Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
-
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Il_Preferito
Italienerne skulle jo netop holde styr på det. Som de gjorde.

Jeg synes fortsat, det er en brøler.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Men der var en chance for at blive verdensmester ved at køre alene. Det var der nok ikke rigtigt i spurten, hvor det dog kunne være blevet til en medalje.

Nu, hvor det ender, som det gjorde, er det nemt at kalde det en brøler, men jeg synes - efter at have set helikopterbillederne - ikke, at det var et helt håbløst projekt.

Og jeg synes egentlig, det er rart at se nogen gå efter guldet i stedet for den sikre placering, som cykelsporten ellers har vendt sig i retning af.
Skrevet af SotD
Cort fik præcis det scenarie han drømte om inden løbet. Men valgte alligevel at gå i panik og hoppe med på angrebslegen.

Det er noller at spekulere i hvor han var endt. Der var tale om sprintere med store sejre, præcis som Cort selv. Det hele handler om held, placeringsevne og benene i situationen. Det kunne være blevet til alt fra sejr til 10 plads. Men det virker helt hovedløst og urutineret ikke at køre sin chance som sprinter når løbet nu former sig fra sin allerbedste side. Særligt når ryttere som Gaviria også vælger at bruge unødige kræfter, ligesom Sagan lukker huller.

Havde Cort gjort hvad han sagde i optakten, så havde han siddet i hjulet af Kristoff, og så kan man kun gisne om hvad der var sket.

Det er dog, igen, pisse bittert at Pedersen måtte udgå. Kan kunne også have givet en god mulighed i det kaos der var til sidst. Resultatmæssigt kan vi ikke være tilfredse, men for fanden hvor kørte drengene flot helt til det sidste - dog med Cort som desværre traf en dum beslutning.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Du kan ikke i ramme alvor mene, at sandsynligheden for sejr var lige stor for alle af Sagan, Kristoff, Matthews, Trentin og Cort. Hvis de ville vinde, skulle de tre sidstnævnte væk, mens kun Sagan og Kristoff havde en tilpas stor chance for sejr i en spurt til at det gav mening at satse på den.

Det er lovligt at være realistisk og se på, hvem Cort har haft som modstander, de gange han har vundet store løb. Og det er altså ikke ryttere i Sagan-/Kristoff-klassen. Dem ville han ikke kunne slå, og jo, det giver fin mening at gøre sig den overvejelse, hvis man kun går efter sejren.
Skrevet af SotD
Jeg har aldrig sagt at chancen var lige stor. Selvfølgelig ville ryttere som Sagan og Kristoff (og vel også Matthews) være store favoritter, men det ville nu engang ikke være første gang i verdenshistorien at en af subtop favoritterne ville vinde en sprint uden tog og efter mange kaotiske kilometer. Efter min mening var det klart Corts største chance for et topresultat. Han valgte alt eller intet modellen, i stedet for alt eller nærved løsningen, som jeg absolut mener han burde have benyttet sig af.

I London valgte han at tro på sin spurt. Der endte han bag Kristoff men foran Matthews. Hvorfor det samme ikke skulle kunne have gjort sig gældende i dag har jeg svært ved at forstå. Han har slået Matthews flere gange (også i indeværende sæson).

Han har sågar slået sprintere som Bouhanni og Coquard i denne sæson - Og de havde næppe valgt panikløsningen med et sent angreb.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg tror såmænd også, han ville have slået Matthews. Skulle det hele gøres op i ren spurtstyrke, tror jeg han ville være blevet nummer fire efter Gaviria, Sagan og Kristoff.

Gaviria valgte imidlertid også - og endnu mere uforståeligt - panikløsningen, og hvis han bare havde ført den igennem og kørt med Cort, kunne det måske have endt anderledes. I stedet stoppede han sit forehavende, hvorfor Cort kom til at hænge til tørre, og da der desværre var en enkelt hjælperytter tilbage i feltet i form af Bettiol, endte han med at se dum ud.

