Du svarer på indlægget:
Jeg synes da incitamentet til at køre de øvrige konkurrenter ud af løbet må være stort. Lige pt. ligger han med 8 ryttere indenfor 30 sekunder og yderligere to indenfor et minut. Det betyder at han skal køre efter alt hvad der ligger i top 10 - præcis som han gjorde i går. Ved at være kørt med Jakob skulle han kun passe på Jakob og måske én mere. Sådan som SKY kørte i gå må det være klart at foretrække frem for num hvor han igen bliver angrebet i øst og vest.

Havde han og Jakob ligget med 1-2 minutter til resten, så var de nødt til at hjælpe hinanden med at lukke de seriøse angreb der potentielt kom i dag. Nu har Astana to mand og Ag2R 4 indenfor skudafstand, så de kommer til at stikke på skift hele vejen op ad bjerget... Og selvom Landa er den stærkeste, så kan det godt ende med at koste han sejren, hvis han ikke kommer over toppen alene, fordi de andre så kan presse ham på nedkørslen, det flade stykke og i spurten, det anser jeg på ingen måde som værende i Landas interesse.

Og jeg er helt enig mht spurten i går. Landa burde ikke være bekymret for Fuglsang i en spurt hvilket blot gør det endnu mere underligt at de ikke slog pjalterne sammen. Hvis der er en rytter man gerne vil hive med til stregen er det Fuglsang... Hans antrit er elendigt.
0