Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af medc
Det er i hvert fald ikke den bedste reklame, hvis man ønsker at få Touren til Danmark...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Det gik da ellers meget godt med Giroen i Herning. Eller det var i hvert fald min opfattelse.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
VM Guld i holdtidskørslen til Søren Kragh og Sunweb...

Fuldstændig latterlig sæson de har haft... Med de ryttere de har til rådighed, har de sprængt skalaen for hvad der var muligt..

Skal vi ikke bare give Morten Bennekou hele æren... Jeg er i hvert fald imponeret...

PS. Søren Kragh kommer til at vinde store cykelløb i fremtiden...
Skrevet af Bosse1983
Begge Sun Web hold stillede med homogene mandskaber, hvor der disponeres godt på det første parti over Sotrabrua og være i en god position da man rammer Birkelundsbakken. Et par af holdene åbnede lidt for aggressivt og det betaler de for senere.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af tobi
Det var i hvert fald ret skidt disponeret af Sky. Men det koster selvfølgelig også, at Doull vel er et par niveauer under resten af holdet, og da Thomas næppe heller er i topform for tiden, blev det for svært. Det var ellers et overordentligt navnkundigt hold, de stillede op med.

Men fremragende af Sunweb og forfriskende med en ny vinder af løbet, som BMC og QuickStep ellers har haft duopol på siden dets genindførsel i 2012.
Skrevet af Il_Preferito
Det var nemlig rigtig skidt disponeret af Team Sky og et par store brølere af Froome, da det hele brænder sammen på stigningen. Først venter de, så venter de lidt mere og til slut beslutter han så, de kører hjem uden G.

Jeg siger ikke, de havde vundet, hvis de var kørt med det samme, Thomas blev sat af, men de havde formentlig været tættere på.

Derudover må man selvfølgelig have en idé om hvor G befinder sig rent formmæssigt. Han kan have ramt en dårlig dag med beton i benene, men hvis det her er niveauet lige nu (og det er det nok, for han blev også droppet til britternes VM-trup), havde det givet mere mening at tage især Wout Poels med. Alternativt Stannard eller Knees, der er kommet godt gennem Vueltaen og kunne have hjulpet Doull med rugbrødsarbejdet frem til stigningen. Så havde Moscon nok ikke været helt stegt til slut.

Men meget imponerende af Sunweb. Dumoulin ligner en kæmpe chef og har medaljemuligheder i både enkeltstarten og linjeløbet i næste uge. Ved førstnævnte tror jeg kun, det er Rohan Dennis, der kan true ham, mens linjeløbet selvfølgelig ser noget sværere ud. Præstationerne til San Sebastian og BinckBank må dog give selvtillid, der nok kun vokser, når han får medalje i TT´en.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Efter hvad jeg har læst om afslutningen på enkeltstarten, tror jeg ikke rigtig på, at Dennis har mange chancer for at vinde den. Derudover plejer han heller aldrig rigtigt at levere til de store mesterskaber - jeg ved godt, det er en lidt ringe form for argumentation, men det er ikke engang blevet til medalje endnu for ham.

Jeg tror Froome bliver Dumoulins værste modstander, men jeg tror til gengæld også, at hollænderen vinder relativt sikkert.

Roglic kunne være et bud på en medalje, men han ser ikke ud til at være helt oppe at ringe formmæssigt - det var i øvrigt et meget skuffende løb, Lotto-Jumbo fik kørt i dag.
Skrevet af Il_Preferito
Rigtigt, Froome bliver alvorlig på onsdag og at jeg ikke nævnte mig, hænger ligeså meget sammen med et håb om, at han snart brænder lidt ud. Det er ved at være lige sjovt nok.

Men han så "desværre" rigtig stærk ud i dag og ruten ligner en lille gave til ham.

Rohan Dennis tror jeg har ok muligheder, men havde den været pandekageflad, var det selvfølgelig bedre. Han så bare, som Froome, virkelig stærk ud i dag og rev BMC-holdet fra hinanden to gange (som vi fik at se).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
U23´erne gør det igen.

Suveræn indsats fra Mikkel Bjerg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Hicks
Det er vanvittigt lavet. 18 år og vinder med over 1 minut, selvom han tabte kæden undervejs.
Skrevet af Opus
Voldsomt flot af Mikkel Bjerg. Og mon ikke Danmark har gode chancer for en guldmedalje hos juniorerne i morgen også; Julius Johansen må være blandt favoritterne.
Skrevet af makaroni-tonny
Er der nogle der ved mere om Bjerg?
Kan han sprinte eller køre opad?
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af SotD
Kasper Asgreen må dog være utilfreds med en 7. plads. Han kunne godt have kørt med om medaljerne også, men fandme flot af Bjerg. Hvor ville det dog være lækkert hvis vi snart fik sådanne talenter hevet op på World Tour niveau. Mads Pedersen og Kragh ligner nogle på rette vej, og Valgren og Cort viser også tænder af og til. Men de der helt store stjerner mangler vi desværre. Udover Jakob Fuglsang selvfølgelig, men det er alligevel også subtop.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Mads Pedersen er 21...
Skrevet af Il_Preferito
Valgren er den ældste af de fire nævnte og han er blevet 25 i år.

