Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaparo. - Kaka, El Pato,
Quintana deltager aldrig offensivt, jeg forstår slet ikke dem hype omkring ham.


ENIG - specielt Jørgen Leth har en kæmpe forkærlighed til Colombianeren, som jeg nok aldrig kommer til at forstå. På den anden side - Quintana har skippet Vuelta og Giro for, at være helt frisk og alligevel bliver han slået af Froome.
Froome er godt i gang med, at vinde fjerde Grand Tour på stribe. Det er virkelig latterligt. Han æder sikkert også Vuelta ´18, hvis han ellers får lov.

Der er i øvrigt væsentlig flere lyspunkter, end der plejer at være efter løbets første/anden bjergetape. Froome har før massakreret de andre med et minut eller to. Det skete heldigvis ikke.
Dertil plejer Froome også at have en dag, hvor "tingene" ikke helt kører for, så det kan sagtens blive spændende. Specielt fordi Domoulin også er fint med.
Skrevet af tobi
@Mug

Det er jo efterhånden ligegyldigt hvad vi skriver, for så kommer du med noget nyt pjat, vi skal forholde os til.

Men at det klart rigeste hold har de bedste ryttere kan da vel for fanden ikke være så overraskende. Kwiatkowski var den bedste rytter i verden i sin årgang, da han var ung og er en tidligere verdensmester, hvis palmares er blevet gennemgået på de seneste sider.

Egan Bernal er den nye Eddy Merckx. Moscon var den nye Eddy Merckx sidste år. Sky køber simpelthen bare de bedste ryttere, og de sidder på fronten så længe, fordi de hører til i den ypperste verdensklasse, og fordi de kører langt længere over evne end de fleste ryttere, der bare lader sig falde af, når de ikke kan mere. Så du, hvordan Kwiatkowski stod stille efter endt arbejde i dag?

Havde han været hjælperytter for et andet hold, ville vi jo ikke se ham stå så stille og omvendt ville han næppe sidde med så længe, for det ville ikke være hans rolle.

Money talks - at det ødelægger Touren kan vi godt blive enige om, men jeg køber simpelthen ikke præmissen om, at fordi de er i numerisk overtal til sidst, så må de nødvendigvis være dopede hele bundtet - og i øvrigt meget mere end de andre.

Desuden har de jo også haft en grotesk mængde negativ omtale på det seneste, og de virker som et hold, der går helt til den juridiske grænse med tramadol, TUE´er og lignende. Intet af dette er dog illegalt, men selvfølgelig ildeset, hvorfor det da heller ikke har vundet dem fans.

Jeg ved heller ikke, hvorfor Froome slap fri. Det har jeg ikke sat mig tilstrækkeligt ind i, men jeg har set en masse kloge folk skælde ud på pøblen over den hysteriske reaktion herpå, hvilket kunne indikere, at der måske er en legitim grund til, at han er blevet frifundet. Vi kan dog hurtigt blive enig om, at Touren ville have været sjovere, hvis han ikke havde fået lov at stille op, men det er jo ikke pointen.
Skrevet af repos , moderator
Hvor ser du jeg har angevet vægten for Froome og Thomas til 75 til 80 ..det ville være en fordel hvis du rent faktisk gad læse det indlæg du kommenterer på..

Ok, troede vi debatterede SKYs klassementsfolk. Og nej, ryttere på 75-80 kg. kører sjældent ret godt opad, men der er heller ingen i den vægtklasse, der sidder og og tager føringer opad for SKY, og ej heller ryttere i den vægtklasse, der kører klassement. Faktisk er det kun fuldblodssprinterne, der er i de vægtklasser.

Jeg diskuterede præmissen for om hvem der kan flytte en cykel nemmest når det går opad sådan ud fra et rent fysisk aspekt.


Og, du har fået svaret på, at det handler om watt per kilo. En tungere rytter kan generer flere watt, men har også flere kilo at slæbe på. Derfor giver det ingen mening kun at reducere snakken til et spørgsmål om kilo. Derimod skal have i, hvor mange watt per kilo, der produceres.

Jeg forstår simpelthen ikke jeres stædighed over at nogle af os mener det er urent trav..det virker nærmest som om den der Omerta lever i bedste velgående og hvis jeg beskylder en rytter har jeg også beskyldt dig personligt?

Hvor har jeg givet udtryk for, at det er en personlig beskyldning? Og, der ingen her, der er stædige i forhold til dopingsnakken. Jeg har flere gange skrevet, at der sikkert er snask i krogene hos SKY, men det over ser du åbenbart.


Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Totalt ikke-Tour de France-relateret nyhed:

Remco Evenepoel skifter allerede til QuickStep pr. 1. januar 2019.

