Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jirya
Dan Martin så virkelig svag ud i dag. Tror han falder helt igennem i morgen.
Skrevet af Mr_bum
Ja, hvis det er korrekt, at holdet har været ramt af maveonde, så er det ikke sikkert, han vil være så angrebsivrig. Dog skulle han ikke selv være ramt af det, og sidevind er ej heller hans stærkeste side. Vi får se i morgen, om han er på toppen.
Skrevet af Hunden2221
Tror det bliver en vild etape i morgen , de har vist lovet regn fra toppen af Col de la Croix de Fer
Så Mon ikke AG2r ligger pres på nedad for at Presse Froome lidt ?
Skrevet af Suaráz
Nogen der har nærmere info om hvorvidt Martin er syg? Har læst nogle steder, at han også selv er lidt ramt, samt det modsatte.
Skrevet af Il_Preferito
Rygter sender Nairo Quintana mod enten Sky eller Astana. Begge skulle have forhørt sig hos ham, men må så åbenbart have glemt, at han har kontrakt til og med 2019.

Alternativt kan man selvfølgelig være interesseret i at købe ham fri, men mon ikke det snarere handler om, at Quintana og dennes bagland vil generere Movistar lidt mere. Man er jo allerede i gang med at sprede rygtet om, at holdledelsen "tvang" Quintana til at gå efter Giro-Tour doublen, ligesom det også hedder sig, at stemningen ikke ligefrem er perfekt internt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Tvunget kan de vel kun have gjort i den kontekst at Quintana selv insisterede på at køre Giro (så vidt jeg lige husker) og så samtidigt har bedt ham køre touren. Movistars ledelsen var da ikke helt på linie med hans ønske om at køre Giro. Det virker mest af alt som et transferønske fra Quintanas side.

Om græsset er grønnere hos Sky eller Astana kan jeg da også tvivle lidt på, så skal Astana i hvert fald investere i lidt bedre polstring til ham og på Sky vil han have Froome, der nok ikke holder 3-4 sæsoner endnu - men han vil stadig bestemme så længe han er der.

Han har da ikke de bedste kort på hånden som jeg ser det.
Skrevet af Il_Preferito
Well, det er som sagt hans far, der har været i medierne og sige, at Movistar pressede ham til at forsøge doublen og mon ikke tilfældet er det samme med "transferønsket", der har bund i dårlig stemning på holdet.

Jeg tror de prøver at fjerne fokus fra fiaskoen. Om et par dage har han spildt en hel sæson på ingenting og selvom det er ret tvivlsomt at han kunne have vundet Touren i år, er det selvsagt en kæmpe bet.

Det ville være meget (!) usundt for sporten om han havnede hos Sky. Jeg kunne nemt se en løsning, der hedder at han giver afkast på Touren i sin første Sky-sæson mod at han får et monsterhold med til Giroen og Vueltaen, som han så massakrerer.
Men jeg kan ikke se det ske, medmindre Sky sender Landa og en pose penge til Movistar. Quintana har som sagt kontrakt næste år også.

Astana synes jeg nu har et stærkt hold. Hvis du kigger på det der kom til Giroen - som var deres store sæsonmål - er det ikke helt tosset. Luis Leon Sanchez, Kangert, Pello Bilbao, Jesper Hansen, Cataldo og Zeits, synes jeg i hvert fald er rimelig giftigt. Læg dertil Valgren, Grivko og potentielt også Superman Lopez, hvis han ikke snart stopper med at vælte.

Og speaking of Astana, så meldes Aru klar for UAE-holdet. Så bliver der (igen) lidt ekstra hjælp til ham her i Touren.

Leger man med tanken om, at Aru forsvinder og Quintana ikke "kan" købes fri, er det i øvrigt en meget fordelagtig situation for Fuglsang. Der er vel næppe nogen internt på Astana, der mener at Superman Lopez skal forfordeles længere, så han må tage til takke med Giro eller Vuelta, hvis han skal prøves af i klassementsammenhæng.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig et par klassementnavne, der bliver ledige, som de naturligt nok vil kigge lidt på, hvis Aru rejser.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Ja kabalen må siges at være igang og omkring Quintana er vi helt enige, det virker til farmand laver røgslør og leger fodboldagent. Det ville undre mig meget hvis han var klar til at afskrive touren de næste 2 år på Sky (+/- afhængigt af Froomes kariere). Specielt når han allerede har vundet både Vueltaen og Giroen.

