Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos , moderator
Du mener ham "den professionelle".
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, det var lidt det, jeg forsøgte at hinte til.

Jeg ville ellers gerne have hørt mere om karrieren på landevejen. Hvor længe er han ude?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
1 uge
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forlan21
Hvis Mørkøv ikke lige havde hevet de sidste par point hjem til DK til EM, ville Mads P overhovedet blive udtaget til Danmarks hold i går med 6 mand..

Valgren og Fuglsang var jo selvskrevne som kaptajner. Mørkøv, Asgreen og Cort tror jeg lå højere på Anders Lunds liste med tanke på Mads P´s sæson indtil sidste weekend. Så ville han nok være udtaget som 6. mand med Juul og Casper P som sorteper.. Hva tænker I andre..?

Men sejren i går skyldes i høj grad det at vi havde 8 mand til start, så ville kunne være med i alt hvad der rørte sig og sågar også lægge pres på med 3 mand i starten af omgangene..

I øvrigt så tror jeg også at Fuglen bliver årets cykelrytter men Mads P vinder BT guld..
Skrevet af Il_Preferito
Nå, skal vi tage et par gode og dårlige fra VM-ugen:

Dårligst - Organisationen og UCI
Organisationen bag Yorkshire 2019 virker ikke til at have været helt afstemt. De skal ikke have skyld for vejrforholdene, men at korte et løb, fordi man har glemt det bliver mørkt og et blackout på en times tid i går, giver ikke plusser i min bog.
UCIs håndtering af Nils Eekhoffs deklassering, synes jeg er helt håbløs. En ting er, de vælger at diske ham efterfølgende, men deres håndtering og kommunikation var alt, alt for langsom og utydelig. At det helt tydeligt kan diskuteres om han snyder eller ej, er også problematisk, hvilket understreges meget godt af, jeg ikke har set én rytter være enig i beslutningen, mens rigtig mange seere og deslige, synes at være enige i hans diskvalifikation, efter videoen af hans tur på smækken kom frem.

Dårlig - Belgien
Den stolte cykelnation har fået alt for lidt ud af VM helt generelt, men især i går ramte de bunden. Så stærkt et hold og så tropper ingen - som i ingen - op, når det skal afgøres. Det er selvfølgelig ærgerligt, Gilbert styrter, men det er hovedrystende, at Evenepoel stopper sammen med ham, ligesom de resterende falder igennem. Måske med undtagelse af Lampart, der prøvede at åbne løbet igen, men Wellens, Naesen og især Van Avermaet ramte slet ikke skiven. Det var virkelig skuffende.

Lunkent - Team Time Trail Mixed Relay
Jeg forstår den ikke helt. Respekt for at ville øge fokus på kvindecykelsporten, men jeg tror sgu den her er en bjørnetjeneste. Mændene gider ikke og flere af kvinderne gør det eftersigende for præmiepengene, så måske det var bedre bare at dele det op her og give kvinderne noget skærmtid i løbet af hele sæsonen?

Godt - Løbet i går
Det var et mandfolkeløb og sådan, VM bør være, hvis man spørger mig. Vejret gør det selvfølgelig mere ekstremt og det kan jeg egentligt godt undvære, men distance og sværhedsgrad, synes jeg sad lige i skabet. Især fordi, man havde en fornemmelse af, at rigtig mange var potentielle medaljekandidater på den rute.

Bedst - Danmark og Mads P
Fucking hell, Mads P er verdensmester! Fuldstændig vanvittigt, at det endeligt er lykkedes og så ovenpå sådan et løb. Alle gjorde det, de skulle og det på det helt rigtige tidspunkter.
Den måde, Mads P håndterer de sidste 50km på, var virkelig suverænt. Ud som potentiel forpost, men går ikke i panik, da Van der Poel og Trentin bygger bro og da han er lige ved at blive læsset, bevarer han også roen og går fortsat med rundt. Spurten er næsten en historie for sig, men tænk sig at kunne trykke den af efter så ubamhjertigt et løb. Mega fedt!

Hvem har ellers noget?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Væk fra VM, er Guiseppe Acquadro i vælten igen, da han ifølge rygter i det spanske, har haft held til at få Andrey Amador løst fra sin kontrakt med Movistar, så han kan rejse med en anden af Acquadros klienter, Richard Carapaz, til Team Ineos.

Det var også Acquadro, der blev ansat som Ivan Sosas agent og fik revet hans Trek-kontrakt i stykker, så han kunne komme til...... Team Ineos.

Han er i øvrigt også agent for Egon, men han kører jo allerede det rigtige sted.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Fine indspark i forhold til VM.

