Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stodderkongen
Coolio, takker.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af FrækFyr17
Havde nu gerne set den nedkørsel være med for at forstå al hypen, men som jeg skrev tidligere kunne man mistænke den kortege for at blive kaotisk, når man ser de veje i klippene.

Bagvedliggende grund har nu nok været rytternes sikkerhed og evt. udsigter til våde veje(?) som igår, men havde stadig svært ved at se en større kortege på det bjerg.

Rytterne er jo knap så fyldige på næstsidste bjergtop, som de biler er, og topledelsen hos Giro-arrangørerne skulle da også være meget uenige lige nu.

Dagens etape er lige pludselig og sent decimeret til en nærmest ordinær bjergetape i årets Giro.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af ChristianH.
Det betyder vel, at der ikke kommer til at ske den store udskilning i dag, før nogle af klassementrytterne prøver sig på Monte Zoncolan?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Skrevet af Il_Preferito
Med den kørsel favoritterne(Contador undtaget)har vist indtil nu, så havde det scenarie nok været det samme, hele Crostis eller ej.

Nibali havde måske forsøgt noget på den giftige nedkørsel, men ellers havde de vel alle bare siddet og kigget på hinanden.

Især med morgendagen i tankerne.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af ReaLFCKøbenhavn
Hvor meget af crostis stigningen er så "cuttet" af?
Danmark - Fckøbenhavn. England - Liverpool. Spanien - Real Madrid. Italien - Udinese.
Skrevet af ReaLFCKøbenhavn
Super, tak.
Danmark - Fckøbenhavn. England - Liverpool. Spanien - Real Madrid. Italien - Udinese.
Skrevet af FrækFyr17
Så begynder opstigningen.

Spøjse klip med først Saxo-vognen som eneste bag det store felt. Jeg så ikke hvorfor, men hvis allerede kortegen fejler her, tør man næsten ikke tænke på Crostis. De andre vogne er dog oppe nu. Herefter vælger Gadret så lige at køre af vejen, så han får sgu travlt med at komme op igennem feltet nu.


Edit
Og så kører Rosa igen. Foran sig har han to andre spaniere, Anton og Rodriquez. Veltimet.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Zenin
Lidt sjov etape. Nu har jeg næsten lige tændt, men de har vist midt i ruten droppede endnu et bjerg, pga frygt for protester. Så lidt spøjs ud med mekanikerne som skulle om bag på motorcyklerne.
Skrevet af Il_Preferito
Flot sejr til Anton. Contador lignede dog en der godt kunne have gået med, hvis han følte for det.

Også imponerende at Nibali kommer tilbage flere gange, selvom han så knækket ud.

Kreuziger og Rodriguez er ude af det samlede nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Zenin
Ja, men han viste dog for første gang lidt svaghedstegn. Men det var alligevel kun Igor det tog tid på ham, resten af favoritter tog han selv tid på. Igor kan dog næppe blive udfrodre ham, med den enkeltestart han køre, og han er også stadig ret langt bagefter.
Skrevet af Jess
Jeg tvivler stærkt på at Contador kunne have fulgt med Anton, ellers ville han have gjort det, ellers er han bare dummere end jeg troede.

Zenin: den enkeltstart der er tilbage er en bjergenkeltstart. Så Antons enkelstart bliver ikke noget stort problem for ham. Dog tror jeg ikke han kan hente Contador, der er bare ikke nok stejle bjerg afslutninger tilbage, kun i morgen.
Skrevet af tobi
De skal nu altså også køre en flad enkeltstart på sidste etape.
Skrevet af Il_Preferito
Der er nu to enkeltstarter endnu.

Og Contador lignede nu en der godt kunne køre med, synes jeg. Især mod slut så det da flere gange ud som om han kunne hugge efter Anton, hvis han ville.

Det er ikke unormalt at en førende rytter ikke vil æde alt. Du så det i går.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Jess
Med ca. 2 km til mål havde Anton 30 sekunder til Contador og Nibali, han sluttede 33 sekunder foran Contador på trods af at Contador angreb Nibali til sidst. Altså kørte Contador og Anton omtrent lige hurtigt på det sidste stykke.
Skrevet af NickRomano
Jeg synes, at der var flere situationer på de sidste 2 km., hvor Contador med rysten på hovedet indikerede, at han ikke havde mere.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af korzika
Det er fandme for meget med de tilskuere i ToC. Det plejer da ikke at være så slemt i fx Touren, Giroen eller Vueltaen?
Skrevet af repos , moderator
http://sportenkort.dk/ny…ntador-stil

Hold nu kæft, Nibali. Det er det sædvanlige italienske klynkeri.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Steffen Taylor
Ikke desto mindre, er der vel en vis grad af sandhed i det?

Jeg synes sgu det var lidt sølle kørt af Contador i går. Havde han siddet på hjul af Nibali helt til mål, så fair nok. Men når han sidder 5-6 km som en igle på hjul, under påskuddet af at han ikke har kræfterne, så finder jeg det personligt en smule usmageligt at køre fra sin "hjælper" til slut.
Skrevet af krolletop
Fremragende cykelløb .
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
annonce
0