Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er også Geraint Thomas sucker, men om jeg nødvendigvis gerne vil se ham i en Saxo trøje ved jeg snart ikke. Min antipati for holdet vokser langsomt, og er ikke blevet mindre efter Tinkov har overtaget magten. Han er et helt igennem dårligt menneske, og har ingen problemer med at flashe det offentligt.

Jeg har altid haft en svag side for Liquigas, men det er godt nok en flad omgang de leverer for tiden. Man kan selvfølgelig håbe, at de får stablet noget ekstraordinært på benene til Tour´en, men jeg tvivler.
Silkeborg IF
Dombrowski er 2. års prof, så skal vi ikke lige vente lidt med afskrive ham og hans udvikling?

G er lidt en sjov historie, og jeg tror personligt det ville være farligt for ham at skifte væk fra SKY - og jeg tror egentligt også kun det er hans 2. prioritet. Hvis EBH rejser, som han gør med 99% sikkerhed, så står Geraint Thomas til at blive kaptajn i brostensklassikerne(måske delt med Ian Stannard), og det er vist det han reelt gerne vil.

Hvis han skifter til Tinkoff-Saxo, er det lidt samme historie som en EBH-transfer til samme sted - En der ikke rigtigt flytter noget i forhold til Matti og Bennati.

Dagens helt store nyhed er i øvrigt at Bradley Wiggins et par steder(L´equipe og BBC)har fortalt at han med stor sandsynlighed ikke kommer med til Touren. Jeg kan finde for og imod, i forhold til hans deltagelse, men når de bedste argumenter i "for"-kassen er PR-baserede, så virker det som den rigtige beslutning fra holdets side.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Dombrowski er 2. års prof, så skal vi ikke lige vente lidt med afskrive ham og hans udvikling?


Vi kan da godt lade ham fortsætte endnu flere år på Sky, men det ændrer ikke ved udfaldet: Deres massive træning og træningsmetoder passer ham ikke, hvilket flere har erkendt - blandt andet hans tidligere sportsdirektør Axel Merckx.

Som sagt: Kæmpe talent. Jeg bliver bare MEGET overrasket, hvis han for alvor slår igennem hos Sky (altså medmindre de liiiiiige ændrer deres metoder for hans skyld).
Mht. Wiggins, så håber jeg det er pga. formen ikke er god nok, at han ikke kommer med. Ellers kan jeg godt undre mig over det.

Det virker lidt til, at han kender sin plads på holdet(som løjnant).

Måske er der lidt for meget særling over ham til det er for holdets bedste at have ham med.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
moderator
Det har intet med Wiggins´ form at gøre. At tage ham med på Tourholdet vil kun skabe problemer.

Froome er selvfølgelig ikke interesseret i, at der bliver pustet liv i den gamle konflikt.

SKY er jo, uden Wiggins, stærkt besat, og det ville da i højere grad undre, såfremt Wiggins blev udtaget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Wiggins har vundet Tour of California mens der var Giro, så formen fejler intet.

Han er netop en særling, og når han ikke har forberedt sig 100% til noget(og det har han ikke til Touren), så er han lidt en loose cannon, der kan ende med at blive totalt blind passager. En ting er også hvad Wiggo siger - i forhold til en support-rolle for Froome - en anden er hvad han ender med at gøre. Det var samme sang til VM sidste år, og der sadlede han totalt op fra start. Han er pisse ligeglad med Froome.

Han ville formentlig ødelægge den harmoni holdet har - Froome kan ikke med ham, Porte er Froomes bedste ven, det er ingen hemmelighed at Lopez og Nieve ikke har specielt meget med ham at gøre, og der gik også lidt løse rygter om at Henao(som formentlig kommer med)ikke var så vild med Wiggins´ håndtering af Giroen sidste år.

Som jeg skrev tidligere, så er PR-argumenterne dem der vejer tungest, når det handler om hvorfor han skulle med. En tidligere britisk Tour-vinder, endda en Sir, et år hvor Touren starter i England. Den kunne jeg lave meget guld på.

Når alt det så er sagt, så kan jeg også kun få øje på et ét sted, hvor SKY reelt kan få brug for ham, og det er 5. etape. Ja, han er god til at køre opad, men det er Nieve, Lopez, Kiryienka, Kennaugh, Henao, G og Porte også. Og modsat Wiggins, så er der ikke tvivl om deres loyalitet, ligesom de også i flere omgange har været med Froome.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Tak for uddybningen, Pref.

Det giver mening.

Som en opsummering:

Sportsligt er det begrænset, hvad Wiggins kan bidrage yderligere med og stemningen på holdet kan gå helt i kage med ham. Derfor er han ikke med.

TDF i år kan da iøvrigt blive et herligt festfyrværkeri med Froome, Contador og Nibali i hopla.

Jeg håber lidt på Horner også formår at blande sig(Kommer han med overhovedet?)! Og vinde!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
moderator
Horner!!. Det kræver uddybning. Han bliver forhåbentligt kørt i sænk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ingen årsag. Og i forlængelse af opsummeringen, vil jeg lige have med, at det tungeste argument selvfølgelig er at Froome slet og ret ikke vil have ham med. Det tegner hans bog, udgivelsesdatoen og de uddrag der er blevet gjort tilgængelige, et ret klart billede af.

Nibali tror jeg maks er i spil til 3. pladsen, og det kan også nemt udvikle sig til et mindre problem at få fingre i den. Han er, desværre, ikke kørende i år - Rygterne om mindre søvn som følge af en nyfødt har kørt længe, og Gazettaen kører i dag også en historie med at han i april modtog et brev(af alle ting)fra Astana, hvor der blev klaget over for dårlige resultater. Underskrevet af ingen ringere end Vino selv.

Jeg tror Horner kommer, hvis jeg skal være ærlig. Oprindeligt var planen at køre Giro-Vuelta - hvilket virker klogt, for franskmændene er ikke så forelskede i den slags mirakler Horner leverede i Vueltaen - men hans styrt ødelagde Giroen, og der snakkes ret kraftigt om en Tour-deltagelse. Han skal i hvert fald køre Schweiz Rundt, men spørgsmålet er så hvordan Lampre tackler den. En af tingene der fik verdensmester Rui Costa til at vælge Lampre(ud over den helt absurde kontrakt han fik), var at han fik chancen i Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Horner!!. Det kræver uddybning. Han bliver forhåbentligt kørt i sænk.


Hæhæ, det er dril. Pref var mildt oppe at køre over den gamle nisse gokkede Nibali & co med, hvad skal vi kalde det, voldsom , nærmest overmenneskelig, bjergkørsel for en mand i fyrrene.

Det var kun lidt suspekt...

Men Horner kører jo bedst efter et meget skadesplaget forløb, så han må være i superform til touren...

Ork, de satans horeunger! Nibali var ellers ret god sidste år og det varden Nibali jeg tænkte på.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce