Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Så kom der tidsstraf til de forskellige i dag:

Aru - 20 sekunder
Ulissi - to minutter
Conti - to minutter
Cavagna - 30 sekunder
Hermans - 30 sekunder
Mads P - 30 sekunder
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Pinot er eftersigende blevet syg i går, men det er kun rygter


I så fald skal han selvfølgelig være undskyldt.

Generelt synes jeg dog at årets Giro blot har bekræftet mig i, at Pinot stadig har et stort skridt at tage, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at vinde en GT. Han har vel været bedre end Froome på 14 ud af de 16 etaper, men er nu et halvt minut efter briten på femtepladsen.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg kan rigtig godt lide Pinot, men han vinder aldrig en Grand Tour.

Dertil er konkurrencen for hård og Pinot er for ustabil. Han har ry for at være en kæmpe humørrytter, der slås rigtig meget med især den mentale del af at være professionel sportsudøver.

Meget fint illustreret ved at han tidligere var mere end almindeligt bange for nedkørsler og måtte have både mentaltræner og en professionel racerkører koblet på sit team.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Så for den.

Spændende om Yates også har beton i benene i morgen og lørdag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Sådan. Yates falder sammen, og Giroen er åben.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Første svaghedstegn fra Yates, som taber det halve af forspringet til Dumoulin. Det kan være, vi får et fantastisk cykelløb de sidste dage.

Supermand viste så lige Carapaz, hvem der bestemmer.
Skrevet af Barbuti
Igen fornuftig etape af Niklas Eg iøvrigt, efter en hæderlig indsats på Zoncolan.

Taget i betragtning at 11 af de 32 ryttere, der endte foran Eg, sad i udbrud, er han jo snigende tæt på at køre Top20.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Det her er lige pludselig blevet helt vildt spændende.

Jeg har en drøm om at se Pozzovivo øverst på podiet i Rom, og den drøm kom tættere på virkeligheden i dag. Både Yates og Dumoulin kan få det svært på Finestre i morgen (den passer dog måske heller ikke Pozzovivo helt perfekt med grusbelægningen), og hvis de bliver sat der, kan der skabes store forskelle. Men det kræver nok, at Froome og López er med til at sætte dem, og at de har holdkammerater til rådighed, for ellers burde Mitchelton kunne bringe Yates tilbage.

Og måske var det bare en enkelt dårlig dag til Yates, men historikken taler imod ham i forhold til tredje uge af Grand Tours.
Skrevet af NUFC Dinho
Det scenario virker bestemt også muligt. Mitchelton-Scott får svært ved at forhindre Poels+DDC,Henao eller Ellisonde samt Hirt og LLS osv. i at ramme udbruddet. Medmindre de vil smadre holdet fuldstændigt og så kan vi ende ud i Yates hurtigt bliver alene på Finestre. Poels behøver vel ikke engang kører i forvejen,da han sagtens kan sidde ved Froome, selvom der kun er 3-4 favoritter.

Det bliver fandme spændende og jeg deler dit håb omkring Pozzovivo. Ligesom en lille del af mig også håber lidt på at Froome laver miraklet, selvom man nok ikke rigtigt burde.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Mr_bum
MS vil jo nok også forsøge at sende folk med i udbruddet, hvilket vil lette på deres arbejde i feltet. Indtil nu har de været det bedste hold, og Nieve så stærk ud i går.
Med Chaves, Kreuziger, Nieve og Haig er de altså godt stillet. Men det afhænger i sidste ende selvfølgelig af Yates selv.
Skrevet af UdAfBusken
Michelton bør måske selv forsøge at sende Kreuziger eller Haig med i et udbrud. Skulle Yates blive isoleret på Finestre, vil han stadig have én ude foran, som kan falde tilbage og hjælpe ham. Nieve er dog nok for vigtig til at man tør sende ham af sted.

Edit: Jeg skal vist lige lære at læse tråden før jeg poster.
Skrevet af tobi
Ja, det skal de selvfølgelig klart. Jeg ser heller ingen mulighed for, at Yates bliver isoleret på Finestre, men han kan sagtens blive kørt agterud desuagtet.

Det er også derfor, jeg mener, at det er vigtigt, at Astana og Sky får sendt folk af sted, for så ville de kunne forsvare en føring opnået på Finestre på trods af, at Mitchelton jagter talstærkt. Mohoric ville også være god at have med fremme, og måske Visconti, men han virker ikke til at være helt på toppen.

Og under alle omstændigheder skal Yates være bedre end i går, hvis han vil følge med på Jafferau, der er markant sværere end Prato Nevoso.
Skrevet af Mr_bum
Både Froome og Lopez (evt. Pinot, hvis han har benene) vil nok ikke være bange for at satse alt i dag for at gå efter sejren.

De tre andre gange, Finestre har været med i Giroen, er man sluttet i Sestriere, så der har den jo ligget i den absolutte finale. Der er stadigvæk 74 km til mål fra toppen i dag. Så hjælperytterne kan i den grad få stor betydning, hvis der skal åbnes tidligt.

Ligesom tobi kunne jeg også godt tænke mig at se Pozzovivo som vinder (eller i hvert fald på podiet), men hvor meget tør han satse? Han behøver selvfølgelig "kun" at følge de bedste og håbe, at Yates og Dumoulin ikke er blandt dem.
Visconti, Mohoric, Nibali og Boaro er i hvert fald ikke stærke nok på de sværeste stigninger, når de sættes op imod andre hold.
Skrevet af Suaráz
Det kan blive en helt enormt spændende dag. Håber på Froome eller Pozzovivo som samlet vinder, men tror mest på Dumoulin, der ikke burde smide specielt meget tid til de to førstnævnte, og samtidig bør være i stand til at tage et halvt minut på Yates, hvis ikke han blot havde en enkelt dårlig dag i går.
Skrevet af Mr_bum
Dumoulin kan dog nemt komme i større problemer end Yates. Hans hold er jo heller ikke særligt godt.


Aru er tilsyneladende stået af, så det ikke bliver ikke til noget moralsk comeback i dag.
Skrevet af AHUJ
Froome har fået mere og mere af min sympati, på trods af sagen der kører. Nu er det hans første giro - eller første gang han kører klassement i giroen - men jeg tror ikke, at han vil køre defensivt for at få en 3. plads. Forhåbentlig tør han satse det hele for at vinde stort, fremfor et sent angreb for at håbe på podiet. Det hele kommer selvfølgelig ned til, om han har benene. Har han bare lidt overskud, så håber jeg, at han kommer med et Contador-lignende angreb, alt eller intet, allerede på Finestre.

Jeg holder med Froome og/eller Dumoulin.

Stigningen op mod mål ser dog ud til at være ret hård, men hvis Froome vil vinde løbet, så kan han ikke ´nøjes´ med et halvt minut til et minut.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Det ser ud til at slutte helt for Yates i dag.

Han må være fuldstændig tom, når Puccio kan droppe ham.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Det bliver grimt for Yates. 15-20 minutter, hvis han ikke finder et eller andet frem.
YNWA
Skrevet af AHUJ
Dumoulin sidder også halvlangt tilbage.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Varmen spiller også ind i dag, men det ligner for første gang i løbet et klassisk SKY-tog foran Froome.
annonce
0