Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Wow, det er rent faktisk lykkedes EF og Woods at ramme udbruddet i dag. De skal dog nok ødelægge det for sig selv senere.
Skrevet af Forlan21
Wow, det er rent faktisk lykkedes EF og Woods at ramme udbruddet i dag. De skal dog nok ødelægge det for sig selv senere.


1 mand i en 27 mands gruppe er vel ikke imponerende...

Woods bliver vel sat når Androni kører holdløb op ad første stigning...
Skrevet af tobi
Androni har vist fået det forkerte halvdel af holdet med i forhold til, at det er en bjergetape. Sådan lige præcis.
Skrevet af medc
Jeg tror aldrig jeg har set en GT, hvor morgenudbruddet har fået så få muligheder som i denne Giro. Det er vel kun 18. etape, at udbruddet har holdt hjem?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Mr_bum
Hvis udbruddet ikke får mere end fem minutter, så er det vist ligegyldigt, hvem der sidder dér. Desværre. Jeg under Ciccone en etapesejr.
Skrevet af medc
Der slukkede lyset fuldstændig for Pinot. Ærgerligt.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af AHUJ
Stort tillykke til Froome. Så er han, 7-9-13, forsvarende vinder af alle tre GTs efter i morgen. Imponerende.

Spændende om han kan forsvare Tour sejren også. Landa, Quintana, Porte, Nibali, Bardet, brormand Yates, Valverde, Zakarin, Fuglsang, Barguil, Roglic (?) og Uran. Der er mange udfordrere.
YNWA
Skrevet af hts
Roglic mener jeg har meldt ud at han ikke kører efter klassementet, men etaper. Lad os nu se.

Glæder mig meget til at se Egan Bernal som Sky har bekræftet skal køre. Den dreng er vild
Skrevet af Halil
Vanvittig Giro 2018. Dennhurtigst kørte Giro nogensinde.

Det har været et helt vanvittigt løb med uhørt meget drama og skiftende føringer og gigantiske sammenbrud grundet den voldsomme konkurrence.

Edderbankeme god underholdning.

Froomes vanvittige etape går selvfølgelig over i historien og er løbets højdepunkt. Det var et episk ridt.

Men også Yates gode kørsel, de mange unge klassementsryttere og de fine dueller imellem sprinterne var fint. Men nøj, hvor var Froomedogs kørsel vild.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Suaráz
Helt enig Halil, det har været en fantastisk Giro og vild underholdning, med Froomes ridt som højdepunkt.

Angående Contador/Froome-diskussionen:

Det er rigtigt, at Froome har haft det bedste hold, selvom Contador nu også havde et solidt hold 13-15. Jeg tror, Froome havde vundet Touren i ´14 pga den afsluttende enkeltstart, og fordi han var styrtet i Dauphine og stadig kørte (næsten) lige op med Contador. Omkring vueltaen det år synes jeg det er svært at vurdere, når ingen af dem var i topform - men det var en rigtig flot sejr af Contador. De kørte ikke rigtig mod hinanden i det forår, så vidt jeg husker (ret mig, hvis jeg tager fejl).

Skrevet af tobi
De kørte også mod hinanden i Catalonien, hvor Contador satte Froome i et par af afslutningerne og endte på andenpladsen i løbet, mens Froome blev nummer seks.

Skrevet af jomic...
Så er der lagt i ovnen til tourens holdløb. 40 sekunder til nærmeste er sgu for meget hvis de alle smider det til sky.
Skrevet af tobi
Ja, det kan det være, hvis Froome ikke er mærket af Giroen (og i øvrigt får lov at komme med).

Det skal selvfølgelig også tages i betragtning, at der, udover Sky, ikke er mange hold, der stiller specielt stærkt op i Dauphiné. Startlisten i Schweiz Rundt er langt stærkere end i Dauphiné i år.
Skrevet af Forlan21
Så er der lagt i ovnen til tourens holdløb. 40 sekunder til nærmeste er sgu for meget hvis de alle smider det til sky.


Sky-holdet kan ikke blive mere end 5 % bedre.. Konkurrenterne kan smide markante forstærkninger ind... Når det er sagt, så tror jeg nu alligevel Froome sætter 15-120 sek i banken på alle sine konkurrenter..

