Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af medc
Fuglsang samlet 2´er i Schweiz rundt. Det er ganske godkendt. Noget af en enkeltstart han får fyret af, mens Kragh bliver 2´er på etapen!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang bekræfter formen med en monster TT.

Lade os håbe Astana bruger TTT-samlingen fornuftigt og får skik på den del.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, og Kragh toer på enkeltstarten.

Vanvittigt dansk Schweiz Rundt.
Skrevet af Opus
Fuglsangs form ser ud til at være der. Imponerende enkeltstart.
Det må være ret klart, hvad Astana skal få styr på inden TdF. Det kostede i Schweiz, og det kunne godt blive meget dyrt i Frankrig.
Skrevet af Barbuti
Hvor sikker er Jesper Hansen på Tour udtagelse?

Hvis det helt store problem er TTT, hænger han vel i noget af en tynd tråd. En mand som Kangert kan vel køre habilt i bjergene og være en noget større motor på en TTT.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Forlan21
Hvis jeg skal udtage Astana holdet skulle det se sådan ud:

Fuglsang, Valgren, Sanchez, Kangert, Fraile, Cataldo, Cort, Gruzdev...

Så mener jeg at de kan køre en solid TTT og der er folk til bjergene og folk til det flade og Cort kan måske få lidt frihed til at spurte med et par gange...

Ved ikke hvor tæt jeg er på at ramme de 8 mand - men en Jesper Hansen er efter min mening tæt på ubrugelig... Han er en Chris Anker light..

TTT´en er simpelthen så vigtig at det taler meget imod Jesper Hansen, og de helt store bjergetaper (hvor Hansen burde kunne bidrage med lidt hjælp) er lidt en mangelvare i dette års tour. Og synes i øvrigt også at Fuglsang burde få det hjælp han skal ha i bjergene med ovenstående ryttere..

Off topic: Søren Kragh er satme en ulækker go cykelrytter...Fremragende indsats i dag af ham og Fuglsang..
Skrevet af Opus
Det begynder så småt også at pege i retning af, at Danmark kan få 8 ryttere med til VM. Tour de France, London, San Sebastion og Polen Rundt kan selvfølgelig give en del point til landene, der er lige under Danmark (pt. nummer 9). Ruten er en anelse Ardenner-agtigt, umiddelbart, så profilen er ikke helt uattraktiv.
Skrevet af Il_Preferito
´Ardenner-agtig´ er nok lige at stramme den. Der er vel næsten 1.000 højdemeter ekstra på årets VM-rute og de, der allerede har været og se den, kalder det for den hårdeste rute i mange, mange år - hvis ikke nogensinde.

Fuglsang har den som sidste mål i sæsonen og han er også eneste realistiske medaljebud, Danmark kan stille med, vil jeg mene.

Valverde vinder i øvrigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
I forhold til Jesper Hansen, peger pilen nok desværre i retning af, at han har kørt sig af Tour de France-holdet i løbet af Schweiz Rundt.

Han har selv hintet en smule til det i interviews og ikke lagt skjul på, han ikke er tilfreds med formen.

Cort tvivler jeg også lidt på, men han kan blive ´reddet´ af at være dansk og at have fungeret som Fuglsangs oppasser i den sidste uges tid. Jeg er ikke sikker på, samarbejdet helt fungerer godt nok til, han uden videre udtages på den baggrund (det hintede han også selv til forleden), især ikke fordi det med største sandsynlighed bliver Valgrens opgave, så måske der skal en overbevisende indsats til, når Astana ekstraordinært træner TTT inden Touren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Jesper Hansen ser jeg heller ikke den store fidus i. Han er en god bjergrytter, men jo ikke én, der er god nok til at gøre en forskel for Fuglsang. Jeg tænker faktisk Valgren er stort set lige så brugbar opad også.
TTT kommer til at fylde en del, og her skal Astana tænke sig om. Der skal nogle motorer på holdet, der kan trække i bund.

Mht VM, så skal Valverde jo lige forbi Sagan først. Spøg til side, så passer ruten Sagan virkelig dårligt, men det skulle sgu ikke undre mig, om vi ser ham i en eller anden hovedrolle alligevel.
Ruten er en led djævel, og på sin vis ærgerligt, at det lige netop er i år, Danmark ser ud til at ramme otte ryttere, men det bliver all-in på Fuglsang. Hjælpen må komme fra Valgren, Søren Kragh, Juul, Jesper Hansen og Mads P. De to sidste pladser må være åbne til ryttere,der viser form og kan køre opad. Niklas Eg kunne være spændende at få med, og så evt. Mørkøv eller Bak. De har erfaringen, og kan på dagen også køre opad til husbehov.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Valverde vinder i øvrigt


Hold op, Pref. Du får ikke lov til at jinxe den.

