Du svarer på indlægget:
Tja, jeg plejer ikke at kalde folk dumme, når de ikke er det. Og jeg prøver at undgå at fremstå så vred, som du gjorde.

Og det er da klart, at jeg forsvarer mine pointer, men hvis beviser sidenhen dukker op, der gør dem til skamme, har jeg ikke behov for at semisvine folk til, der påpeger det.

I øvrigt synes jeg ikke, at Giroen har modbevist min kritik af Ewan. Jo, han er pivhamrende hurtig, men han kan jo slet ikke forsvare sig i en positionskamp, og er altså ganske endimensional.

At han er en beviseligt bedre landevejsrytter end van der Poel og van Aert for nuværende, kan jeg måske nok gå med til, da han jo har et par Grand Tour-etapesejre, men snakken gik på folks potentiale, og der ser jeg bare de to som værende langt mere løfterig end den lille australier.

Nå, Giroen:

Det er ganske underholdende, som de tre kører på hinanden, både på etapen og i medierne efterfølgende. Og det er et problem for Dumoulin, at han bliver isoleret så tidligt, men jeg tror, han vil lykkes med at ride stormen af. Og nu er Pinot og Zakarin lige pludselig inden for striking distance af podiet. Det komplicerer sagerne helt vildt, og de sidste to bjergetaper kan blive helt vilde og voldsomme, da flere af sub-top-tre-rytterne pludselig kan øjne muligheder for at indlede tidlige offensiver, hvis de tre førende vil slås om ikke at tage ansvar for at kontrollere.
0