. Det var helt tydeligt at Gilbert blev sat over holdet, da van Avermaet kom af sted med Fuglsang. Det havde jo været et perfekt scenarie for dem, da Fuglsang næppe havde kunnet sætte van Avermaet og selvfølgelig havde tabt en eventuel spurt. Og hvor er han dog efterhånden en imponerende cykelrytter, van Avermaet. Havde Hermans lige kunnet holde sit lead-out lidt længere, kunne det sagtens være blevet til endnu en podieplacering.

Jeg synes Valverde så meget imponerende ud, da han efter at have været lukket inde langt op ad Cauberg med relativ lethed kørte Gilbert og Matthews ind. Jeg synes han burde være fortsat lige forbi dem, hvilket han også påstår, at han prøvede. Det forsøg synes jeg dog ikke fremgår af tv-billederne.
0