Men selvfølgelig er han på denne rute absolut topfavorit, han har vel sjældent haft en bedre mulighed for at blive verdensmester. Jeg har dog stor fidus til Nibali.

Det ser næsten for lovende ud, hvis Fuglsang pludselig har formået at kombinere de bedste bjergben, han nogensinde har haft, med en glimrende enkeltstart. Jeg mindes ikke, at han i sin tid på Astana én eneste gang har kørt så stærkt på en enkeltstart. Det er efterhånden svært at lægge låg på optimismen frem mod Touren.

Og så må Søren Kragh efterhånden siges at være et af de mest alsidige talenter ikke bare i dansk cykelsport men i sporten generelt. Det bliver spændende at se, hvilken retning han udvikler sig i.
Skrevet af SotD
@Stod
Så at slå Froome, Porte og Martin der var de bedste opad sidste år på 2 bjergetaper og vinde samlet er ikke nok til at blive nævnt eller draget ind i den sammenhæng? Desuden skriver jeg ikke at den overgår det var kun rettet mod 96 og selvfølgelig er indeværende sæson i gang med at vokse 2017 over ende.


Du læser jo overhovedet ikke hvad jeg skriver. Jeg fremhæver jo netop dét resultat som værende "The big deal" i 2017. Men jeg mener da også, af åbenlyse grunde, at det er bedre at vinde Amstel Gold Race samt have to i top 4 i Flandern Rundt end det er, at vinde Dauphine og to etaper undervejs.

Nu er det i hvert fald endegyldigt bedre end 2017 med Fuglsangs 2. plads i Schweiz Rundt.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Fuglsang bekræfter formen med en monster TT.

Lade os håbe Astana bruger TTT-samlingen fornuftigt og får skik på den del.


Bestemt en god enkeltstart fra Jakob. En monster ligefrem ved jeg nu ikke. Han bliver, trods alt, nr. 8 på etapen.

Resultatet skal jo også ses i lyset af, at hans konkurrenter underpræsterede fra en kant af. Richie Porte burde have været mindst hvor Jakob endte, Kruijswijk, Oomen, Kelderman, Mollema og måske Quintana, burde alle have kørt bedre end de gjorde.

Jakob Fuglsang har kørt i top 20 i alle enkeltstarter han har deltaget i i år, og ja, jeg ved godt at de ikke er sammenlignelige, men han har i det hele taget steppet gevaldigt op på enkeltstarterne i år i sammenligning med sidste år.

Derfra og så til en monster TT synes jeg dog alligevel der er et stykke. Men det er nok bare begrebsknepperi.

Hvorom alting er, så glæder jeg mig meget til at se hvad han kan levere i Tour de France i år. Nu har han vist at han hører til blandt de bedste to år i træk (lige omkring Tour start). Og med Quintana, Porte mfl. indenfor en realistisk afstand, med Pinot ude, Froome fra Giro etc. så ser det da noget spændende ud synes jeg.

Bardet er for mig The man to beat.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg har personligt svært ved at se forbi Julian Alaphilippe som verdensmester. Han viste netop i Ardennerne, at han er manden der kan slå Valverde.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Så er det jo uheldigt for ham, at det ikke er en Ardenner-rute.

Jeg synes, han gentagne gange har bevist, at han ikke begår sig godt nok på længere stigninger.
Skrevet af Il_Preferito
Burde og burde og burde. De var der bare ikke og Fuglsang fyrede en monster TT af.

I skal holde med at tro, at VM-ruten er en Ardenner-rute. Det er en bjergetape og Valverde vinder (helt uden jinx).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har nu svært ved at se hvorfor det skulle afskrive Alaphilippe. Det er ikke Mont Zoncolan eller l´Alpe d´Huez der er afslutning på.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nej, men han bliver jo sat, hver gang de skal køre opad i mere end ti minutter i en finale.
Skrevet af jomic...
@Sotd,

Det er for mig at se dig selv der gør det til en debat om semantik, jeg skriver overgår/matcher, men det er jo ikke størrelser der tåler direkte sammenligning set ud fra den oplevelse det giver den enkelte - UCI/PCS point taler jo sit tydelige sprog. Jeg synes Dauphine var ret stort og noget af det største jeg har oplevet fra dansk cykling.

Men der er ingen tvivl om at denne sæson har slået sidste år, men derfor mener jeg stadig det kan forsvares at nævne den i den sammenhæng.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg elsker Alaphilippe, som i knuselsker, men han blev altså parkeret efter behag i Dauphine senest og har - som tobi også stemmer i - problemer når det går opad i længere tid ad gangen.

Ingen tvivl om, han kan køre opad og gør det oftere end ikke, men han får det stramt på den rute. Tjek evt. italienernes recon af ruten og kommentarerne efterfølgende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0