Det var dog nogle kilometer, jeg virkelig, virkelig gerne ville have set live.
Skrevet af repos , moderator
Nu har Cort ikke ligefrem blæst de vilde spurter af i Vueltaen,. så måske var han på den baggrund usikker på sin egen styrke.
Jeg er enig i, at det var skidt ikke at holde sig til den oprindelige plan, når finalen nu flaskede sig i forhold hertil.
En eventuelt placering kan vi kun gisne om, men jeg ville nok tippe Cort til 5-6 stykker i det selskab. Trentin kommer med en voldstom Vuelta i benene, og bliver nr. 4, så mon ikke Cort havde været lige efter. But who knows.

Valgren var fandme stærk. Ærgerligt, han ikke lige gemmer sit hug til at rykke med i en kontra. Men det er så vildt, at det er ham, der splitter det hele ad til sidst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
Det er generelt voldsomt stærkt kørt af et ungt dansk hold. Vi er den nation med flest der sidder med til sidst. Det blev ikke til noget stort resultat igår, men jeg tillader mig at være positiv for fremtiden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Bestemt, men omvendt er det svært at vide, hvornår vi igen kommet til at sidde i overtal. Problemet var selvfølgelig, at der var for mange hurtige folk med hjem.

Næste år er ruten ret vild, og der skal køres tæt på 5000 højdemeter. Det er altså svarende til en solid bjergetape.
Der vil helt sikkert være andre ryttertyper, der er aktuelle, og Fuglsang er selvskrevet her. Og så kan det være en rute, hvor Nicklas Eg og Jesper Hansen skal have deres VM-debut, selv om sidstnævnte ikke har vist alverden de senere år.

Valgren og Kragh er selvfølgelig stensikre kort på den rute også.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er sådan set enig i, at det er forfriskende, han griber ud efter guldmedaljen, men det ændrer ikke på, at han rent taktisk begår en fejl.

Det er muligt, han ikke stoler på sin spurt og man kan få det til at give mening på den måde, men så skal der ikke dedikeres to (eller måske kun halvanden, for så meget var Kragh ikke fremme) mand til at trække det sammen for ham. Derudover er jeg tilbøjelig til at give SotD (del)vist ret i, at en spurt ikke har en 1:1-facitliste, men omvendt har jeg også svært ved at se Cort blive mere end fire eller fem i det selskab.

Han går i panik, da de andre ikke kører videre på kontrahugget og pludselig sidder han alene derude. Det er en fejl, når man er holdets dedikerede sprinterkort, er blevet passet op hele dagen, fordi man skal køre spurten til slut og derudover har haft to holdkammerater til at føre for en i finalen.

Og også enig i, at Valgrens styrke var meget positiv. Det mest imponerende var dog Alaphilippe, der brændte Laksebakken af med 33 i snit. 2018 bliver nok året, hvor han endelig vælter Valverde af Fleche-Wallone-pinden og med tanke på ruten næste år, er han mit bedste bud på en verdensmester (selvom det selvfølgelig er lige tidligt nok at kigge i krystalkuglen).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nu har Cort ikke ligefrem blæst de vilde spurter af i Vueltaen,. så måske var han på den baggrund usikker på sin egen styrke.


Enig. Men lige præcis sådan en spurt som den i dag passer ham jo også noget bedre end en standard 180km flad etape.

Jeg er enig i, at det var skidt ikke at holde sig til den oprindelige plan, når finalen nu flaskede sig i forhold hertil.


Præcis.

En eventuelt placering kan vi kun gisne om, men jeg ville nok tippe Cort til 5-6 stykker i det selskab.


Så siger jeg 3-5 bare for at blande mig.

Trentin kommer med en voldstom Vuelta i benene, og bliver nr. 4, så mon ikke Cort havde været lige efter. But who knows.


Nu blev jeg (ikke af dig) skudt lidt i skoene, at jeg ikke tog mine forholdsregler i forhold til konkurrenterne osv. Og jeg vil da mene at Trentins konkurrenter i spurterne var på nogenlunde samme niveau som Corts var i 2016, og derudover var han jo primært en del af en udbrudsfest, hvor han så var den hurtigste i gruppen (eller sågar kørte solo). Når det så er sagt, så er jeg helt enig i at Trentin på papiret (på VM ruten) ville have bedre chancer i spurten end Cort.

