Du svarer på indlægget:
Jeg er ikke ude på at legitimere at x eller y vinder bjergtrøjen. Det er jeg som sagt relativt ligeglad med.

Min anke går på, at du binder det op på én etape. Han bliver #2 på etapen til Valloire (som i øvrigt var meget vigtigere for ham end i går), hvor feltet var over Col de Vars, Izoard og Galibier. Er det så nok til at gøre ham til den næstbedste opad, hvis jeg bare gerne vil have, vi tolker ud fra den etape, eller hvordan skal jeg forstå det?

Når du tilkendegiver, at en klassementsatsning er ensbetydende med, at man slutter længere oppe end dem, der satser på bjergtrøjen, er det vel heller ikke så mærkeligt, at Bardet slutter med markant færre point end eksempelvis Allan og Majka? Det er derfor, jeg ikke forstår, hvorfor andre brugere vil kigge på point fra de tidligere år.

I år har Tour-ledelsen jo satset ret hårdt på at have de helt store tinder med, hvilket man ellers i vid udstrækning har holdt sig fra i lang tid, fordi man - især klog af Giroens skade - har været nervøs for, at vejrforhold som dem, der har ramt Touren de sidste par dage, ville ødelægge det. Det betyder selvfølgelig også, at der er færre point at køre om på mange af etaperne, ligesom det selvfølgelig heller ikke gør noget godt for konkurrencen, at to etaper er blevet kortet væsentligt ned.

Igen, det er jo ikke Bardets skyld, at så få kørte efter bjergtrøjen. Det krævede jo reelt kun én god dag for ham og Caruso havde jo altså heller ikke benene til det i går. Min helt gratis påstand vil være, at ingen havde snakket om, den havde været billigt til salg, hvis Egon havde vundet den med eksempelvis 92 point.

Igen, jeg forholder mig ikke til om den har været billigt til salg eller ej, for enhver kan da se, at forløbet omkring den trøje i år har været spøjst, men jeg synes det er for nemt at sige, den ikke er blevet vundet af den bedste opad. Sådan hænger det jo sjældent sammen.
0