Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ardiles
Contador har jo allerede vundet tivolirepublikkens rundtur.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af repos , moderator
Da det danske hold hed Team Jack and Jones tilhørte man i øvrigt de hold, der satsede på udbrud. Dengang var bedste resultat en 5. plads på en etape ved Arvis Piziks. Budgettet var dog også mere moderat dengang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Flying Ace
Stor respekt til Voeckler idag. Det var sgu en helhjertet og flot præstation. Jeg tror han gav alt hvad han havde for at holde den på Bastille dagen, og jeg forventer han er helt udsolgt. Han mister den i overmorgen er mit bud.

Hvis Evans kan holde sig inden for et minuts penge af Schleck´s inden enkeltstarten så tror jeg han tager den samlede sejr. Han så helt fin ud idag, så det er bestemt ikke urealistisk.

Dejligt, at se Basso med fremme igen. Damn den hjælperytter han smed frem gjorde naller (har glemt hvad han hedder). Måske den bedste hjælperytter der er lige nu, hvis man antager at Franck ikke er hjælperytter.
Skrevet af Soldatino
"1: Dem, der har en potentiel vinder/podiekandidat holder lav profil indtil bjergene, og satser butikken her."

Og netop derfor havde man vel forventet mere fra Contador i dag.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Nowitzki
Hvad er forummets mening om Jelle Vanendert ?
Han popper op af en æske og bliver nr. 2 på en stigning udenfor kategori? Har han gået og ventet på sin chance som han har fået nu hvor Broeck er ude eller var det en engangsforestilling...?
Som Dennis Ritter sagde:" Jeg sidder her og kigger på Vanenderts resultatliste, og der er ikke meget at se". Virker lidt underligt...
Skrevet af NUFC Dinho
@Flying Ace

Det er Szmyd du tænker på. Når det kommer til at trække i bjergene, så finder du næppe en bedre hjælper end ham. Helt vildt så holdbar han er. Han var desværre syg det meste af Giroen, hvorfor han kørte det meste af den stille og roligt igennem. Nibali manglede ham tydeligvis også. Det kan så tilgengæld blive Basso´s fordel, da han formentligt er mere frisk til touren. Helt vildt så holdbar han er. Han er så vidt jeg husker også blevet en 12-14 stykker det ene år i Vueltaen, da han for en gangs skyld fik frie tøjler. En helt igennem fantastisk rytter. De er også ved at komme i bukserne på Eurosport, hver gange han sætter sig i front på en stigning.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af repos , moderator
Og netop derfor havde man vel forventet mere fra Contador i dag.

Jep, men grundene til det har Inuk fornemt redegjort for, så du kan læse tilbage i tråden, hvis du orker.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
@Nowitzki

Uden at være ekspert på Vanendert, vil jeg mene, at han er en typisk, bjergstærk hjælperytter, der som du siger, nu kan slå sig løs i højere grad, hvor van den Broeck er udgået. Jeg husker ham dog fra Ardenner-klassikerne, hvor han var en kolossal hjælp for Gilbert, og også kørte fine resultater hjem selv (han blev hhv. nummer 13, 6 og 17 i de tre løb), så helt ukendt er han ikke, men dagens præstation var selvsagt det mest imponerende han har leveret indtil nu.

I øvrigt kan man da være glad for, at Gilbert har valgt at køre Touren i år. Det er ikke mange etaper han ikke har præget på den ene eller anden måde.
Skrevet af Flying Ace
@ NUFC dinho

Ja han var godt nok vild. Det var jo så Basso, som han skulle trække, sad og lavede grimasser af smerte. Av han var vild.
Skrevet af repos , moderator
Så kan Szmyd heller ikke tåle mere hype. De to forreste øgede konstan deres føring, da polakken trak. Gruppen var stadig temmelig stor bagved ham også.

Han kørte bestemt flot, men det må være skuffende for både L-T og Saxo-Bank, at Liguigas kunne få lov at diktere tempoet så længe op ad Luz Ardiden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af FrækFyr17
Well, jeg kan ikke sige, jeg er overrasket. Som jeg skrev i går nat, indikerede så meget bare triumf til Sanchez, og han kørte simpelthen den etape helt korrekt. Havde en fornuftig klatrer sendt ud tidligt, men havde alligevel nosser og selvtillid til at time angrebet til under sin stærke nedkørsel, således han straks og effektivt kunne gøre brug af manden foran ved foden af det orangebeklædte Luz Ardiden.
Med den form kan han godt gå på podiet. Det må være ham eller Basso, der kan overraske sådan i dette års Tour.

Hatten af for lille Team Europcar. Rolland bliver meget spændende i fremtiden, mens Voeckler gjorde bedst i ikke at angribe på nedkørslen med Gilbert. Godt set.

