Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Ja, det er næsten ærgerligt, for man får en spirende idé om, at han også kunnet have vundet Giroen på det her Ineos-hold. Dermed ikke sagt, det ikke er fedt, Egon vinder, for det synes jeg.
Martinez kommer nok til at skulle gøre det samme for Yates i Vueltaen og hvis han også smadrer den, begynder der at være konkurrence til Sivakov, Tao og hvad de ellers hedder i andet geled hos Ineos.

Og når vi er ved ham og jeg kigger på klassementet igen, kan han vel også godt gøre det spændende i forhold til fjerdepladsen. Vlasov kørte godt nok en virkelig flot TT på første etape, men han ser stegt ud og det er ´kun´ 49 sekunder. Men Martinez skal køre stærkt så.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Froome watch: Han overlevede i det mindste 1. etape af Dauphiné. Vu får se i morgen, om der er reel fremgang at spore.

Heldigvis lader det ikke til, at Gannas punktering får konsekvenser i Giroen, men Cavagna gjorde så også sit for at hjælpe ham.
Skrevet af Il_Preferito
Godt, du kan tage den i Dauphine, så Nick ikke bliver alt for sur på mig, bum.

Det så dog ca. ligeså skidt ud som sidst, da han var ved at blive læsset på sidste stigning i et ellers stort felt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Bare rolig, Il Preferito - så sent som i formiddags så jeg en video, som Froome selv havde lagt op; han var i færd med at bestige en 30 % stigning på Tenerife.

Godt nok er 30 % voldsomt, men det gik omvendt så langsomt, at det overrasker mig, at han er nået frem til Dauphine...
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Il_Preferito
Bum, vi venter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Mads P. styrtet ud af Dauphiné. Med tanke på, hvor længe han normalt er om at køre sig i form, så håber jeg på en kort periode af cyklen. Ellers bliver det et trist TdF for hans vedkommende.
Valgren, Asgreen, Skjelmose og Bjerg så til gengæld gode ud i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Ventetiden er ovre, Pref. Froome blev sat fra feltet i går og tabte 3:25. På dagens lettere etape sad han med indtil afslutningen, hvor han umiddelbart er blevet noteret for et tidstab på 16 sekunder. Men han fortsætter med at rykke frem i klassementet ;)

Skrevet af Landa
Hvad har Asgreen gang i, i Frankrig?
Er han pludselig blevet bjergrytter?
Dejligt med Valgren!
Skrevet af Zola
Der har vist ikke endnu været rigtige bjerge. De kommer på de to sidste etaper. Så vi må vente til efter dem, om vi har svaret.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Hicks
Landa

Asgreen har tidligere kørt ganske habilt i bjerge. Han er naturligvis ikke blandt de bedste, men han vandt en bjergetape i Tour of California for nogle år siden, så helt ueffen er han ikke.
Skrevet af repos , moderator
Asgreen kan godt knibe sig med op over de lavere kategoriserede stigninger. Og så er han jo tilpas stærk til at sidde med et stykke opad.

Jeg glæder mig til at se feltet på Joux Plane søndag. Det er en led led stigning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Jeg kunne også godt forestille mig, at Asgreen måske er i gang med/har tabt sig lidt efter Flandern Rundt med henblik på OL. Jeg forventer dog stadig, han bliver læsset i dag.

Skrevet af maarkap
Asgreen udtalte selv for en uges tid siden at han fokusere meget på sin enkeltstart for tiden, fordi han har nogle vigtige mål mht det. Som både indebære OL og VM.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr_bum
Mine tanker om vægttab var også med henblik på enkeltstarten til OL, der ikke er den fladeste, men godt nok heller ikke indeholder de allerværste stigninger.

Froome med en forholdsvis hæderlig indsats i dag, altså kun set i lyset af hans tidligere præstationer i år, desværre for ham kom den så ikke Romandiet i stedet. Selv med en "optimal" forberedelse i de næste uger, så er det ikke sikkert, han rammer et ret højt niveau i Touren, hvis han overhovedet kommer til at køre den.

Valverde viste igen rigtig gode takter i en spurt, og Skjelmose mangler stadig lige det sidste for at være med i finalerne, men han har et højt bundniveau.

Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Smuk smuk sejr til Valverde, simpelthen for vildt at han smadre de andre på den måde!
Skrevet af repos , moderator
Padun fik virkelig åbnet op for hanen her i weekenden. To imponerende solosejre på de hårde bjergetaper. Han har været et stort talent, men efter sigende kæmpet med vægten. Forhåbentligt kan han blive mere konsistent i sine præstationer, for han er en ret fed rytter.

Vingegaard fik også kørt en fin andenplads hjem i går, og fik bekræftet at Tourformen er ved at indfinde sig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Opus
Jeg husker nærmest ikke så ekstraordinær en præstation som det, Padun leverede - endda over 2 dage. Første dag slår han de bedste ganske overlegent - og endda efter en uge "med dårlige ben", som han selv sagde.
Dagen efter holder han feltet stangen og klatrer op i samme tid som favoritterne (eller hurtigere?), selvom han har været i udbrud hele dagen, og Vingegaard og Konrad blev slået med over 1,5 min.

Det er fedt, hvis Padun har fundet det niveau, der tidligere blev snakket om, han kunne nå. Men det kommer ud af tæt på ingenting, at han sætter et ganske stærkt Dauphine-felt fuldstændig på plads.

Det er vildt.
Skrevet af SotD
To imponerende solosejre på de hårde bjergetaper. Han har været et stort talent, men efter sigende kæmpet med vægten. Forhåbentligt kan han blive mere konsistent i sine præstationer, for han er en ret fed rytter.


Badum-Tisch!
Silkeborg IF
Skrevet af Liverdrengen
Når der ikke er Froome watch, så sker der ikke meget herinde.
Eller er i frusterede over hvordan vores alle sammen VdP smadrer alt i alpelandet?
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af SotD
Jeg er mere frustreret over hvor godt de danske drenge kører, uden egentlig at få de helt store resultater ud af det.

Kragh blev nr. 9 på enkeltstarten
Fuglsang blev nr. 9 på 2. etape
Kamp blev nr. 6 på 3. etape
Stokbro blev nr. 11 på 4. etape

Lad os nu få en etapesejr.
Silkeborg IF
annonce
0