Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Skjold99
Muligvis en non-story, men der må jo være en forklaring?
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af AHUJ
Godt kald, SotD - med den gode Greg. Imponerende kørsel.

Kedeligt blandt favoritterne. Forhåbentlig tør Movistar udfordre Sky i morgen.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Forklaringen er, at han sætter kæden på igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Fuglsang ser ud til at få det ensomt i bjergene. Jesper Hansen og Kangert var ikke meget bevendt, ligesom Fraile slap temmelig tidligt.

Konservativ etape, hvor der blev brugt krudt på at spurte en ligegyldig 7-8. plads hjem.
Movistar må forventes at spille ud snart. Ellers så kommer SKY til at kværne løs. Fuglsang lignede ikke en rytter, der helt havde fundet bjergbenene, og i morgen frygter jeg, han smider en del tid.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Nu har jeg set touren siden 1993 og det er altså ekstremt sjældent at der sker det store på første bjergetape, det er det samme hvert år, og hvert år er der folk der brokker sig over at rytterne er blevet kedelige...
Skrevet af repos , moderator
Tidligere havde Indurain og Armstrong da ellers for vane at sætte tryk på allerede fra første bjergetape. Det er i hvert fald sådan, jeg husker det, men muligt jeg husker forkert.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af NickRomano
I morgen venter en kort og eksplosiv etape med adskillige bjerge og afslutning på en top; etapen er skræddersyet til angreb, og bla. derfor holdt favoritterne igen i dag.

Jeg kan ikke se, at der er spor overraskelse i, at der ikke skete noget i dag, og der kan vel også dårligt lyde kritik til rytterne.

Havde man brændt en masse - forgæves - kræfter af i dag, kommer der stensikkert en regning på en etape som i morgen.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af medc
Cavendish, Kittel, Groenewegen m.fl. klarede lige akkurat tidsgrænsen med 28 sekunder. De får en hård hård 11. etape, hvis der bliver kørt cykelløb fra morgenstunden.

Er der noget jeg godt kunne tænke mig at se en gang imellem, så er det en gruppetto på en nedkørsel, når de ved, at de har travlt.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Enig Repos

Armstrong og (måske i mindre grad) Indurain, men egentlig også Froome, har haft for vane at sætte tingene på plads på første bjergetape, og så ellers kyse de andre med holdene efterfølgende...

Spørgsmålet var så om i dag var en bjergetape som det man ofte har set dem benytte sig af, eller om i dag var en klassisk udbryder etape. Jeg synes i hvert fald at det ville kræve noget af en indsats at sætte tingene på plads i dag. Der er det lidt nemmere når der er et langt fladt run-in og så en 15km stigning op mod mål.

De to kommende dage kommer helt sikkert til at åbne løbet anderledes op.

Udfordringen er dog, at der ikke er nogen af de helt store favoritter der for alvor er tvunget til at gøre noget som helst fordi de ligger så tæt. Selv Quintana er jo altså kun 1 minut efter Froome, hvilket sikkert passer ham OK efter både brosten og holdtidskørsel.

I dag fik vi egentlig kun bekræftet hvad vi allerede vidste (burde vide). At Jungels, Majka, Zakarin og Mollema ikke er i stand til at true podiet. Det eneste semioverraskende er vel at Uran var så svag, men han har selvfølgelig også været nede.

I forhold til i morgen bliver det interessant om netop Uran skal forsøge sig med noget, eller om han bare skal forsøge at overleve for nu.
Silkeborg IF
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Manden med nøglen til at åbne løbet er Quintana, han skal ud og hente tid og i dag ser vi med statsgaranti første angreb fra Movistar, men tror ikke der bliver lavet de store forskelle - sidste bjerg er ikke specielt svær.
Skrevet af medc
Jeg savner Contador...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Slettet(432058202410)
Gider Movistar ikke godt snart at prøve at angribe.
Captain America. FCM
Skrevet af Mr_bum
Man kommer jo næppe til at se et hold lægge pres på fra start af dagen før Alpe d´Huez. AG2R havde nok drømt om at gøre det samme, som de gjorde på den tilsvarende etape i Dauphiné, men uden Domont og Vuillermoz gav det ikke meget mening.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Dejligt de endelige forsøger noget.

Captain America. FCM
Skrevet af SotD
Det er alligevel imponerende nok, at Valverde allerede er over et minut foran...

Barguil tager sejren i dag i øvrigt. Spændende om der kan være en bjergtrøje til Pauwels i vente...
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg elsker Valverde.

Hvor mange ryttere sad efterhånden tilbage i feltet? Imponerende af Magnus Cort at hænge på endnu.
Skrevet af AHUJ
Cort i feltet og Valgren med fremme i udbruddet endnu. Stærkt.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Det tyder på, at Astana har fået nye forsyninger af energidrik.

Spørgsmålet er, om SKY forsøger at skabe splid hos Movistar. Hvad sker dér, hvis Valverde er over 2 min. foran Quintana efter i dag?


Edit: Nu er SKY måske også selv begyndt at se alvoren. De kan selvfølgelig heller ikke give den gamle mand alt for lang snor.
Skrevet af Muggedreng2
Froome må jo være mere end almindelig sikker på han kan sætte det på plads på enkeltstarten ..
Skrevet af Muggedreng2
LOL Skal vi så parkere de drømme om et dansk podium i TdF...det er den samme plade år efter år..denne gang kan Jacob bare ikke bruge uheld som undskyldning...han er bare ikke i den klasse der kræves :/ ÆV PIS OG LORT
annonce
0