Du svarer på indlægget:
Men det var så også på 19. etape, hvor 1) mange af de ryttere der i dsg slutter foran ham nok ikke ville gøre sig gældende af forskellig årsager og 2) hans restitutionsevne var langt mere fremtrædende efter et langt løb med et hav ag bjerge.

Derudover synes jeg heller ikke Froome var på sit ypperste. Det er Dumoulin vel nærmest. Han havde måske vundet endnu mere suverænt for to år siden, men det han viste i dag minder da til forveksling om han gamle jeg.

På samme stadie i Vueltaen ´14 præsterede han endnu ringere. Han er blevet bedre siden, bevares. I Touren sidste sæson tabte han også mere end han gjorde i dag. Den var også kuperet (13. etape).

Jeg synes med andre ord, ikke der er evidens for at påstå at man havde været latterliggjort hvis man i går havde spået ham til at tabe 2´30". Hans præstationer i de ugelange etapeløb har været noget blandet, og kunne indikere at han måske nok kunne have kørt bedre, men jeg synes ikke der er noget drastisk i hans tab. Men det er selvfølgelig skuffende for ham selv. Jeg hat bare svært ved at pege på ret mange ryttere foran ham, som jeg mener er dårligere under de forudsætninger der var til stede.
0