Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Uran er røvkedelig og tør - so far - helt tydeligt ikke gamble med sin podieplads. Han sagde selv efter dagens etape, at han kunne se, Bardets angreb ikke kunne sætte Froome og ville derfor ikke selv.

Ærgerlig holdning, når det formentlig lige præcis er de små, konstante angreb der skal til for at klemme Froome.

Omvendt er det selvfølgelig svært at fortænke ham i at forsvare podiepladsen. Det er kontraktår og en andenplads i Touren (plus en etapesejr) er lige det der skal til for at få en rigtig flot kontrakt, når han har været skidt i flere sæsoner.

Man kan håbe, at Arus tidstab gør, at Uran tør åbne op i morgen. Det tvinger selvfølgelig også Aru i offensiven og vi ved allerede, at Bardet i hvert fald ikke er bange.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Bardet har dog også prøvet at stå på podiet før, og han kommer nok også til det igen. Derimod kan man sige, at en 2.plads (ja sågar en 3.plads) og en etapesejr ville være Urans største resultat nogensinde, foran de to Giro 2. pladser. Nøgternt set for Uran aldrig en bedre chance for at vinde Tour de France, men han får næppe heller nogensinde en bedre chance for at køre sig på podiet i det hele taget. Han har ikke ligefrem ført sig frem i Tour regi tidligere.

Jeg kan ikke rigtigt hidse mig op over at han kører defensivt, men jeg synes dog at det er rart at se at han lige giver Froome lov til at lukke hullerne, i stedet for det der paniske forsvar af egen position, som man så ofte ser. Froome skal helst ikke have fler hjælperyttere end højst nødvendigt...

Det virker desværre til, at kun Bardet har en realistisk chance for at true Froome, medmindre han har en enormt dårlig dag i morgen, eller styrter på et eller andet tidspunkt. Jeg havde håbet at Aru kunne have hægte sig på igen, selvom jeg egentlig helst ser ham udenfor podiet.

Som det er lige nu håber jeg på 1. Bardet, 2. Froome og 3. Landa.

Jeg kan se, at der er blevet snakket potentielle nye "kammerater" til Fuglsang. Kunne en Landa retur (uden Nibali og uden Aru) ikke være aktuel?
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Det er ærgerligt, at etapen i morgen ikke indeholder en stigning mere i stedet for de 120 km transport hen til Col de Vars. Der er jo nok at vælge imellem. Så kunne der også stadigvæk have været potentiel spænding om bjergtrøjen. Barguil er naturligvis en overordentlig værdig vinder, men det ville have været bedre, hvis der blev et sidste slag.


Jeg tvivler på, at Landa kommer tilbage til Astana. For det første, fordi han skal til Movistar, og for det andet, fordi han næppe ville vælge dem, hvis der var andre interesserede. Men Astana mangler selvfølgelig et sikkert GT-kort, som det ser ud i øjeblikket, hvor Fuglsang og López simpelthen er for usikre kort. Hvis altså Aru ikke forlænger. Det rygtes, at man får Fraile, Hirt og Villella ind. Det er gode folk.
Skrevet af SotD
Der havde ikke været et sidste slag om bjergtrøjen. Barguil havde "bare" siddet i det store udbrud i dag og lukket ned som sædvanlig. Det havde han bare ikke behov for i dag.

De tre du nævner er bestemt spændende, men jo på ingen måder mindre usikre en Lopez og Fuglsang. Eller Kangert og Cataldo for den sags skyld. Det er jo alle ryttere der kan køre en low-end top 10 hjem i en Grand Tour, hvis alt spiller. Fuglsang måske top 5, og Lopez måske ligeså engang i fremtiden.
Silkeborg IF
Skrevet af Jpp
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Suaráz
Stærkt indlæg. Storslået. Det må jeg indrømme.
Skrevet af Mr_bum
@Sotd

Nej, det er selvfølgelig ikke de ryttere, der skal erstatte Aru, omend Hirt viste i Giroen, at han har et vist potentiale.
Skrevet af SotD
Jeg er helt enig vedr. Hirt. Jeg kan have mine tvivl om hvorvidt han nogensinde bliver en GT vinder type, men mindre kan selvfølgelig også gøre det for de fleste hold.

Han har aldrig før vist noget nævneværdigt. Han har for vane at levere godt i Østrig Rundt (af Gud ved hvilken årsag), og så poppede han pludselig op i Giroen. Dog uden at være voldsomt imponerende. Han lå længe og rodede rundt omkring nr. 20, hvilket ingen havde spæret øjnene op over, men så røg der et par ryttere, andre sadlede om mv., og så blev han nr. 12.

Alderen er dog ikke nødvendigvis hans fordel. Han er, så vidt jeg ved, 26-27, og af ryttere på samme alder eller lavere endte disse foran han: Dumoulin, Quintana, Pinot, Zakarin, Jungels, Yates, Formolo og Polanc. Så han skal tage sig et alvorligt hop fremad i løbet af den kommende sæson, hvis han nogensinde skal blive kaptajn på et WT hold.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Sidder Bora seriøst og forsøger at forsvare Buchmanns 15. plads? Hvorfor fanden sendte de ham så ikke med i udbruddet?
Skrevet af Mr_bum
@Sotd

Ja, det er svært at sige, hvad Hirt kan drive det til. Dog virker han til at være blandt de ryttere, der gradvist forbedrer sig fra år til år. Men selvfølgelig er der mere spændende navne fra samme årgang.
Skrevet af medc
Det prøvede de også, men blev fanget på mellemhånd og måtte opgive.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Hasselbaink.
Mr.Bum
Det prøvede de også, men det lykkedes ikke.
Skrevet af Mr_bum
Ok, men det virker mærkeligt, at man kan misse så stort et udbrud. Men de har jo generelt ikke haft heldet på deres side i dette løb. Men at forsvare en 15. plads virker dog stadigvæk ynkeligt, men ok, når det er det bedste, de kan få med hjem.
Skrevet af medc
Forventer mig ingenting fra Aru i dag, sådan som hans hjælperyttere kører ude foran.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Hasselbaink.
Enig Bum. Om ikke andet fik de da tv-tid, omend det var minimalt :)
Skrevet af Travel100
Hvis ag2r endelig skal bruge al deres power, vil det så ikke være smartere at vente til bunden af Izoard..så Froome ikke kan diktere sin foretrukne speed opad..?

Men hvad ved jeg, tror blot ag2r intet får ud af det der.
Skrevet af Travel100
Forudsigeligt.
Skrevet af Brætmand
kan man få Landa over på et andet hold ville der måske være en der kunne udfordre Froome.
Skrevet af Geddar , moderator
Stærkt kørt af Froome!

Edit: Og godt lukket.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(100659192308)
Zzzzzzzzz
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
annonce
0