Du svarer på indlægget:
Er det dét samme Leopard-hold vi har set i denne sæson, FF? - Stærkest under udskilninger? På brostenene var de ikke til stede, i dag ryger folk som Monfort og Voigt jo igennem efter en føring, og Andy sad nede bagerst i feltet og rodede, da der var væddeløb hen mod Huy.

Nu er brosten- og Ardenner-klassikere også to helt forskellige elementer, også holdmæssigt. Du må lære at skelne snart. Med stærkest under udskilninger mener jeg selvfølgelig, at de må forventes talstærke i LBL-finalen, da Fuglsang lige pludselig har meldt sig ind som storløjtnant og lille outsider for anden gang i træk, mens Voigt så godt ud igen. Derudover er holdet ganske imponerende med et godt miks af kun udholdende ryttere, dvs. som skabt til søndagens løb. At de så ikke har en naturlig afslutter i de her mindre udmarvende udgaver er en anden snak, men på søndag må det forventes mindre vigtigt, hvilket Andys sejr sidst viste meget godt.


Det er underligt at Franck og Andy begge formår at få sig puttet midt i feltet, når placeringskampene er i gang.

I al fald meget mærkeligt, at de ikke prøver sig længere ude på etapen, sammen med Kolobnev fx, men måske de satte sig for at lade batterierne op til søndag.


Jeg synes Lotto-holdet er meget imponerende. Deres indsats for Gilbert i dag, og i søndags, er udslagsgivende. Voldsomt imponerende.

Enig, de sætter sig frem på helt rigtigt tidspunkt efter Rabobank, som igen storfejler og slet ikke kan være tilfredse med de her klassikere.


Podiepladsen til Samuel er ligeså skøn, som Gilberts sejr. Hvor jeg dog ville ønske han fik lov at vinde en af de her.

Overvejede den til ca. 24 gange igen, men jeg nøjes gerne.Lotto >>> Quickstep
SotD, det handler om prioriteringer. Du kan ikke bare se det uden kontekst, for Lefevre prioriterer helt sikkert Touren meget mere end de her Ardenner-klassikere, som siden Bettini har haft mindre fokus. Nu er det så også lige offentliggjort, at Gilbert kører Touren, så der er helt sikkert en "beef", som ikke helt er afsluttet endnu. Boonen og Chavanel virker umiddelbart som et ganske fornuftigt og overlegent match her.

Men igen, kæmpe respekt for Gilbert. Det er jeg ikke bleg for at anerkende og har da heller aldrig afskrevet ham på noget tidspunkt mht. Ardennerne, som Il_Pref subjektivt gjorde med Boonen på bekostning af Gilbert på brostenene. Påpegede blot nogle bekymringer.
0