Snak

Mere indhold efter annoncen
Matti har sgu nok ikke benene til noget som helst, så jeg sætter min lid til en offensiv taktik, hvor alderspræsidenten Nicki eller Valgren kan ramme et udbrud og gøre en god figur.

Ellers håber jeg, at Spartacus kan liste sig væk, nu hvor han har haft en anonym optakt til løbet, men det virker alligevel meget usandsynligt. Jeg må desuden erklære mig Pref. Gerrans virker for mig som bedste bud på en guldmedalje.
Jeg husker ikke præcis hvem, men sidst emnet var oppe og vende, mener jeg at en eller to herinde foreslog at der skulle køres for Valgren, fordi Matti ikke havde leveret i en længere periode og distancen måske var for lang til ham.

Tror det var undervejs i Danmark Rundt eller lignende.

Jeg har 3 brandvarme favoritter til VM: Gerrans(krydser fingre), Degenkolb og Valverde(krydser intet).

Midterste mand kan risikere at opdage at de mange højdemeter bliver lige rigeligt, men tyskerne har ikke andet at skyde med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
moderator
Cancellara skal nok være der. Han har fokuseret fuldt ud på VM, og efter et langt løb kan han køre en god spurt. Jeg under ham en VM-triumf.

Matti skal også nok være der, men jeg tvivler dog også på, om det rækker til at blande sig helt fremme. Han er dog det eneste oplagte danske bud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Australiernes hold tip VM:

Simon Clarke (Orica-GreenEdge)
Rohan Dennis (BMC) Road Race and Time Trial
Cadel Evans (BMC)
Simon Gerrans (Orica-GreenEdge)
Adam Hansen (Lotto-Belisol)
Heinrich Haussler (IAM Cycling)
Matt Hayman (Orica-GreenEdge)
Michael Matthews (Orica-GreenEdge)
Rory Sutherland (Tinkoff-Saxo-Bank)

Edderbankme et stærkt hold, Gerrans har sig der. Det bliver svært at komme af med ham, medmindre der virkelig bliver lukket op for gassen langt udefra, så han bliver isoleret.
Australiernes hold er rigtig godt, ja. Og efter min mening har man jo to kandidater til titlen.

Men når vi taler om stærke hold, så prøv at se de 3 der kommer her:

Italien: Nibali, Aru, Visconti, Trentin, Bennati, De Marchi, G. Caruso, D. Caruso og Quinziato.

Belgien: Wellens, Vanendert, Boonen, Gilbert, Van Avermaet, Hermans, Vansummeren, Vanmarcke & Bakelants.

Frankrig: Chavanel, Gallopin, Péraud, Bardet, Bouhanni, Soupe, Reza, Gautier & Barguil.

Der er pænt meget power i især de to første hold.

Med hensyn til Cancellara, så kan jeg også mere end unde ham et verdensmesterskab, men det er samme sang som sidste år, hvor vi også alle troede han var topfavorit. Der blev han parkeret da de allerbedste gik afsted - men fik reddet sig en 10. plads - og jeg synes faktisk han virkede til at ankomme i bedre form sidste år, end han gør i år. "Heldigvis" dropper han så TT´en, og så har han en uge fra TTT til linjeløb og det må trods alt være en fordel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Ja, det er sgu nogle uhyggelige hold, de tre. Spanierne kommer også med et slagkraftigt mandskab. Jeg tænker dog, om der ikke er lidt for mange egoer på det Belgiske hold? Der er jo ret mange, der har en god mulighed for et godt resultat selv, og jeg tvivler på, at de vil ofre sig 100% for hinanden.

Jeg er helt enig i, at Cancellara sidste år virkede en del stærkere, end han gør nu. Sidste år viste ruten sig dog at være modbydeligt hård, og det var jo kun ryttere med force opad, der var helt med fremme. I år er ruten lettere, og den indbyder til et lidt mere taktisk løb. Kan han rykke kontra hen over toppen eller på vej nedad og skabe bare en smule tøven i feltet, kan han blive umulig at fange igen. Jeg tænker dog, at de fleste favoritter vil sidde klistret til hans hjul, hvis han er der i finalen og forsøger at køre væk.
Men ved vi rent faktisk at ruten i år er lettere? Jeg er med på at stigningerne sidste år er grimmere i procenter, men arrangørerne påstår ruten i år indeholder næsten 4.300 højdemeter - Og det kommer til at koste benzin for de fleste.

Jeg er i øvrigt ikke så sikker på han bliver "umulig at fange igen". Det siger man også hvert år i Milano - San Remo, og der taber han jo gerne spurten på stregen.

Jeg synes også han hører til blandt favoritterne, men det er ikke Flandern Rundt, hvor han kan skabe det nødvendige rum mod slutningen og så rende afsted.

Jeg har i øvrigt fortsat til gode at se én - kommentator, ekspert, tipper, fan - vælge Peter Sagan som vinder(eller bare podiekandidat). What a difference a year makes.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
moderator
Ja, det er sgu lidt med Sagan. Han har heller ikke noget hold, der kan bakke ham op, men til gengæld kan han måske lukrere lidt på at være ude af søgelyset.

Madiots udelukkelse af Bouhanni får forhåbentligt ikke for voldsomme konsekvenser, for franskmanden kan sidde med på stigninger som de øvrige sprintere ikke kan.

Kristoff virker heller ikke til at have timet det særlig godt, og han har mangel på hjælp.

Jeg holder stadig Cancellara som en af de mine topfavoritter.

Rui Costa ser forøvrigt ud til at have fundet formen på det rette tidspunkt.

Det er pivåbent, men australierne har selvfølgelig spillet favoritværdigheden over på sig med Gerrans´ to sejre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg er i øvrigt ikke så sikker på han bliver "umulig at fange igen". Det siger man også hvert år i Milano - San Remo, og der taber han jo gerne spurten på stregen.

Jeg synes også han hører til blandt favoritterne, men det er ikke Flandern Rundt, hvor han kan skabe det nødvendige rum mod slutningen og så rende afsted.


A´hva? Jeg skrev jo netop, at HVIS han får slået hullet, vil han være noget nær umulig at køre ind igen. Det virker dog stadig usandsynligt, at han får lov at køre væk (medmindre han simpelthen kører dem ud af hjulet, men det tror jeg ikke han er stærk nok til), men der er dog for en gangs skyld et par ryttere, der vil få mere opmærksomhed end ham, tror jeg.
Faktisk skrev du:

Kan han rykke kontra hen over toppen eller på vej nedad og skabe bare en smule tøven i feltet, kan han blive umulig at fange igen


Det jeg siger, er så bare at det er det samme man siger om ham hvert år, når der er Milano - San Remo. Og der kommer han enten 1. ikke afsted alene, fordi han ikke kan sætte alle af, eller 2. afsted alene, men kørt ind igen kort efter, fordi han netop ikke kan holde folk væk - Også selvom der har været tøven.

Der skal være voldsom udskilning i et løb, før én rytter - også Cancellara - kan holde selv et decimeret felt væk. En udskilning som jeg kun kan tænke på 2 løb der kreerer.

Valverde har i øvrigt lukket spekulationerne om sin fremtid - Ny 3-årig kontrakt med Movistar. Det virker helt vanvittigt at forære en så gammel rytter en 3-årig kontrakt, når gagen uden tvivl er astronomisk.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce