Du svarer på indlægget:
Ja, sikke da en præstation af Lopez. De har tur i den for tiden, colombianerne. Det er ikke nogen overraskelse, at Lopez kører hæderligt på sådan en kuperet og relativt teknisk tt, da han har en del power og er virkelig eksplosiv af en klatrer at være (han er i øvrigt også listet til at veje 65 kg, hvilket er usædvanligt meget for en "lille" klatrer), men at han bliver nummer 2 og slår alle andre klassementsryttere end Izagirre er en mindre sensation.

Izagirre har virkelig udviklet sig i år og er bare uhyggelig på kuperede enkeltstarter. Meget sympatisk interview af ham efterfølgende også. Han er efterhånden en af mine favoritter i feltet.

Der er godt nok lagt i kakkelovnen til morgendagens etape med 4 ryttere inden for 18 sekunder. Og så er det i mine øjne fedt, at der ikke er mål på toppen og at stigningerne trods alt er en smule lettere end de foregående dage, da det tvinger Izagirre, Talansky og Barguil til at prøve længere ude fra. Barguil har i hvert fald ikke noget at tabe, så han skal bare derudaf.

Desuden blev Mads Pedersen nummer 26 på bjergetapen i Route du Sud. Det er selvfølgelig ikke et fantastisk resultat, men med tanke på, at de høje bjerge vel er hans svageste område som cykelrytter, så synes jeg det vidner om, hvor højt hans niveau efterhånden er og hvor god form han er i for tiden.
0