Herligt med Aru til UAE set fra Fuglsangs perspektiv, men som du skriver afhænger det nok af hvad der ellers dukker op på markedet. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om hvor stort et navn de kan hente, med tanke på de meldinger der kom fra Vino omkring økonomien i "silly season" sidste år om at deres budget afhænger af den kazakiske valuta. Det ekstra Quintana formentlig vil koste, kan så heller ikke investeres i bredde.

Der er dog ikke tvivl om at Astana stadig har et glimrende hold. Sammenlignet med Movistars hjælpere er det bare stadig et skridt ned som jeg ser det og Movistar har også i flere år fungeret bedre og mere sammentømret. Til trods for, at de har virket underligt fraværende i Touren i år. Det kan være de mangler Valverde til at animere.

Lutsenko mangler også på din liste af hjælpere fra Astana, selvom han også vil have brostensklassikerne i foråret og nok kun en GT, hvis nogen.

Har du overblik over hvem der bliver ledige udover Landa? (Der så angiveligt allerede har sat en krudsedulle)
Skrevet af Il_Preferito
Af folkene i Tourens topklassement taler vi:

Uran, Dan Martin, Meintjes, Caruso og så har Contador vist ikke endeligt skrevet under med Trek endnu, men sådan som man taler om hans fremtidige Tour-muligheder i pressen, ligner det en done deal.

Kittel skulle have skrevet med Katusha nu. Rimelig klar indikation på at Kristoff ryger - de ender nok med at bytte hold.

Ærgerligt for Quick Step, at den økonomiske usikkerhed kan komme til at ødelægge meget.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Køb en Is
Mon Kittel kan klare den efter det styrt.
¯\_(ツ)_/¯
Skrevet af Slettet(351856201103)
Ellers kan han vel blive gæstearbejder i Qatar, der er jo så gode forhold.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Il_Preferito
??
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Køb en Is
Il_Preferito bare rolig, Mr123 forsøger bare at være cool.
¯\_(ツ)_/¯
Skrevet af Slettet(161147200502)
Vueltaen følger trop og siger "adios" til podiepigerne: http://politiken.dk/sport/art6038386/Vuelta-gør-op-med-sexistisk-kindkys-på-podierne

Politiken elsker det og det gør Henrik Marstal sikkert også. I mine øjne er det et farvel til et stykke historie. Gentlemen hædres af smukke kvinder. Oh well, vi kan se frem til elegante kvinder og mænd på podiet fremover. Måske en trans-blanding? Who knows. Nyd det i Le Tour, så længe det varer.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af AHUJ
Quintana er helt væk, ærgerligt. Contador prøver. Alt andet end lige presser han da Sky lidt.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Det må da være lidt i anførselstegn. Han kan tage fem minutter, uden SKY behøver bekymre sig alverden. Men det bliver selvfølgelig interessant, når Contador når op til sine tre hjælpere.
Skrevet af AHUJ
Du har nok ret i, at Sky ikke gør alverdens. Synes bare det lignede, at de ikke ville give særlig meget snor i starten, men forspringet åbnede op, efter Quintana slap.

Tænkte nu mere, at det allerede har kostet Henao - som dog har været under niveau hele touren, og det er nok også tvivlsomt hvor meget hurtigere Kiryienka kan køre. Blev måske lidt overrasket over, at der kun sad fem sky folk i front.
YNWA
Skrevet af jomic...
@pref

Mon ikke Fuglsang ender med en af dem som kollega, såfremt det ikke bliver Quintana. Caruso kunne være et godt bud baseret på den øvrige holdledelses nationalitet uden at jeg kender til ham og Martinellis forhold.

Men det er da en interessant liste. I mine øjne ligner Contador en der er færdig med at vinde GTs, men mon ikke han fejrer den påstand ved at tage Vueltaen.

QuickStep har heldigvis lidt at give af på profilsiden, en anelse mindre skizofreni havde nok reddet Martin et par sekunder igår. Kittel er nok heller ikke blevet billigere.
Skrevet af Mr_bum
Quintana er trods alt også et minut tættere på Froome. Men det var nok godt for Contador, at han ikke kom med i Quintanas første ryk, da det skabte en bedre situation for angreb.
Skrevet af Mr_bum
Nå så behøver Matthews knap nok spurte med i resten af løbet. Ærgerlig måde, den grønne trøje bliver afgjort på i år.
annonce
0