Man har nogle helt bizare forventninger, hvis man forventer at ryttere på 25, 24, 23 og 21 uden videre etablerer sig som "store stjerner".

De kan i øvrigt allesammen prale af pænt frække sejre og placeringer på World Tour-niveau, så medmindre man forventer sejrsmaskiner ala Sagan, Boonen, Cancellara, etc., så er det hele vist meget godt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Hvor har jeg skrevet nogle forventninger til ryttere på 21-25 år? Jeg fremhæver den jo netop som værende nogle af dem der kan blive det vi søger.

Om noget irriterer det mig/ærgrer det mig at vi har så død en kategori af ryttere i alderen 26-34, hvor der vel ret beset kun er Jakob Fuglsang som ligger over niveauet hæderlig. Vi har en række gider hjælperytter som Lars Bak, Michael Mørkøv og Chris Juul, men det er jo ikke for alvor nogle man sidder med forventninger til.

Så jeg savner som ikke, at de unge præsterer bedre, men at de fortsætter udviklingen så vi om 5 år har mere end én rytter på Jakob Fuglsang niveau. Det savner jeg i høj grad.

Hvis man skal kigge på ryttere jeg ærgrer mig over, så kunne det være Lasse Norman, Rasmus Guldhammer, Michael Carbel, Sebastian Lander og Alexander Kamp som jeg mener har/havde et så stort talent at de burde kunne etablere sig som mindst hæderlige World Tour ryttere på niveau med Nicki Sørensen, Chris Ankers gennemsnits niveau eller lignende. Det kan nogle af dem nå endnu, men jeg tror ærligt talt ikke på det.

Jeg synes desværre oftere end ikke, at vores top præstationer i unge aldre aldrig bliver til mere. Rasmus Quaade, Mads Würtz og storebror Kragh har også haft gang i en forkert udvikling, omend de sidste to nok skal komme tilbage og udvikle sig,
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Sebastian Landers talent for at træne har aldrig været specielt stort, så ham forstår jeg ikke, man gider ærgre sig over ikke har klaret skærene.

Norman er på vej tilbage og mon ikke det kun er et spørgsmål om tid, før AquaBlue hopper op, Kamp er 23 (!) og har kørt en helt fin sæson på kontinentalniveau - og hvis han ville, kunne han være blevet udlandsprof flere gange allerede - mens Guldhammer er blevet prøvet af og faldet igennem. Carbel har jeg ikke rigtig nogen holdning til, men det er tidligt at ærgre sig over en 22-årig.

Hvordan Würtz´ udvikling er forkert, har jeg mildest talt svært ved at få øje på.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Hvad er det for en forkert udvikling, du mener, Sotd, at Würtz er inde i? Han er igang med sin første sæson som professionel og har leveret ok resultater, men han har selvfølgelig meget at lære endnu. Senest er han så blevet ramt af betændelse i blindtarmen, hvilket naturligvis ikke hjælper ham. Det giver dog ingen mening at sammenligne hverken ham eller Asbjørn Kragh med Quaade.

Det giver heller ingen mening at sammenligne Norman, Lander og Guldhammer med Carbel og Kamp. I hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Carbel har faktisk kørt en ganske fin sæson med sejr i GP Herning. Og havde det ikke været for et brækket kraveben, så havde han også lavet et godt resultat til EM.

Men hvis man forventer, at alle danske talenter skal slå igennem fra dag et, så ville jeg også være skuffet.
Skrevet af SotD
Jeg synes I læser mere ind i det jeg skriver end jeg prøver at pointere. Men jeg skal nok bare formulere mig bedre, og undlade at bruge eksempler. Dem der giver mening ignoreres, mens de der er forfejlet i større eller mindre grad bliver genstand for en længere svada.

Jeg prøver, uden at nævne navne, at sige at det ærgrer mig at vi pt. kun har Jakob Fuglsang at sætte forventninger efter på World Tour niveau, og at en lang række af de store internationale præstationer vi gennem de sidste 10-15 år har leveret til VM mv. ikke er blevet overført til kvalitet på top niveau.

Vi har vel i en ti-årig periode hentet flere medaljer end stort set alle andre lande, men alligevel har vi ingen ryttere der kontinuerligt blander sig i top 10 i World Tour løb.

Så kan man snakke stolpe op og stolpe ned omkring de enkelte ryttere, deres træningsvillighed, skadeshistorik mv., men det ændrer ikke på, at jeg ærgrer mig over aldrig at have en dansker som top 10 favorit til løb som Paris-Roubaix/Flandern Rundt (Sørensen, Michaelsen, Høj, Matti mv.), ardennerne (Fuglsang, Hamburger, Sørensen, CAS mv.).

På nuværende tidspunkt skal vi være heldige hvis andre end Fuglsang blander sig i top 10, selvom Valgrens 2. plads fra AGR selvfølgelig markerer sig særdeles positivt.

Jeg prøver lige at komme med svar på jeres konkrete spørgsmål når jeg får min PC fundet frem.
Silkeborg IF
annonce
0