Han er for øvrigt næste års nye Merckx :)
Skrevet af makaroni-tonny
Tramadol?
Hvilken positiv effekt får en cykelrytter ud af Tramadol?
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af Il_Preferito
Tramadol er smertestillende og bruges både før, under og efter hård træning.

Flere tidligere ryttere og læger har fortalt hvordan Tramadol bruges (eller i hvert fald blev brugt) på Team Sky, hvilket der som udgangspunkt ikke er noget ulovligt i, men alle hold, der er medlem af MPCC må ikke bruge det og derfor er kampen selvfølgelig ikke helt lige.
Flere nationale anti-doping agenturer lobbyer i øvrigt for at få Tramadol på WADAs liste over forbudte stoffer, hvilket selvfølgelig fortæller historien om et meget potent (og misbrugt) stof.

Men de kloge narrer de mindre kloge.

Remco Evenepoel til Quick-Step er gode nyheder. Lefevres hånd blev tvunget af de store tilbud Evenepoel modtog fra Michelton og Sky, hvilke begge var gældende fra næste sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det sjove er jo at alle som en falder de "gamle" sky ryttere igennem så snart de er at finde på andre hold.


Hvis ikke det var fordi det var løgn, så var det jo en fin historie...

Mikel Nieve kørte for SKY i 2014-2017. Han leverer på nogenlunde samme niveau for Mitchelton.

Mikel Landa kørte på podiet i Giro d´Italia i 2015 for Astana, og vandt desuden en etape i Vueltaen senere på året. Han fortsatte et nogenlunde tilsvarende niveau hos SKY og må nok også forventes at levere tilsvarende når vi rammer Vueltaen i år. I hvert fald er hans aktuelle 7. plads IKKE at vurdere som nævneværdigt ringere end hans 4. plads hos SKY. Særligt når Movistar opererer med en helt anderledes og offensiv taktik.

Joe Dombrowski har været klart bedre efter han forlod SKY.

Richie Porte har vundet langt mere efter han forlod SKY, og udgår nærmest på et tilsvarende niveau som han gjorde hos SKY.

Leopold König leverede på et mindst lige så højt niveau inden han kom til SKY som under SKY tiden.

Nicolas Roche leverede tilsvarende resultater for AG2R som han gjorde for SKY.

Hvis vi kigger på deres nuværende ryttere, så er der altså også ryttere som:

Pavel Sivakov der rev de fleste modstandere rundt sidste sæson på U23 scenen. Det er næppe overraskende når han om et år eller to kommer til at sidde blandt de sidste 20 på en bjergetape.

David de la Cruz blev nr. 7 i Vueltaen for Quickstep, og har generelt langt større resultater før SKY tiden. Det er næppe urealistisk at han er en GT podie/top 5 rytter i fremtiden.

Egan Bernal giver sig selv. Han lå kontinuerligt og kørte de andre agterud allerede sidste sæson (og til dels sæsonen før). Verdens største bjergrytter-talent. Mon ikke han vinder en Grand Tour inden længe?

Kenny Elissonde har kørt top 20 i Grand Tours og vundet to etaper i Vueltaen inden han skiftede til SKY.

Benat Intxausti har vundet etaper i Grand Tours og ligget og kørt top 10 i såvel Giro som Vuelta

Michal Kwiatkowski blev verdensmester inden skiftet til SKY, han vandt Amstel i 15 og blev nr. 11 i Tour de France i 2013, hvor han længe lå nr. 7. Han har kørt top 5 i Tirreno, Baskerlandet Rundt og Paris-Nice inden skiftet til SKY. Det er decideret håbløst at påstå, at en rytter som ham ikke er en potentiel top 15 rytter. Man ser ham jo også gå totalt i stå når han har leveret sine kaptajner 7-8km fra mål.

Diego Rosa har top 10 i Dauphine, top 5 i Lombardiet Rundt, sejre i Milano-Torino, top 25 i både Giro og Vuelta og et hav af bjergtrøjer, både sejre og midlertidige.

Edvald Boasson Hagen er aldrig kørt top 50 i Tour de France under SKY. Han har dog vundet etaper i Tour de France - Både for SKY og for Dimension Data. Hvis han skulle køre for en kaptajn på samme måde som for eksempelvis Froome, ville han da også stadigvæk kunne levere en stor indsats i bjergene a la hvad Valgren kan for Fuglsang - eller bedre.

