Du svarer på indlægget:
Jeg skulle også lige til at nævne Ullrich! Lad os ikke håbe at talentet bliver forvaltet ligeså tåbeligt, men det har jeg nu også svært ved at forestille mig.

For mig handler debatten om “billigt til salg” ikke om kroppen den havnede på. Havde Bernal vundet med få ekstra point havde den været (næsten) lige så billigt til salg. Det faktum at den havnede på kroppen af en “tilfældig” rytter gør ondt på mig. Men jeg er også kæmpe fan af trøjen og var stor Virenque fan, bl.a. pga hans tilgang til trøjen.

Man kan jo dårligt kritisere løbet, eller rytterne for at den ender med at være billigt til salg, men det ændrer dog ikke på det faktum at DET VAR DEN!

Jeg håbede inderligt at en rytter som Yates, Nibali, Barguil, Aru eller Bardet ville vågne op til dåd og give den én over nakken. Men kombinationen af mangel på interesse og dårlige ben gjorde jo desværre det at den ville havne på kroppen af den klassementsrytter der nu engang gjorde det bedst i Alperne. Desværre forsvandt tre bjerge fra ligningen og derfor havnede den endnu længere nede.

Det ville for mig at se have været noget mere charmerende om den var endt hos Wellens, og set i lyset af at der var så lille afstand tror jeg han er ærgerlig over ikke at have fundet nogle af de point som havnede hos De Gendt og den anden jeg har glemt navnet på.
0