Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Algero
Ditto, tobi, men vi kan da sagtens begynde en ny debat og hive fat i nummer 2. Men er vi ikke alle enige i, at det bliver tættere? Eller vil nogen komme med modargumentet for, hvorfor det ikke skulle være tilfældet?
Skrevet af tobi
Jo, det bliver tættere, fordi Sky ikke bliver meget bedre (hvis overhovedet), og de andre, specielt BMC og QuickStep, gør.

Movistar udtager forhåbentligt også et hold, der kan bide bedre fra sig end i går (selvom det ikke var så ringe som forventet), så de tre amigos ikke kommer alt for langt bagud. Det gør to af los amigos så til gengæld på brostenene.

Lotto NL kan vel også blive interessante, mens Sunweb selvsagt også vil være bedre. Jeg tror dog slet ikke på Dumoulins bud efter den samlede sejr i Touren og tvivler på, at han selv tror på den.

Længdemæssigt er de to holdløb det samme, mens Tour-holdløbet tilsyneladende er en anelse mere kuperet (det er dog ikke i nærheden af holdløbet fra 2015 i hårdhed).
Skrevet af Kaffe
Al Jarreau > trådens sædvanlige tabere.
Niddets arkivar
Skrevet af tobi
Kan det ikke i det mindste være ≥ ?
Skrevet af jomic...
Noget helt andet, selvom nogle måske foretrækker at vente med at debattere Touren, er der så nogle der kender konceptet omkring startgrupper på den korte Pyrenæer etape lidt nærmere?

Udover at man sender grupper af 20 af sted og at første gruppe bliver nr. 1 til 20. Hvor langt er der til gruppe 2 osv.?

Det giver i hvert fald Sky (og Movistar) en kæmpe fordel, da de må ventes at have flest i top 20. Movistar i parentes da det jo ikke er skrevet i stjernerne at de 3 amigos kan få det til at fungere.
Skrevet af tobi
Jeg er temmelig sikker på, at alle sendes af sted samtidig, og at de bare lige denne dag har en fast startposition.

Det ville være alt, alt for radikalt, hvis der virkelig var tidsforskel mellem grupperne, og at man så undlod at fortælle det, og det først kom frem ved, at en eller anden havde finkæmmet løbsbogen.
Skrevet af XorpiZ
Ifølge Cycling Weekly er man endnu ikke helt sikker på, hvordan det skal organiseres:

It is uncertain how much space will be between the groups when the organiser lines them on the starting road. The details will be finalised in the next four weeks before the Tour starts.

Jeg er sgu lidt spændt på det system. Det er vel en ret effektive måde at sørge for, at det ikke bliver en lykkeridder, der vinder den etape.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af tobi
Ja, og en helt urimelig forfordeling af klassementsrytterne i kampen om bjergtrøjen.

Det ville også tvinge de gode hjælperyttere til at holde sig til i klassementet, hvilket for så vidt kan være fint nok, men så går man direkte imod ønsket om at forøge sikkerheden i afslutningerne på flade etaper, hvis alle ryttere pludselig får ordre til, at de bare har at ligge i top 20, når 17. etape står for døren.

Men det er for nuværende ganske uklart, hvad de har tænkt sig. Jeg tror bare ikke, det kommer til at få nogen betydning (dvs. det bliver uden tidsforskelle).
Skrevet af XorpiZ
Også det, ja. Jeg forstår ikke helt hvorfor de har gjort det, men det må jo skyldes, at man gerne vil have action fra start.