Ja. SKY er dopingmekkaet i disse år, og ja, det er absurd suspekt hvad der foregår med de store kaptajner, men det er simpelthen for dumt at negligere rytternes kvalitet. For de har bare et sindssygt hold, deres ryttere kender deres rolle og får en klækkelig hyre for at udføre den. Der er ikke de samme potentielle udfordringer som der kunne være hos eksempelvis Movistar.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg bruger lige stilheden til at minde om denne rigtig fine tråd:

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=3236273&start=530&vis=0

En del af "gæsterne" i denne tråd får brug for at komme af med lidt luft senere i dag og jeg vil opfordre til, at det bliver i ovenstående tråd og ikke denne.

Jeg tager gerne diskussioner om doping og mirakler, ligesom jeg også gerne forsøger at give et crash course i watt/kg, VAM, hvilke dopingpræparater der misbruges i denne periode og what not, til eksempelvis Mugge eller andre nysgerrige sjæle. Det eneste man ikke må, er at bruge argumentet om, at x ikke kan lade sig gøre, fordi y, som oftere end ikke er holdningen under Tour de France her i tråden.

Det og så selvfølgelig at kalde et eller flere hold for "dopingmekka".
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hjst
Er Dumoulin helt chanceløs i kampen mod de 2 SKY-folk i toppen (spørgsmålet forsvandt nok i al den anden snak i går :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af maarkap
Den postede jeg også for et par sider siden Pref. Det var lidt ligesom at arrigheden overskyggede det.. Håber at stilheden her er et bedre tidspunkt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Ah, sorry. Det opdagede jeg overhovedet ikke, markaap.

Men godt, vi er flere, der tænker på den, for når Froome-Dog kører i bunden af Alpen og går under 40 minutter i dag, bliver der brug for den igen.

----

Nej, Dumoulin er ikke chanceløs, da der er 31 TT-kilometer, men 1.44 er et stort hul og jeg er bange for, de putter mere i ham allerede i dag. Men jeg håber ret kraftigt, at jeg tager fejl.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Nej nej, du skal ikke beklage. Som sagt er jeg sikker på at ingen har opdaget det i deres dopingraseri.

Det er lidt spændende hvordan Sunweb/Tom har timet det. Jeg håber han har et ekstra procent smidt på i forhold til giroen, for ellers ser det tungt ud med mindre Froome går helt kold. Thomas har jeg stadig til gode at se præstere og holde sig uden for uheld i løbet af 3 uger. Jeg synes stadig der er noget spænding tilbage, selvom Sky ser uovervindelige ud på nuværende tidspunkt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Nej, Dumoulin er ikke chanceløs, da der er 31 TT-kilometer, men 1.44 er et stort hul og jeg er bange for, de putter mere i ham allerede i dag. Men jeg håber ret kraftigt, at jeg tager fejl.

Det er vel ikke de 1.44 op til Thomas, der er relevante, men derimod de 20 sekunder op til Froome?

Med det sagt, så tror jeg ikke, at Tom kan tage 1.44 på Thomas over 31 km flad enkeltstart såfremt der er en førertrøje at køre om. Etapen umiddelbart før hjælper nok heller ikke ret meget.
Skrevet af Il_Preferito
Så længe Geraint Thomas fører løbet og har set rimelig usårlig ud, er han referencepunktet i min verden.

Jeg tror, Froome smider alt hvad han har efter G i dag. Holdkammerater eller ej, i dag kører de om magten på holdet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Selvfølgelig smider Froome ikke en giro/Tour double (+potentielt alle GT i en sæson) og en stor plads i historiebøgerne, for en holdkammerat. Det spændende er hvordan Sky og Thomas griber det an.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af NickRomano
Jeg er fuldstændig overbevist om, at hierakiet på SKY er så nøje defineret, at rytterne ikke begynder at køre mod hinanden indbyrdes.

Når alt andet er så struktureret og tilrettelagt, laver de ikke pludseligt en af de største fejl, som de kan overhovedet kan lave.

Men ja, de slog ikke Dumoulin i går - Thomas´ få sekunder kan henføres til, at Dumoulin havde været i udbrud selv længe, mens man også kun vurdere, hvorvidt de for alvor slog Quintana, eller om colombianeren ikke blot dummede sig.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Il_Preferito
Nej, interne magtkampe på Team Sky har man aldrig hørt om da.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Som om, at det skulle være en rettesnor.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af tobi
Thomas er 32 år. Jeg tror ikke, han smider denne potentielle Tour-sejr frivilligt, for han ved godt, at det kan være en unik chance.
Skrevet af hjst
tak for gode svar.

Dumoulins chance er måske "at den ene hånd ikke ved hvad den anden vil gøre for en gangs skyld" hos SKY. Men det er nok naivt at tænke således. Lad os se hvad dagen bringer !


//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce
0