Du svarer på indlægget:
vis nu de andre lag pres på første bjerg så ville Sky jo komme i problemer det så vi i går der havde de kun 3 mand tilbage på det første bjerg men så stoppe Sky for få resten af holdet op.vis nu de andre lå pres på der så vi fået et helt andre cykelløb


Tja. Der blev da sat én... Han kom så tilbage på nedkørslen og førte i 30km derefter... Derefter styrtede Geraint Thomas, og senere Mikel Landa - Og selv i dén situation kører Poels ham sikkert over som forreste mand, hvor Nieve lige slipper til sidst, mens Henao som havde en decideret off day alligevel sidder temmelig længe og til sidst ruller ind sammen med Thomas.

Astana lagde pres på SKY i 40km, uden effekt. Movistar har gjort det samme tidligere - uden effekt. Tidligere år har det været det samme, og også Tinkoff har forsøgt.

Når man har den bedste kaptajn og et hold der decideret er kørt i form til Touren med ryttere som Poels, Kyrienka, Thomas, Nieve og Henao og så samtidig er så heldig at få Landa foræret fordi han udgik af Giro´en, så skal man saftsuseme presse på i et vildt tempo for at gøre en forskel. Så er det sgu nok bedre bare at angribe vildt og tovligt ude fra. Og det er heller ikke videre kvikt hvis man gerne vil på podiet.

Og lad os være ærlige. Hvilke ryttere i feltet ville være villige til at ofre alt i håbet for at vinde? Der er vel kun Quintana som man kunne forvente det fra. Valverde bør ikke være i den form efter at have kørt Giroen, Porte smed tilpas meget tid til at det måske er fint nok for ham at havne på podiet, Mollema kører pt. over evne og Yates, Bardet, van Garderen, Martin og Kreuziger er ikke podie materiale - Så kan de køre top 5 er de vel tilfredse.

Så vi står tilbage med ryttertyper som Purito og Aru som ikke har det store at tabe ved at gå på et togt, og som samtidig er inden for en tidshorisont der er nogenlunde overkommelig.

Alene det faktum at Froome kun fører med 1:47 på nuværende tidspunkt er jo uhørt når man ser på hvor overlegen han har været. Så måske man skal klappe hesten lidt og sige at det måske er ret klogt at så mange ryttere stadig er der til at hugge hovedet af ham, hvis han skulle få en off day.
0