Tror dog ikke Porte og Dumoulin taber mere end 15-20 sek. Quintana/Landa/Valverde smider nok ca. 40-60 sek. Bardet og Nibali får dog en røvfuld på 90-120 sek. Yates og Roglic kommer nok hæderligt igennem med et tidstab på på 30-40 sek.

Sådan tror jeg det kommer til at gå - men det viser sig nok at blive helt i skoven, når G. Thomas og Kwiat udgår grundet et styrt på første etape og Sky er nede på 6 mand til holdtidskørslen.

EDIT:

Når man ser på de ryttere Sky har med i Dauphine, så er det svært at sætte et bedre hold til en holdtidskørsel.. Vil tro at den bliver en anelse dårligere i touren til den disciplin. Det taler igen for at afstandene ikke bliver så store i touren som i dag...
Skrevet af hts
Froome, Bernal, Poels, Henao, Kiryienka... Sammen med Castro, Thomas og Kwiat. De kommer nok ikke alle med, men de bliver stærkere i touren. Som du skriver, så er der dog nok større forbedringer at hente for de andre hold
Skrevet af tobi
Bernal og Henao forbedrer jo ikke deres holdtidskørsel.

I øvrigt tvivler jeg stærkt på, at Henao kommer med.

Jeg tror det bliver (hvis ikke Froome bliver udelukket) Froome, G, Kwiat, Poels, Castroviejo, Bernal, Rowe og Moscon.

Edit: Og i så fald er holdet vel kun en lille smule stærkere end det nuværende (en mand mere giver selvfølgelig ekstra styrke, men det er ens for alle, så af relevante bytter er det Froome ind/van Baarle ud og Poels ind/Geoghegan Hart ud og så Bernal ind, og det er vel ikke så langt fra at gå lige op).
Skrevet af Algero
Du skriver det selv, tobi, de navne der i givet fald bliver erstattet. At konkludere at det ikke er så langt fra at gå lige op, bevidner simpelthen om manglende ekspertise på cykelsporten. Du ved tydeligvis ikke, hvad du snakker om. Man burde kunne forvente, at man i en debat bare satte sig en lille smule ind i, hvad man skriver om. Der er markant forskel på de ryttere, så det står hævet over enhver tvivl, at Sky løfter sig niveaumæssigt.
Skrevet af hts

Synes iøvrigt det er synd hvis det virkelig er UAE Emirates niveau. Kunne godt tænke mig at se Dan Martin med fremme. Han så rigtig skarp ud sidste år inden styrtet, og fulgte faktisk imponerende godt med efter. Han har været noget uheldig i foråret, så derfor ser resultaterne noget skuffende ud, men fandt en god artikel der forklarer de resultater. Meget spændt på at se ham i bjergene i Dauphine.

Fandt lige den her fra Martin i dag

""For me, I´ve got a massive confidence boost going into the team time trial knowing the team at the Tour will be a lot stronger. That´s now one of the stages in the first nine days that I´m not particularly worried about."
Skrevet af tobi
@Algero

Jeg skal godt nok forfatte et langt indlæg omhandlende forskellige forhold som eksempelvis det, at en kerne med Kwiat, G, Castroviejo og Moscon allerede sikrer et superhold, og at selvom Froome er bedre end van Baarle (der, indrømmet, ikke har kørt helt så gode enkeltstarter, som jeg mente at huske), og selvom Poels er bedre end Geoghegan Hart (der jo kun blev nummer tre på den lange enkeltstart i Californien - fuck en ringe taberrytter), så vil deres tilstedeværelse i stedet for de to andres næppe kunne elevere til en markant højere gennemsnitsfart, for at overbevise dig om, at min pointe ikke er specielt skudt ved siden af. Derudover kunne indlægget også omhandle det faktum, at Froome og Poels har kørt Giroen og muligvis kunne være lidt hæmmede heraf (det er de nok ikke allerede på tredje etape, bevares), hvorfor deres tilstedeværelse måske i endnu mindre grad vil kunne gøre gennemsnitsfarten markant højere.

Men det orker jeg ikke, så lad os da bare konkludere, at jeg er en total klaphat, der ikke en skid forstand har på cykelsport.

Skrevet af Mr_bum
Noget kunne tyde på, at Algero har misset pointen om, at vurderingen kun omhandler SKYs evner på holdtidskørslen.

Ellers giver det i hvert fald ingen mening.
annonce
0