Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mikem
Og så får Astana mere dansk blod ind på holdet. Til August vil Jonas Gregaard komme over på holdet som Stagiare, og snuse lidt til det profesionelle liv. Sikke en sæson vi har haft, og umiddelbart kommer der hele tiden folk igennem systemet..

Også noget af en kovending et hold som Astana har taget, det jo ikke mere end et års tid siden man snakkede om, at det var det af de dårligst ledede hold, og en Magnus Cort blev jo decideret "frarådet" at skifte dertil. Den har de godt nok formået at få vendt ret så hurtigt! Måske grundet nogle mere fornuftige danskere, der er kommet frem til leder roller på holdet. Især en Fuglsang der ser ud til endelig selv at vide hvad han er værd.. Fremtiden er virkelig spændende!
Skrevet af repos , moderator
@ Daniel

Sammenlignet de øvrige store hold, så får Astana det endda meget svært på holdtidskørslen. De kommer til at tabe tid.

På brostene er de solide, og Valgren og Cort er fine ryttere her. Både SKY og BMC kommer med specialister her også, så Froome og Porte skal nok sidde, hvor de skal. Bardet og Yates er også virkelig godt hjulpet.
Til gengæld tvivler på Movistar. Irviti og Bennati ser temmelig tyndt ud, så Valverde skal sørge for sig selv.

Jeg forventer Bora og QS forsøger at splitte det hele ad på brostene, og så gælder det om at sidde ordentligt. Det skal især Cort og Valgren huske på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Andfred
Altid dejligt med en masse danskere i det franske, men jeg frygter ligt at Fuglen kommer til at være meget alene i bjergene. Jesper har skuffet mig som udpræget bjergrytter, og der er lidt uvist hvor stærke Kangert, Fraile og Sanchez vil være opad. De tre er alle solide ryttere, men jeg tror Jakob bliver isoleret som en af de første. Nuval, når det går opad skal Fuglen vel blot flyve selv.
Skrevet af SotD
Nå for pokker; det blev sgu et halv dansk hold, Astana sender afsted til TdF. Flankeret af Gruzdev, Kangert, Fraile og LL Sanchez. Det ser solidt ud, men der skal godt nok brændes en TTT over evne af, for at Fuglsang ikke skal ramme bjergene med et efterslæb. Til gengæld bør det kunne glide fint på brostenen.

Jeg havde sgu nok ikke satset på Jesper Hansen, og tvivler godt nok på, han kan være der for Fuglsang i bjergene. Det bliver Kangert og Fraile, der skal sidde der. Og så har jeg Valgren som en joker i bjergene. Han sad med langt inde i finalerne i Dauphine, og kan køre godt opad.


Det er jo nærmest som i de helt gamle CSC - Tiscali dage med Michael Blaudzun, Jacob Piil, Nicki og Rolf Sørensen samt Nicolai Bo Larsen...

Jeg er lidt perfid hvad det angår, men det kan faktisk godt glæde mig en lille smule, selvom det ikke pr. definition er det bedst tænkelige for Jakob Fuglsang.

Gruzdev kan godt køre en fin enkeltstart og vandt bl.a. de asiatiske mesterskaber i holdtidskørsel med sine kazakhiske venner sidste år. Det siger selvfølgelig ikke så meget, men jeg anser ham være ganske hæderlig som både holdtidskørsel- og brostensrytter.

Hvis LL Sanchez er i form er han klasse både i bjergene og på holdtidskørslen, ligesom Valgren i øvrigt (Valgren dog lidt mindre i de høje bjerge, under normale omstændigheder).

Tanel Kangert virker til at være i form. Han har lige revet enkeltstartsmesterskabet i hus med en ret overlegen tid. Det er selvfølgelig lidt svært at konstatere noget ud fra, eftersom han ikke plejer at deltager, men at vinde med 2:17 virker alligevel forholdsvis dominant, særligt med tanke på hans 15. plads på den sidste enkeltstart i Schweiz og samlede 11. plads.

Omar Fraile er helt sikkert i form. Han blev nr. 3 på linjeløbet i de spanske mesterskaber, men jeg ved ikke hvordan han fungerer som hjælperytter. Jeg har aldrig bemærket ham som en af de ryttere der gravede helt dybt for andre end sig selv. Det er han tilgengæld rigtig god til. Måske andre ved om det er en rolle han er god til?

Jeg tror relativ meget på Jesper Hansen. Måske ikke lige blandt de sidste 15 mand, men mindre kan jo også gøre det når Kangert er med.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Noget helt andet...

Mikkel Bjerg med sølv i DM enkeltstart, kort efter at være blevet nr. 3 i enkeltstarten i Ungdoms-Giro´en, og nr. 6 i World Tour regi (Tour of California enkeltstart).