Til gengæld forbander jeg Rabobank langt væk. Hvad ligner det at storimponere som nr 5 i Schweiz Rundt, for så at komme ind med gruppettoen?
Contador er for mig stadig en ubekendt, hvorimod Fränks styrke opad ikke overrasker. Det var lige en etape efter hans smag, og han bliver om muligt endnu mere uhyggelig i Alperne.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Flying Ace
@ Repos

Han var da den eneste af dem der trak idag der gjorde en forskel. Alle andre var alibi.
Skrevet af NUFC Dinho
@Repos

Nu lavede jeg ikke min vurdering af Szmyd på baggrund af dagens etape. Han gjorde en forskel i dag, men slet ikke i samme grad som han tidligere har gjort. Vil tro han bliver endnu stærkere længere henne i bjergene. En
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Inuk.
I overmorgen og på torsdag er der "rullende bjerge" på programmet. Etaper som er skræddersyet til Basso og Schleck den ældre. Gad vide hvor Andy står i det spil. Enten er han superhjælper til Franckie eller også skal han ud og presse Basso og Evans.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af FrækFyr17
I overmorgen og på torsdag er der "rullende bjerge" på programmet. Etaper som er skræddersyet til Basso og Schleck den ældre.

Helt enig, men til gengæld kan Aubisque-etapen her i dag nærmest ikke bekomme dem dårligere, taget deres skrøbelighed og form i betragtning. De begge så virkelig gode ud i dag, hvorfor flere bjerge og en afslutning opad helt sikkert ville være at foretrække på nuværende.

Contadors omtalte alliance med SS kunne reelt set godt være i morgen(læs: i dag) faktisk, for vi har set ham køre hurtigere end Andy nedad så sent som sidste år, men under alle omstændigheder kunne jeg også godt se Evans prøve sig af. Han er en eminent descender. Det kunne være interessant med folk som Gilbert og LL Sanchez med over, da dette ville øge tempoet nedad markant, men omvendt er det en balancegang hvis nu også Sparcatus kan hente favoritterne ind nedad.
Etapen ser jo slet ikke så kedelig ud igen:
Den er meget kort, kun med ét bjerg og så en lang nedkørsel helt indtil blot 13km før mål. Som skabt til udbrud og angreb.

Snarere ville jeg kalde den Contador-venlig.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af hts!
Ja, planen for Evans, SS og Contador må være at gøre stigningen hård nok til at smide Leopard hjælperne. Altså isolere brødrene på nedkørslen. Ingen Fabian, ingen Jens.

De 3 skal nok kunne tage en del sekunder på de 2. Lad os håbe det ikke regner i morgen.

Når det er sagt forventer jeg ikke at se angreb fra noget af topfolkene i morgen. Man bliver så nemt skuffet.
Skrevet af SotD
Jeg har en stor fidus til Cunego i dag. Jeg synes jo umiddelbart etapen passer perfekt til ham. Ellers skal man nok holde øje med Samuel Sanchez (igen) og måske Philippe Gilbert.

Derudover bør man nok ikke helt afskrive Voeckler på en etape, som i dag.
Silkeborg IF
Skrevet af Jess
@FrækFyr: Mollema har været ramt af styrt ligesom Gesink og det hæmmer ham. Desuden har han vist også været ramt af sygdom i løbet af Touren hvis jeg husker rigtigt.

@Repos: Szmyd var i går ikke på det niveau han har været tidligere. Sidste år i Giroen var han har fantastisk. Flere gange skar han den favorit ned til 5-6 mand inden han lod Basso og Nibali tage over. Jeg er dog enig i at han ikke var så overbevisende i går. Han startede ud hurtigt, og fik afkortet afstanden til Sanchez og Vanendert til omkring 30 sekunder, da de to hentede Thomas og Roy. Derefter gik han dog ned i tempo og favorit gruppen tabte tid igen.

Der var en hvis navn jeg ikke kan huske der spurgte om Vanendert. Han har tidligere i sin karriere vist gode tagter i kuperet tærren. Og han fik da også sit gennembrud i Ardenner klassikerne i år, hvor han var en fantastisk hjælper for Gilbert. Jeg har dog ikke før set noget der har indikeret at han var så god i de rigtige bjerge. Så jeg var meget overrasket over ham i går.
Skrevet af vejle.dk
Derudover bør man nok ikke helt afskrive Voeckler på en etape, som i dag.
Tja, Voeckler lader til at være rigtig god på nedkørslerne, og hvis han satser på at bevare den gule helt til alperne, vil det selvfølgelig ikke skade med nogle ekstra sekunder. Men med Voecklers aktuelle forspring vil Scleck brødrene, Evans, Basso og Contador næppe se passivt til i tilfælde af endnu et fremstød.

Voecklers aktuelle prioritet bør være at bevare trøjen på dagens etape, så umiddelbart skal han selvfølgelig primært satse på at holde status quo i forhold til ovennævnte.
Skrevet af Halil
Enig vejle.dk.

Landsbykongen burde have rigeligt at gøre med at sparer krafter.

Et angreb fra ham vil være helt fjollet, da han højst sandsynligt intet ville få ud af det.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0