Jeg vil godt smide lidt ekstra ind. Men jeg har ikke set helt nok til at være så nuanceret. Af hvad jeg dog har set, så synes jeg ikke at U23 enkeltstarten blev kørt under særligt gode forhold. Igen, de kan ikke gøre meget ved vind og vejr, men det kan ikke passe at rytterne uvidende skal stå stille i en vandpyt midt under deres vigtigste ridt i sæsonen (for nogle). Så må man fandme smide et par folk ud der kan vifte dem den rigtige vej rundt, så de ikke smider kæder, aquaplaner eller helt må stå af cyklen. Selvfølgelig er det også de interne holds lederes ansvar, men der må sgu være afsat noget mandskab der kan hjælpe i stedet for at det kun skal foregå ved vejheller.

Derudover så også et KÆMPE plus til Mikkel Bjerg for sit tredje verdensmesterskab i træk, og så for at han selvfølgelig skal til World Tour´en.

Selvom han ikke er dansker så må Quinn Simmons også godt lige få et skulderklap for hans flotte kørsel under juniorernes VM. Han tager i øvrigt et meget sammenligneligt spring som Evenepoel, efter ganske få år på cyklen og direkte udenom U23 op i World Tour´en. Han har ikke være helt så uovertruffen igennem året som Evenepoel, men der står rigtig mange 1 og 2 taller ud for hans resultatliste.

Dertil skal selvfølgelig applauderes både Rohan Dennis og Remco Evenepoel for deres enkeltstarter og vel egentlig også til bronzemedaljen Ganna. Der skulle Asgreen have stået, men han var der slet ikke. Ganna kan sagtens køre enkeltstart, og har kørt rigtig stærkt i år - men jeg troede nu alligevel at det ville blive en rytter som Bevin, Oliveira, Asgreen eller en af de helt tunge navne der ville besætte den sidste podieplads.

Egentlig ville jeg her også have sendt en bredside efter Küng for den vanvittige deroute han har været igennem på enkeltstartssiden, men så lander han lige en bronzemedalje i linjeløbet efter en formidabel præstation - og så forstår man måske godt hvorfor han prøver at lægge stilen lidt om (hvis det da er årsagen).
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Egentlig har det ikke så meget med selve afviklingen af VM-løbene at gøre, men Trek må være ganske godt tilfredse med ugen, der er gået. For det første selvfølgelig pga. Mads Pedersens sejr efter en ikke helt prangende sæson (for holdet generelt) og holdets vel bedst præsterende rytter Jasper Stuyven end ikke fik lov at deltage, men også fordi de i løbet af ugen kunne offentliggøre, at de har skrevet kontrakt med Quin Simmons, der holdt legestue ved juniorernes linjeløb, og Antonio Tiberi (dog først fra 2021), sol mirakuløst vandt juniorernes enkeltstart efter defekt på de første 50 meter. Det ser anderledes lyst ud for Trek frem mod næste sæson.
Skrevet af repos , moderator
Stærkt initiativ, Pref.

Dårligst
Enig i det organisatoriske. Eekhoffs deklassering var en korrekt kendelse, men skulle have sket i løbet i stedet for efter. At rytterne ikke er enig, må være fordi, de ikke har set samme optagelser som os andre.
Tv-dækningen af mændenes elite var en skandale. At der kom masser af vand, burde ikke har været en overraskelse. Og man har en rundstrækning, så der har været masser af muligheder for at opstille fikserede kameraer.

Dårlig
Absolut enig med din vurdering af Belgien. Har Storbrittanien på samme niveau. Godt nok sølle af en traditionelt stor cykelnation på hjemmebane, at eneste medalje er bronzen i U/23.
Ingen af deres herreeliteryttere har virket synderligt interesseret i arrangementet, og der var absolut intet initiativ til at lave et resultat.

Lunkent
Mixed stafet har vi forhåbentligt set for sidste gang. Lad os få et holdløb for henholdsvis kvinder og mænd. Lad det være for landshold.

Godt
Løbet i søndags går over i historien som et de mest vanskelig VM-løb i historien. De efterfølgende udtalelser fra rytterne vidner om et helt særligt løb. Vejret ville jeg til gengæld nok ikke have undværet. Bortset fra de enorme vandpytter ind til rundstrækningen, så var forholdene til stede for godt cykelløb.
Elsker distancen ved VM, der bare gør det så drænende.

Bedst
Jep, Mads P og Danmark.
Det var en vild præstation af hele holdet. Kræfterne blev brugt helt rigtigt. Hele tiden på forkant, og hele tiden i kontrol. Eneste lille minus var, at Valgren ikke kom med da MvP og Trentin rykkede. Det så ud som, han havde benene til det.
Både Valgren og Fuglsang så ud til at sidde med diamanter i benene, og det så ud som sidstnævnte havde forsøgt med et fremstød, men blev hentet af til sidst.

