Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Tour.tv2.dk
Letour.fr
Cyclingnews.com
Feltet.dk

Det er der jeg henter mine informationer og så delvist fra Twitter.

Hvilke Twitterbrugere (eller hvad sådan noget hedder) skal man følge? Jeg synes særligt jeg har svært ved at få informationer om hvilke etaper de specifikke ryttere går efter (og jeg ved at flere hold og ryttere har meldt det offentligt ud), samt skadessituationer.

Sådan noget er ret relevant når man leger med forskellige bettingsider og spil.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jo, det er helt korrekt, men snakken har gået på, at Van Avermaet skulle aflevere den i en manøvre ala den Orica lavede i 2013, hvor Impey fik lov at nappe den fra Gerrans via en lille opbremsning på de afsluttende meter.

Og ja, det virker tosset, men i en situation, hvor to har samme tid, vil det altid være et diskussionspunkt. Især når holdet står foran at lukke og alle skal bruge nye kontrakter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Tiejs Benoot starter i øvrigt ikke i dag, desværre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Daniel Nielsen
Matthews udgår også af årets Tour de France grundet sygdom.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af SotD
Er han ude eller ej? Det er kun TV2 og Twitter der melder det. Ingen af de store sider.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Altså, TV2 har indlejret et tweet fra Sunweb, der bekræfter det. Det må da være rigeligt.

GVA skal bremse meget op, da han er LANGT foran Tejay på etapeplaceringer. Det må Tejay forbande sig selv over, at han ikke har holdt sig bedre til, så det var et realistisks scenarium.

Jeg følger gerne med på Cyclingnews´ forum, men det er en forholdsvist tidskrævende måde at holde sig opdateret på. Til gengæld kommer der alt muligt ind der. Det gør der også, hvis man følger en hel masse cykelryttere og cykelpersonligheder på Twitter.

Er man skarp på hollandsk eller italiensk kan WielerFlits hhv. Spaziociclismo anbefales til den daglige opdatering. CyclingQuotes var dog det ideelle.
Skrevet af Halil
Jørgen Leths rolle til kommentering i år er ganske speciel. Sidder mageligt et eller andet og tygger på revelsben, mens han byder ind en gang imellem. Ægte levemand!

Desværre er han ikke ligeså meget på dog.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(542006222012)
Det skulle vist være alderen der trykker den kære Leth. Lad ham tygge på sine revelsben!
Skrevet af SotD
Men det er dog temmelig fesent at de ikke sidder sammen. De er allesammen i Frankrig, hvorfor fanden sidder de så ikke sammen? Altså dem der ikke lige sidder i målbyen.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
For at være helt præcis var han inden i går 101 placeringer foran, tobi.

Men opbremsning der laver hul og koster ham 1 sekund er trods alt nok ikke større, end at han godt ville kunne magte det, hvis han ville aflevere trøjen.

Ikke at jeg på nogen måde synes, han skulle gøre det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Cavendish som DNS i morgen?
Silkeborg IF
Skrevet af makaroni-tonny
Mht. til Leth:
Han mangler i boksen med Ritter og Rolf. Det er ikke det samme.
Mon ikke han kan lokkes ind i buret; bare til etapen med Alpe d´Huez.
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Il_Preferito
Imponerende fra Sagan. Iskold i spurten, da Van Avermaet bliver tvunget frem for at holde tempoet.

Fed etape.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Pænt selskab Kragh befinder sig i, når man kigger på etapens top 10.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Ja, flot kørt af Kragh. Man kan godt se, at han mangler en lille smule kynisme. Han bliver flyttet lidt, fra en perfekt position og så en 7-8 pladser tilbage, så han skal køre sig op. Han får startet lidt for langt nede, men holder egentlig nogenlunde samme fart som dem foran.

Jeg undrer mig dog lidt over, at han udtaler at de måske går efter ham i morgen også. Der kan jeg slet slet ikke se ham følge med. Mon ikke de skal bruge alt hvad der kan kravle og gå/cykle, for at holde Dumoulin til?

Sagan er et bæst, men i morgen må da for pokker være for svær? Valverde, Alaphilippe og Dan Martin er for mig at se de eneste der kan true klassementfolkene - hvis de altså åbner op.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Du skal huske, at den flader rigtig pænt på den sidste halvdel og at Sagan altså blev firer på den i 2015 da Vuillermoz vandt.

Efter i dag, er han vel topfavorit til den. Med Alaphilippe og Valverde lige efter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det kan der være noget om. Jeg husker bare den stigning som værende en for klassementfolkene, og hvor de få store stjerner fra andre terræner der klemmer sig med over, er decideret tomme når de kommer til stregen

Vuillermoz angreb sidst, og der var det kun Sagan, GVA og Gallopin der overhovedet kom i nærheden af en topplacering. I 2011 var det endnu mere udtalt, hvor det kun var Hushovd og Rojas der blandede sig i top 15.

Umiddelbart ser de sidste 20km også hårdere ud i år, end de gjorde i 2015. Der er i hvert fald to relativt stejle stigninger kort før "muren", hvor der i 2015 kun var en enkelt lille pind med 8km til mål.

Jeg har selvfølgelig Sagan som en top 5 favorit, men jeg kan simpelthen ikke se ham slå Alaphilippe, Valverde og Dan Martin på en etape som den i morgen. Heller ikke selvom han kan gå på vandet lige pt.

Men hvis de kører afslutningen vattet, så kan det selvfølgelig godt ske at det er de samme 10 som i dag der sidder med i finalen, men jeg har svært ved at se det ske. Mon ikke også vi ser nogle fra klassementet give det et skud for at se om der er nogle der er til at rokke? Bardet, Yates, Nibali og Quintana kunne jeg i hvert fald godt se prøve at give gas.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(161147200502)
De er allesammen i Frankrig, hvorfor fanden sidder de så ikke sammen?
I forhold til Leth så er det, som anført tidligere, alderen der trykker. 81 år gammel og et levet liv sætter selvfølgelig sine spor. Jeg håber for Leths egen skyld, at han selv trækker sig efter i år, frem for at skulle blive fyret. Og så håber jeg inderligt, at Brian Nygaard overtager Leths plads, som den der skal tilføre løbet den historiske nerve; og så kan Sørensen og Ritter fortsætte som hidtil.

Og så håber jeg at Rasmus Staghøj aldrig mere skal sidde i kommentatorboksen igen. Han kan få studietjansen hjemme i Danmark.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af SotD
Jo jo, jeg er med på, at han ikke er i stand til at komme med rundt - men han har tilsyneladende alle de ting han skal bruge - så hvorfor ikke placere Rolf og Ritter hvor Leth sidder? Hvad er det de går glip af ved at sidde hos ham fremfor hvor de sidder nu? Det er sikkert bare mig der ikke helt forstår det, men hvis de alligevel ikke er i målområdet, så har jeg svært ved helt at spotte relevansen. Lige nu har man bare 10 mand sendt til Frankrig hvor de sidder hulter-til-bulter.
Silkeborg IF
Skrevet af Zenin
Svært at vurdere hvem der er favorit imorgen. Jeg tvivler på at Sagan kan være med. Tror umiddelbart det bliver mellem klassements rytterne

Ikke en eneste bookmaker har odds på etapen imorgen, de tør åbenbart heller ikke vurdere den. (bet365 plejer ellers have odds på alle etaper).
annonce
0