Der er eddersparkemig et talent her! Jeg troede personligt på Rasmus Quaade i hans unge dage, men her er der altså potentielt en ny superstjerne på en enkeltstartscykel.

Mon ikke snart han er videre fra der hersens Hagens Berman Axeon hold? Nogen der ved noget om hvorvidt det er en udviklingshold for et af de store, eller om der er nogle rygter omkring ham?
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Det er et udpræget udviklingshold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af makaroni-tonny
Apropos store danske talenter:
Anthon Charmig...Hvordan går det med ham og hans udvikling?
Mon Simon Andreasen snart træder ind på landevejen?
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af SotD
Der er ikke registreret nogle resultater fra ham (Charmig) siden maj 2017, så et bud kunne være at han er langtidsskadet, alternativt at han ikke kører på det niveau længere...

Han opdaterer i hvert fald heller ikke længere sin Twitter profil, som han ellers gjorde en smule i 2017. Prøv Algero, han har sikkert kigget ham dybt i øjnene, og ved hvor han står.
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Fedt med 4 danskere, men skal 5 mand hjem på TTTen? Så mangler der en god temporytter, da Cort Hansen ryger. Det efterlader en mulig situation med dårlig dag til gruzdev eller fraile og så er holdet strikket tyndt.

Mon ikke de taber minimum et minut.

Fuglsang har klaret sig tæt på alene i så mange år at kan han blive afleveret i bunden er jeg ikke bekymret. Det er mere de 2 korte eksplosive etaper der kan blive et problem, hvis de andre insistere på at angribe hele dagen.

Sotd

Jeg missede i øvrigt dit sidste indlæg. Men jeg tror mest af alt det handlede om misforståelse på misforståelse. 18 er bedre end 17, men jeg mener stadig ikke det er helt tosset at fremhæve sidstnævnte.
Skrevet af repos , moderator
Cort skal nok holde hjem på TTT, mens Jesper Hansen nok ryger på et tidspunkt.
Frailes enkeltstartsevner kender jeg intet til, men de øvrige bør være stærke nok til at levere. Uanset, så taber Astana nok et minuts tid til de bedste.

Det bliver Sunweb, SKY og BMC, der skal kæmpe om det med Michelton som outsider.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Algero
Anthon Charmig har stoppet karrieren af personlige årsager, som jeg ikke ser nærmere grund til at skrive her.
Skrevet af tobi
Sprængfarlige nyheder!

ASO skulle have nægtet Chris Froome at starte i Touren. Sky har appelleret, og der skal være høring på tirsdag.
Skrevet af jomic...
Det er da også en farce og ikke godt for nogen. ASO vil beskytte løbet og det er vel forståeligt nok.
Skrevet af SotD
Flot DM til Mørkøv.

Ham Niklas Larsen ser sgu spændende ud. Er der nogen der kender noget til ham?
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Det var vel også urimelige hold til trods for at nogle var 6-8 ryttere på et hold, så havde Mørkøv en motorcykel som holdkammerat.. Det er ikke svært at se hvorfor Asgreen er hentet til Quick-step.
Skrevet af tobi
Så blev han simpelthen clearet.

Det virker ret utroligt, men så slipper vi da for uvisheden.
Skrevet af XorpiZ
Froome kommer til at blive jagtet op af bjergene af rasende tilskuere. Det virker sgu også som om der bliver gjort forskel, sådan set udefra.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af SotD
Ja, det virker sgu lidt forkert på en eller anden måde. Men det er i det mindste vigtigt, at der bliver taget stilling til det inden løbet starter.

Hvis han vinder, så stopper min tiltro dog til manden (ikke at den var stor i forvejen). At vinde så mange Grand Tours i træk er ganske enkelt ikke muligt i moderne cykelsport.

Set med danske briller er det selvfølgelig ærgerligt, da Jakob Fuglsang så skal slås med yderligere en rytter om en podieplads, men måske SKY´s metodiske kørestil er ham en lille gave i stedet for at det bliver indianerkørsel på de første bjerge.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Froome frikendt.

At historien blev lækket for mange måneder siden har været noget uheldigt og ikke godt for nogle andet end nogle bladsmørre.

Det vigtige for indeværende er at der er kommet klarhed over Froome skyld.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af jomic...
ASO, Hinault og Madiot skal i hvert fald ændre retorikken en smule nu, men en "undskyldning" får han næppe.

Hvis ASO melding forleden fik dem til at trække fingeren ud af gaskammeret, var det ikke så skidt endda. Men en farce fra UCIs side uanset og nu er der næppe nogle med TUIs fremadrettet der bare æder straffen.
annonce
0