Så skal Bjergs hattrick selvfølgelig også nævnes. Vildt flot under umulige vejrforhold.
Van Vleutens plus 100 km. soloridt også med. Det er vildt, at de kan lade sig gøre, men det viser også, at Holland hos kvinderne er flere klasser bedre end konkurrenterne. Det er voldsomt.
Endelig er det bemærkelsesværdigt, at begge TT hos eliten blev vundet med en margen på over et minut. Digart og Dennis smadrede konkurrenterne.
Hos herrerne var det forøvrigt de "unges" VM. Af de seks medaljetagere hos eliten er det kun Trentin, der er fyldt 30 år. Dennis er 29 år, mens resten er 25, 23, 23 og 19 år.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Mads Pedersen og Fuglsang begge nomineret til årets cykelrytter.

De er i fornemt i selskab, men min favorit er Julian Alaphilippe. Hans forår sammenholdt med hans vilde TdF gør ham til den store favorit.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Jeg er helt enig.

Med lidt farvede briller kunne Fuglsang også være et bud.

Mads Pedersen bliver det næppe.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af UdAfBusken
Den står vel mellem Roglic og Alaphillippe. Roglic har vundet samtlige etapeløb, han har kørt i år, bortset fra Giroen, hvor han blev 3´er samlet og vandt to etaper. Han er den eneste rytter i år, der er kørt på podiet i to grand tours, hvoraf han selvfølgelig vandt den ene. Vinder han Lombardiet Rundt, hvilket slet ikke er usandsynligt med den form han vist i Emilia forleden, synes jeg godt nok det er svært at pege på en vinder mellem ham og Alaphillippe.
Skrevet af repos , moderator
Ja, jeg glemmer nok lidt Roglic, da han ikke var med i TdF og samtidig ikke har gjort sig bemærket i klassikerne. Men for pokker, hvor er hans sæson bare vild.

Nu er det selvfølgelig helt ubegrundet, men uanset hvor fed en rytter han er, så er der noget uldent ved hele forbindelsen til Milan Erzen og operation Aderlass.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Ja, den må stå mellem Roglic og Alaphilippe, og den af de to, der vinder Lombardiet må vinde den.

Men hvad hvis Bernal vinder Lombardiet? Så har han vundet Paris-Nice, Schweiz Rundt, Tour de France og Lombardiet og bliver vel i så fald helt umulig at komme uden om.

Hvis Fuglsang vinder Lombardiet, har han vundet to monumenter og Dauphiné, og så må han også for alvor være inde i snakken.

Van der Poel skulle nok have kørt lidt mere på landevejen for for alvor at komme i betragtning, men det er svært ikke at sidde tilbage med fornemmelsen af, at han på sit topniveau kan gøre ting, ingen andre i verden kan.
Skrevet af Hicks
I så fald bliver det Roglic, da Alaphillipe ikke kører Lombardiet.
Skrevet af tobi
Ja, det kan jeg så forstå. Der var jeg ikke helt opdateret. Det giver vel nogenlunde fornuftig mening, da han ikke så alt for skarp ud ved VM.
Skrevet af repos , moderator
Jeg er spændt på Valgren i Lombardiet. Ruten bør være for kuperet for ham, men han viste godt nok god form til VM. Desuden må han være voldsomt motiveret, da hans sæson egentlig først er startet nu formmæssigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
VM blev dog også gjort endnu mere spiselig end den "burde" have været. Jeg har svært ved at se ham være der i finalen i Lombardiet må jeg indrømme. VM blev jo et løb der mere passede de her udholdende typer som også kan køre lidt brosten, og andet "anderledes" terræn, og ikke så klassisk bakket.

Udover en enkelt etape i Tour-sammenhænge, har han så nogensinde præsteret noget stort i så svært terræn? Jeg er med på, at ardennerne er hårde, men det er for mig at se lidt en anden type løb, trods alt.

Det er i øvrigt hans første Lombardiet Rundt, men jeg håber du har ret!
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg tror også den bliver for hård konkurrencen taget i betragtning. Valgren lignede bare en rytter med overskud til VM, og dem er der måske ikke voldsomt mange af så sent på sæsonen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Apropos diskussionen om årets rytter, så hapsede Roglic lige Tre Valli Varesine i dag, så han må være i form til Lombardiet. Fuglsang var med forfølgergruppen ind, som han er der selvfølgelig også i et eller andet omfang, men om han er helt der hvor han skal være for at kunne vinde Lombardiet kan jeg godt stille mig lidt tvivlende over. Distancen taler selvfølgelig i Fuglsangs favør dog.
Silkeborg IF
annonce
0