Valgren var fandme stærk. Ærgerligt, han ikke lige gemmer sit hug til at rykke med i en kontra. Men det er så vildt, at det er ham, der splitter det hele ad til sidst.


Ja. Jeg sad og blev en lille smule skeptisk undervejs, måske for at opveje for Rolfs evige optimisme. Men han satte i dén grad finalen i gang. Som du siger kan man ærgre sig over, at han ikke ventede lidt og så kørte kontra i stedet for, som Alaphilippe og motorbøllen, men hans antrit kan jo ikke følge den type ryttere, så det er ikke sikkert at han havde formået at køre med alligevel.

Generelt et voldsomt flot udført VM - Både af eliteherrerne, men velsagtens hele vejen rundt i alle aldersgrupper og kønsfordelinger.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det mest imponerende var dog Alaphilippe, der brændte Laksebakken af med 33 i snit. 2018 bliver nok året, hvor han endelig vælter Valverde af Fleche-Wallone-pinden og med tanke på ruten næste år, er han mit bedste bud på en verdensmester (selvom det selvfølgelig er lige tidligt nok at kigge i krystalkuglen).


Alaphilippe er for vanvittig et talent. Vedr. næste års VM rute har Frankrig jo i det hele taget en mulighed for at stille ganske makabert til start med ryttere som Bardet, Barguil og vel til dels Gallopin som også alle kan køre medaljer på sådan en rute. Personligt tror jeg Majka kommer til at rive ruten rundt, og lande en medalje, men jeg synes den er svær helt at greje sværheden på.

Den er immervæk sværere end dem vi har set på det seneste, men er den tilpas "let" til at Greg van Avermaet kan lave "en OL"?
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Cort bliver grebet af stemningen, og sin egen usikkerhed. Når man ser de sidste kilometer, så kommer Cort simpelthen til at sidde for langt fremme, og mister dermed overblikket.

Omvendt er det, som han også selv er inde på, hans eneste chance for guld. Bettiol får dog hurtigt organiseret jagten, så Corts hul bliver aldrig rigtig stort nok.

Og nej, efter 260+ kilometer, og et væld af gang over Laksebakken, så er det bare ikke en 1:1 spurt, hvilket havde talt til Corts fordel.
Man kan ikke fortænke Søren Kragh i at være en smule ærgerlig, for han brændte krudtet af på få samling.

Cort og Valgren på samme hold næste år betyder forhåbentlig yderligere klassikererfaring for begge ryttere.

Og så er jeg sgu spændt på Julius Johansens udvikling. Fysisk ser han jo allerede på niveau med seniorerne. Det er altså voldsomt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
http://cykelmagasinet.dk/mikkel-bjerg-har-fremtiden-paa-plads-fik-sms-i-hotseat

Interessant. Gad vide, hvor Bjerg ender. Det tyder jo på et ret prominent hold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Hicks
Gregaard rygtes til Astana.
Skrevet af Halil
http://jyllands-posten.dk/sport/cykling/ECE9922440/contador-vil-have-fjernet-omstridt-hjaelpemiddel-ingen-toer-angribe/

Hva sir vi?

Skal Watt målere ud af prof. cykelsport?

Det ville måske hjælpe på angrebslysten, men sikkert også medføre, at der blev målt på en anden måde.

For flere angreb skal vi have fri doping!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forlan21
Watt målerne bliver selvfølgelig ikke sløjfet, til trods for at det sandsynligvis ville give mere se venligt cykelløb..

Moscon er en vanvittig cykelrytter, men han er godt nok tit indblandet i mere eller mindre uheldige ting.

http://www.cyclingnews.com/news/fdj-blame-moscon-for-reichenbachs-season-ending-crash/
Skrevet af repos , moderator
Moscon burde få en lang lang karantæne. Jeg er faktisk på linje med skribenten her:

http://cykelmagasinet.dk/kommentar/fri-mig-for-ucis-duer-og-bloede-domme

Pirazzi har lige fået 4 års karantæne for doping. Moscon har udsat en anden rytter for en livstruende situation. Straffen bør som minimum være den samme.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0