Snak

Mere indhold efter annoncen
Typisk at sagen dog lige skulle skydes i gang på selve dagen for Henaos store mål, Fleche-Wallone. Han har virkelig ikke haft heldet med sig i løbet af sin tid hos Sky. Det ville selvfølgelig have været umådeligt svært at slå Valverde på Mur de Huy, men var der én, der kunne have gjort det, var det Henao, sådan som han var kørende.
Tak! Jeg fangede overhovedet ikke at det var der jeg skulle dele ordet for at fange den.

Det er ganske rigtigt sjovt.

Pudsig disciplin i øvrigt. Var det Jens Veggerby der kørte med en pacer der var i halvfjerdserne og lignede at han hørte mere hjemme på en bodega end på en cykelbane?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Beklager, hvis det er skrevet, men jeg så det ikke lige: Cykelmagasinet sender Mads Pedersen til Ag2r.

Pt. er det kun dem, der gør det, men det er Anders Solgaard, der står bag nyheden, men han bringer regelmæssigt interviews og artikler fra de allerstørste danske ryttere derinde, så han har vist kontakterne i orden... lad os se.
moderator
Det virker som et interessant valg, hvis det står til troende.
AG2R er et virkelig fedt hold, og Mads Pedersens fordel er, at han skiller sig ud i forhold til de ryttertyper, der i forvejen er på holdet. Derfor kan han tænkes at få en rolle i bl.a. brostensløbene og kortere etapeløb.

AG2R har nogle skarpe profiler i Bardet, Vuillermoz, Peraud, Pozzovivo og Bakelants, men ingen af dem har deres forcer samme sted som Pedersen, der endvidere vil komme i god skole hos Johan Vansummeren, der sagtens kan trænge til mere støtte i løbet af foråret.
Sammen med Gougard og Gaudin vil det blive et fornuftigt bud på et klassikerhold.

AG2R har forøvrigt også et af de mest lovende franske etapeløbstalenter i Latour, der allerede har kørt solide placeringer hjem i denne sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ja, det er slet ikke et så tosset match. Med Gougeard og Pedersen har AG2R to unge, meget lovende talenter, som kan blive nogle virkelig dygtige klassikerryttere, og samtidig er AG2R´s hold tilstrækkelig "svagt" til, at Mads Pedersen nok kan få noget frihed til at køre efter resultater i nogle mindre løb.

Men intet er selvfølgelig bekræftet endnu.
"Onde tunger" kalder historien om Mads P til AG2R for en and og en historie brygget på, at agenten sagde, at det ikke havde noget på sig og at det derfor helt klart må have noget på sig.

Jeg ved ikke rigtig noget om det, men EB´s journalister giver i hvert fald udtryk for en forventning om, at han skal til et større hold.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
moderator
Det vil ellers være et godt match, men AG2R har vist ikke tidligere været den oplagte destination for skandinaviske ryttere.
Man frygter jo, at han ender i på et hold, hvor han ikke får lov til ret meget, som eks. BMC.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
"Onde tunger" kalder historien om Mads P til AG2R for en and og en historie brygget på, at agenten sagde, at det ikke havde noget på sig og at det derfor helt klart må have noget på sig.


Som sagt: Jeg kan ikke bekræfte historien eller andet, men den sidste del er afgjort ikke korrekt. Det er vist bare onde tunger, der ikke er helt tilfredse... Agenten kommenterede først flere timer efter at historien gik online.

http://cykelmagasinet.dk/mads-pedersen-klar-til-worldtouren-i-2017

"Pålidelige kilder fortæller dog Cykelmagasinet, at Mads Pedersen har været i kontakt med AG2R, har mødtes med ledere fra holdet under et af forårets løb, og at det er mundet ud i en aftale, der betyder, at stortalentet skifter tyske Team Stölting ud med franske AG2R fra årssskiftet."

Jeg kender ikke Solgaard, men jeg har andre venner hos CM, og de føler sig ret overbeviste om, at det i den grad har noget på sig. De afslører dog intet, haha.

Jeg var først ret overrasket. Synes ikke det gav meget mening. Men på Ag2r kan han i den grad udvikle sig, og der er nok ikke den store konkurrence om hverken Paris-Roubaix eller Flandern Rundt..
Feltet afviser - i en sjusket nyhed - at Mads P. skal til Ag2r: http://feltet.dk/nyheder/mads_ps_agent_afviser_ag2r-historie/#QMhyOXH3chjcFTDT.97

De afslører dog ikke, hvor kommentarerne kommer fra, men det er nok dem selv, der har været på jagt.
Gør de ikke?

Jeg synes ellers ret tydeligt, at de citerer hans agent, i den nyhed jeg læser via dit link.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce