Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Enig.

Cort sad til gengæld det rigtige sted. Og forsøger tidligt, men 3 mand med 89 km tilbage, er mildest talt optimistisk.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af repos , moderator
Danskerne skal angribe før finalen, for når QS og de andre kanoner åbner, så bliver de smidt.
Er spændt på Nibali.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Cort ser god ud! Han bruger muligvis mange kræfter, men det er trods alt bedre end at skulle bruge krudt på at jagte, som han har gjort hidtil.

Sagan så lidt tung ud, men kom alligevel med op over i en fin position, så måske lægger jeg for meget i det. Vi bliver nok klogere efter Koppenberg.
Skrevet af Nerazzurri
Helt enig. Cort kører løbet fornuftigt, og ser godt ud. Nibali ser godt ud, går lidt under radaren og sidder godt før stigningerne.

Hvornår åbner Vanmarcke?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af AHUJ
Hvordan kan Rolf konstant konkludere, at de store ikke har noget overskud? Der er 40 kilometer til mål, og der er stadig rigelig med muligheder for at angribe og gøre en forskel. Feltet bliver splittet op, når de rammer stigningerne, og bliver først samlet på de flade stykker efterfølgende. Jeg tror sgu ikke, at nogle af de ´store´ har forsøgt sig fuldt ud endnu.
YNWA
Skrevet af jomic...
Fucking Terpstra.
Skrevet af Forlan21
Mads P viser igen i dag at han er en af de absolut mest lovende cykelryttere under 25.. Han skal bare holde ved nu, så han får en podieplads.. Fandme imponerende...

Danskerne har generelt vist kørsel i dag som vi reelt ikke har set i 20 år med så mange forskellige ryttere der præger cykelløbet og sidder med i finalen..
Skrevet af Nerazzurri
Flot kørt af Mads Pedersen. Men en sejr til Terpstra er bare ufedt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Forlan21
Nej nej nej nej... Nr. 2 og 4 i Flanderen Rundt... Det er noget af det vildeste ever...

Mads P dagens stærkeste rytter...
Skrevet af jomic...
Fantastisk af danskerne. Sikke et Flandern af særligt Mads P og Valgren. Cort med flot arbejde og Kragh sad med næsten til sidst.
Skrevet af AHUJ
Nummer to og fire. Stærkt resultat. Ærgerligt at Terpstra skulle køre væk. Quickstep vinder igen på at have et så stærkt hold.

Sagan igen - blandt Rolfs mange forkerte antagelser i dag - er den stærkeste i favoritfeltet til sidst op ad Paterberg.

Mon ikke P-R bliver en gentagelse. Quickstep i overtal hvor de skiftes til at angribe, til en af deres tre kaptajner kommer væk - mens de andre favoritter kommer til at lide under mangel på hjælperyttere. Forhåbentlig bliver det ikke tilfældet, jeg gider ikke se Quickstep vinde. Helst Sagan, faktisk kun Sagan - eller en af de danske ryttere.
YNWA
Skrevet af SotD
Sindssyg flot præstation!

Uagtet at Terpstra er en douchebag, så var han klart bedste mand i dag. Er du vimmer en præstation han leverede.

Mads Pedersen er godt nok braget ind på scenen i et helt vildt tempo. Hvor ville det dog være skønt om det kunne fortsætte så vi havde vindere til de helt store løb fremadrettet.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Vild dansk dag i Flandern. Mads P, Valgren og Cort kører et fantastisk løb. Søren Kragh var givetvis ikke helt på toppen, men sad med længe.
Som Cort udtale efterfølgende, så bliver der dansk fest i Flandern de kommende år. Det ser i hvert fald solidt ud.

Jeg kan se Rolf får en del kritik for sine udtalelser, men jeg synes sgu han er spot on det meste af tiden. Selvfølgelig kammer optimismen over til tider, men han havde jo ret i, at favoritterne ikke havde det ekstra, men tidligere har set.

Så flot af Mads P., da han tager hjulet på Terpstra, og får smidt Langeveld og Van Baarle, på trods af at have siddet fremme langt længere. Det er altså sidste års nr. 3 i PR og nr. 4 i Flandern, han får smidt. Han mangler ikke meget i at sidde med i Terpstras hug.

Cort kører et blændende løb. Først offensivt, så som hjælper for Valgren. Lidt ærgerligt, han ikke fik hægtet sig på trioen med Mads P.

Valgrens råstyrke fornægter sig ikke, og det så ud som om, han holdt lidt igen i spurten, for at lade Mads P. køre andenpladsen hjem.

Ærgerligt Valgren ikke skal køre PR. Og hvis Fuglsang prioriterede forårsklassikerne, så kunne Astana stille med en skarp danskertrio i Flandern næste år.

Nå ja, og så vandt Terpstra. Han er selvfølgelig svær at holde af, men han kører sgu en flot finale. Får timet sit angreb perfekt, og får timet tidspunktet, hvor han henter trioen, lige så perfekt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kaffe
Hvorfor kan folk ikke lide Terpstra?
Niddets arkivar
Skrevet af repos , moderator
Han opfører sig tosset i feltet til tider, og anser sig selv som verdens centrum. Jeg ved ikke, om det er blevet bedre med tiden, men sidste år spyttede han f.eks. Søren Kragh i ansigtet.
Han har heller ikke altid været en eksemplarisk holdkammerat. Til gengæld er han en temmelig dygtig cykelrytter med både Flandern og PR på sin palmares.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Helt crazy dag.

Sandsynligheden for at en dansker vinder Flandern de næste ti år, må siges at være tilstede.

Brian Nygård er en gave til tv-oplevelsen.
FREM for alt
Skrevet af Il_Preferito
Virkelig fed præstation fra både Mads P og Valgren. Især sidstnævnte ligner jo en fornurtig outsider allerede på søndag, selvom Trek vist forsøger at sætte det sammen - og nok også godt kan med Rast, Stuyven og Mads P - for Degenkolb.

Og så er det bare at lette på hatten for Terpstra. Det er ikke altid, at den stærkeste også er den smarteste, men han fandt det perfekte moment og det tenderer jo det brutale, da han planter Nibali på 5% stigning og dernæst massakrerer Langeveld og Van Baarle.

Han er en egotripper og lidt af en diva, men man kan ikke benægte, at han også er en fed cykelrytter, når det tager ham. Det virker i øvrigt til, at han de sidste par år, er blevet ganske vellidt på Quick-Step.

Spændende om medierne samler historien om Tony Martin op (hvis de allerede har, er den misset herfra). Det var eftersigende ham, der var skyld i det store styrt, der sendte Duschene i grøften og det fik efterfølgende et par FDJ-holdkammerater til at tweete, at 90% af feltet alligevel ikke kan lide Tony Martin, fordi han netop opfører sig sådan igen og igen.

P.S. Rolf er en fucking gave som kommentator. Sæt jer og se en transmission på engelsk eller lignende, og I vil se hvor langt han er foran nogle af dem. Skide da være med om han er overoptimistisk på danske vegne og at han får sagt lidt overilede ting her og der.
At han bliver kritiseret for at have udtalt, at favoritterne ikke kunne gøre forskellen i går (med undtagelse af Terpstra), virker helt sort. Det er jo præcis det, flere af dem har sagt både før og efter løbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, jeg syntes også, det var meget markant, at Cimolai på Twitter gav udtryk for, at Tony bare skulle holde sig til enkeltstarterne, da næsten ingen brød sig om at have ham i feltet.

Skrevet af repos , moderator
@ Pref

Helt enig mht. Rolf Sørensen. Han er fantastisk, og kritikken af ham helt på månen.
Skal Valgren køre PR?
Forstod på ham, at han skulle direkte hjem til Thy, og holde fri den kommende weekend.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Muggedreng2
Sagan igen - blandt Rolfs mange forkerte antagelser i dag - er den stærkeste i favoritfeltet til sidst op ad Paterberg.

Erhnm Rolf var da den eneste i studiet der før løbet troede på Mads P...han udråbte for øvrigt før løbet startede Terpstra til vinder ...som den eneste af de 3 for øvrigt også.

annonce
0