Jeg tror det bliver ret kaotisk, når de 20 forreste ligger og lurepasser lidt på hinanden og den næste gruppe prøver at komme forbi og komme afsted i angreb.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Algero
Jeg vil gerne vide, hvad de stiller op. For det vil jo fuldstændig ødelægge klassementet, hvis man gør det sådan der. Nummer 20 og 21 kan jo i princippet ligge med 1 sekund imellem, og hvis den første gruppe får 30 sekunders forspring, skal nummer 21 jo pludselig hive ekstra kræfter op af hatten. Og så kommer der jo også det taktiske aspekt i det. Det kan jo være, at nummer 1 viser sig at være virkelig stærk og svær at slå, så nummer 2 er nødt til at bruge holdet til at knække ham ... det kan han jo lige pludselig ikke. Og det initiativ vil også uden tvivl forårsage ekstra stress i alle løbets andre etaper op til, for så skal alle rytterne være med fremme hele tiden, for de SKAL være så højt oppe i klassementet, som de overhovedet kan være. De har godt nok skudt sig selv i skoen her. Jeg håber, de ender med bare at nøjes med at stille rytterne op efter position i klassementet - og så alle afsted samtidig.
Skrevet af SotD
Mon ikke 2-3 fra top 20 stikker afsted fra start mens resten lader sig indhente af top 60, hvis de skulle sendes afsted med tidsforskel?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Spændende hvordan sprinterkampene kommer til at forme sig i årets Tour.

På plussiden virker Sagan allerede klar, mens Groenewegen og Gaviria hele året har virker som nogle af de absolut hurtigste, når målstregen er i sigte.

På minussiden finder man så især den ældre garde. Cavendish styrter til højre og venstre, Greipel virkede på vej mod topform og styrtede så i foråret, mens Kittel ser ud til igen i år at svinge absurd meget i sine præstationer og fortsat have store problemer med at fungere i et ellers godt tog - senest illustreret igen i dag.

Matthews stod også fuldstændig stille i dag, da han åbnede spurten og det har været svært for ham at finde form efter sit styrt i foråret. Jeg har også en fornemmelse af, at Caleb Ewan hører til på plussiden, men omvendt har han bare ikke rigtig vundet noget, så den er svær at forsvare.

Jeg tror Groenewegen bliver virkelig giftig og så holder Sagan nok legestue i pointkonkurrencen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Klassisk Sagan-sejr i går i Schweiz. Skuffende, at Cort bliver hægtet af inden finalen.

På de hjemlige breddegrader satte Julius Johansen en fed streg under sit talent ved at vinde U/23-DM som 18-årig.
Han bliver så vild at følge. Han kommer til at vinde mange løb de næste mange år.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Flot Chris!
Skrevet af Forlan21
Fantastisk sejr i Chris i dag... Det er så fedt at se når han gasser op i verdens højeste gear...
Skrevet af repos , moderator
Fantastisk af Juul, og hvor jeg dog under ham den sejr. Han er en fantastisk hjælperytter, og det er perfekt, når den type endelig vinder. Desuden er han så sympatisk, og alene hans reaktion på Fuglsangs OL-sølv vidner om en rytter, der sætter holdet i første række.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Hvem tror i på til touren?

Jeg har en fidus til Nibali, hvis han undgår at tabe for meget tid på holdenkeltstarten.

Der bør være gode muligheder for et spændende Tour de France. Froome har kørt giroen, og man må forvente, at han ikke er på sit absolutte topniveau. Quintana, Landa, Porte, Nibali m.fl. satser deres sæson på Touren.

Bare vi ikke kommer til at se Froome i gult kontrollere løbet i bjergene med sit suveræne hold i front.

YNWA
Skrevet af SuperSE
Virkelig stærkt kørt af Søren Kragh. Han er snu som en ræv, og kender sin besøgelsestid.
Skrevet af repos , moderator
Det er en vild sæson med danske briller. Store sejre allerede nu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Søren Kragh er pisse fed.

Imponerende at kunne være så kold i en finale som den, når dåbsattesten siger det den gør. Det har været suverænt at se hvordan han allerede fra sidste sæson understregede at han hørte til på World Tour-niveau.

Og så selvfølgelig også et tip på kasketten til Portes opvisning. Der findes vist efterhånden ingen, der kan brage igen på korte stigninger, som han kan.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0