Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
@Sotd
Jeg er af den overbevisning, at Pogacar vil vinde hver gang. De har kørt to enkeltstarter mod hinanden i TdF, og har været ret jævnbyrdige. Det samme var de på den første i København.
Som det blev nævnt af Rolf og Vinjebo, så vil afstanden mellem dem på den sidste enkeltstart formentligt være mindre end 30 sekunder.
Jeg forestiller mig ikke, at Pogacar pludselig skulle parkere Vingegaard med over et minut.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er vel psyken - mere end sammenlignelige resultater, der er det afgørende, hvis de skal køre om den samlede sejr på enkeltstarten.

Det er umuligt at vide, hvem der har den bedste psyke, og hvad han vil kunne bruge det til, men Pogacars sejr over Roglic for 2 år siden skræmmer en del.

Mit bud er, at Pogacar snildt vil kunne tage 1 minut på Vingegaard, og givetvis også mere.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Ja i en enkeltstart hvor et styrt er det eneste der holder ham fra samlet sejr? Absolut. At køre fuld gas igennem svingene når man fører med over 5’30” ville være decideret hjernedødt.


Vingegaard kastede nok heller ikke cyklen rundt i alle sving med tanke på at hans eneste konkurrent var Carapaz som han basker på en enkeltstart 9 dage om ugen.

På den første enkeltstart i Touren 2021 taber Vingegaard 27 sekunder til Pogacar og alt tyder på han er bedre kørende nu.

Med 1 minut bør den være rimelig sikker - medmindre nerverne virker rammer hårdt.

Tirsdagens etape kunne godt blive rigtig farlig med en kort stejl mur og så en lang power-nedkørsel. Her skal Jumbo gerne have van Aert og Benoot med i morgenudbruddet så de kan vente på toppen af sidste stigning og lukke et eventuelt hul til Pogacar.

Og hold da kæft en vild etape af Mads i dag. Nærmest alle andre ryttere i feltet var knækket med alle de tændstikker der blev brændt af.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Ja, på papiret er 1min nok, men jeg ville bestemt ikke føle mig overbevist om at Vingegaard ville vinde løbet, hvis der var 1min imellem dem på den sidste enkeltstart.

Jonas Vingegaard kører gode enkeltstarter, men har jo aldrig nogensinde smadret alle konkurrenter i en. Det har Pogacar.
Silkeborg IF
Nu er det svært at bruge hvad Pogacar og Roglic gjorde for to år siden.

De fleste enkeltstarter imellem Vingegaard og Pogacar har sidstnævnte slået Vingegaard med 5-10sek pr. 10km. Selvfølgelig skal Vingegaard helst ikke kun have et min. men selv hvis han har, så skal Pogacar levere en fænomenal præstation og Vingegaard dårligere end sædvanlig ellers tror jeg ikke på han tager et minut.

Pogacar er mig bekendt ikke en nedkørelse specialist, hvilket det kræver for at tage nævneværdigt tid. Jeg er dog enig i man bør sende Van Aert af sted så han har ham på nedkørelsen.
Intet problem for Vingegaard at holde hjulet.

Smuk sejr af Matthews
Stærkt kørt at Vingegaard igen. Så meget ubesværet ud da Pogacar prøvede. Jeg føler at han bare venter på den rigtige dag, til en kontra. Han ligner mere og mere den bedste bjergrytter. Lur mig om ikke Jonas kan sætte Pogacar igen, inden enkeltstarten.
16. og 17. etape har voldsomme procenter på sidste bjerg. Hautacam tror jeg Jonas vinder på.

Jumbo Visma havde ellers ikke for mange kræfter i dag. De ser vel frem til hviledagen. Jonas klarede det næsten selv.


Så udgik Roglic. Spændende om der var med corona. Men det gør da de næste Bjerge mere interessante at Vingegaard er uden en så stærk hjælper.
Pogacar er mig bekendt ikke en nedkørelse specialist, hvilket det kræver for at tage nævneværdigt tid. Jeg er dog enig i man bør sende Van Aert af sted så han har ham på nedkørelsen.


Pogacar er en super nedkører. Hans Strade Bianche-sejr blev grundlagt med et angreb på en grusnedkørsel. Det er bare sjældent han rent faktisk har haft behov for at folde sig ud.

Men netop fordi det er en power-nedkørsel, så betyder teknik ikke så meget. Lidt a la Ventoux sidste år hvor Vingegaard tabte 40 sekunder på nedkørslen. Den dag fik Pogacar dog også hjælp af Uran og Carapaz.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Vingegaard tabte 40sek fordi han ikke vil satse og tage chancen, det sagde han selv i det efterfølgende interview. Det var hovedgrunden til han blev hentet på den nedkørsel.

Ja Pogacar er en god nedkøre men jeg vil nu stadig ikke betegne ham som specialist.
annonce