Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Lækker etape med masser af tidlige angreb og action. Herligt.

Lidt en skam, at den ikke sluttede på toppen, men Roglic gav den flot med gas nedad og fik en flot sejr. Thomas må være meget tilfreds og får endda lidt bonussekunder.

Spændende enkeltstart imorgen, hvor podiet ser tæt ud. Især om 2/3-pladsen.

Fortjent sejr til Thomas. Et mere eller mindre perfekt løb.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Mon ikke top 5 i klassementet også ender i top 5 (eller måske top 7) på etapen i morgen? Det er vel kun Küng og måske Bodnar (som af og til brænder noget genialt af) der har en chance for at møve sig ind imellem dem.

Jakob Fuglsang fik det knæk i dag, som han skulle have haft for en uge siden. Så havde han kunne kæmpe med om en etapesejr, og en 15. plads i stedet for en afdanket 12. plads, som også var under kraftig tvivl, hvis der havde været flere bjerge.
Silkeborg IF
Skrevet af AHUJ
Kwiat, Castroviejo, Jungels, Søren Kragh, Izagirre, Zakarin, EBH, Durbridge, Arndt, Impey og de to du nævnte, Bodnar og Küng.
YNWA
Skrevet af SotD
Jeg har svært ved at se dem blande sig med de nævnte dog. Jeg har også fidus til Impey, Izagirre, Jungels og enten Castroviejo/Kwiatkowski, men jeg kan ikke se nogen af dem gå i top 5, når klassementet ser ud som det gør, og ruten passer på de dieselklatrere der har vist overskud.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Men du synes lige den yderst kuperede rute passer perfekt til fladbanespecialister som Küng og Bodnar?

Jeg vil da gå stærkt ud fra, at Kwiatkowski bliver bedste rytter af dem, der ikke ligger i top tre i klassementet.
Skrevet af Muggedreng2
Det bliver eddermame en spændende kamp imellem nr. 1 og 2 fra VM ...hvor meget er det 13 sekunder der skiller dem?

Herudover tror jeg på Kwiatkowski i dag den ligger godt til ham.

Mht. til etapen i går hvad skete der så lige for Fuglsang, det er fint han prøver men måske er historien om hans løb af han ikke sådan for alvor har været villig til at gå dybt...resultatet ser vi jo hurtigt ..en 12. plads som er langt fra imponerende når det er det ene løb man har trænet til hele året.
Skrevet af Halil
Har læst et par steder, at Froome-dog er færdig som klassementsrytter for SKY.

Det synes jeg er noget voldsomt, at han skulle være. Det er jo ikke fordi han har været decideret ringe i årets tour og han har trods alt stadig vundet de seneste tre GTs han har gennemført.

Til gengæld er det noget underligt med Quintana - han virker ikke til at have det der skal til mere.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
De næste år bliver interessant. Froome presses af Thomas, men Bernal bliver selvfølgelig kørt alvorligt i stilling.
Roglic bliver mere og mere vild. Nu ved vi, at tre uger ikke er en forhindring. Tværtimod synes han stærkere og stærkere. Udviklingsmæssigt kan han formentlig stadig bygge en del på.
Dumoulin har imponeret. Han minder om Jan Ullrich. Stor motor, der kan kværne derudaf. Han har ikke Roglic´ antrit, men ellers matcher de hinanden.

Movistar skal til gengæld genopfinde sig selv. Quintana er ikke god nok, og Landa mangler også noget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af medc
Hold da op Kragh har kørt stærkt på det sidste stykke!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Forlan21
Søren Kragh er et bæst...
Skrevet af Lentini
Kæft Kragh og Kwiatkowski har blæst hjem til mål ift de andre som har kørt hidtil.
Skrevet af tobi
Arh, bittert med Kwiatkowski.
Skrevet af Mr_bum
Kwiatek holder desværre Kraghs tempo fra første mellemtid og til mål. Men en fantastisk enkeltstart, må man sige.
Skrevet af medc
Er der overhoved kommet billeder fra den stejle stigning 3 km. fra mål?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af AHUJ
De snakker som om, at Thomas gav sejren væk på nedkørslen mod mål. De virtuelle tider, da Thomas var på vej op ad stigningen viste, at Thomas allerede der var efter Dumoulin på etapen. Dumoulin var 1:59-2:01 efter Thomas i klassementet der.
YNWA
Skrevet af Kattejammer
Ja, synd at Rolf og Ritter ikke lod til at forstå konceptet med det virtuelle klassement. Det "afslørede" jo ligesom alle tingene før de kørte over mellemtiderne eller kom i mål, og var helt præcist.
Skrevet af AHUJ
Og så var det godt nok også noget rod med tiderne, da de kom i mål. Det lignede jo, at Froome havde kørt 40:50 - men han kørte så åbenbart 40:53.
_______

Fin Tour i år. Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke fik set Thomas angribe tidligt på en af stigninger for at se, hvor meget bedre han egentlig var.

Det lover godt for næste års tour, hvis Roglic og Dumoulin lægger et par procent oveni, og kan Porte helt sensationelt holde sig på cyklen i tre uger, så er der i hvert fald tre ryttere, der kan true både Thomas og Froome. Jeg håber, at de giver Bernal kaptajnrollen i giroen.
YNWA
Skrevet af SotD
Hvad skete der med Roglic? Jeg fik ikke set den sidste time, men det virker noget overraskende/skuffende at han ender nr. 8 over et minut efter Dumoulin og Froome.
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Roglic havde vist bare ikke flere kræfter i dag.. Han virkede som en der manglede de sidste 5 % i dag.. Han blev trods alt nr. 8 og ikke nr. 42. Men de 15 ryk han lavede på etapen i går havde nok tappet de fleste af kræfterne.

Lidt synd at han mister podiet, men mon ikke han når det et af de næste par år. Han har i hvert fald været en fornøjelse af se.

Og lige en sidebemærkning omkring Quintana. Måske har han været mærket af styrtet i torsdags, men han ligner ikke en der når et GT-podie igen.. Og hvad gør Movistar så. Valverde er ved at blive for gammel og Landa smutter sandsynligvis næste år.. Kan en Capapaz køre med i toppen af en Tour de France. Jeg tvivler på at det er sandsynligt de næste par år..
Kunne de finde på at hente Supermand Lopez i en byttehandel med Landa, eller har han kontrakt med Astana de næste mange år (har måske en kæmpe kontrakt hvor Movistar ikke kan være med).. Jeg syns i hvert fald de mangler en som er en reel truslen mod SKY til næste år.
Skrevet af hjst
Opfrisk lige min korttidshukommelse:

Hvordan var det at Froome kom 2:24 bagefter Thomas. Der var vel 2 x 10 bonussek for etapesejrene, men ellers .. ?

SKY:

Hvordan mener I de skal håndtere det "positive problem" at råde over de to (Thomas/Froome) i de næste store etapeløb. Er Froome stadig deres nr 1 eller har dette års Tour de France rykket på det ?

//hjst

"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
annonce
0