Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forlan21
Froome tabte 51 sek på 1. etape på G. Thomas.
Froome tabte 5 sek på 6. etape.
Froome tabte 20 sek på 11. etape.
Froome tabte 4 sek på 12. etape.
Froome tabte 48 sek på 17. etape.
Froome vinder 13 sek på 20. etape.

Thomas har vundet 33 bonussekunder - Froome 4 sekunder.

I alt = 2.24
Skrevet af hjst
@Forlan,

Tak for opgørelsen. At Froome var bagud allerede efter 1.etape fremgår tydeligt.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Forlan21
Er det kommet noget frem om hvorfor Froomes tid i går blev korrigeret fra 40.50 til 40.53... Da Dumoulin kørte i mål var det jo tydeligt at tiden var dårligere end Froomes.. Det så meget mærkeligt ud..

https://www.youtube.com/watch?v=vY-4lSN6Y50

Her er videoen fra etapen i går.. Dumoulin kører i mål 2.30 inde i videoen.. Tiden går over Froome-tiden men han bliver grønt og får bedste tid.. Lidt mystisk..
Skrevet af Mr_bum
Som man også kan se i videoen, Forlan21, så er Froomes tid stoppet, inden han krydser stregen. Det skulle være sket, fordi en politimand var gået forbi sensoren.

http://www.stickybottle.com/latest-news/froome-dumoulin-tt-timing-glitch/
Skrevet af Forlan21
Aha... Jeg takker... Så giver det selvfølgelig lidt mere mening...
Skrevet af SotD
Er jeg den eneste der har Tour-tømmermænd, selvom løbet blev lidt vel forudsigeligt?

Jeg glæder mig egentlig ikke videre til Vueltaen, som jeg synes, grundlæggende, er kedelig, men jeg mangler cykelløb sådan helt generelt. VM kan kun komme for langsomt!
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Der er også Post Nord her om lidt. Selv om det er et lille løb, så har dansk Tv efterhånden fundet ud af at producere fine billeder.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af mikem
vueltaen kedelig?? kan du ikke lige komme med et par argumenter for denne vanvittige tankegang? Du er selvfølgelig velkommen til at synes som du lyster, undrer mig bare hvad der for en til at sige Vueltaen er kedelig :)?
Skrevet af makaroni-tonny
I så fald må Post Nord gerne håndteres, bare en anelse, mere professionelt end sidste år...
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af SotD
Løbet er for ensidigt bjergrigt for min smag. Jeg er langt mere til et varieret landskab, med bakker, bjerge, flade etaper mv.

For mig at se er Vueltaen for hård til for alvor at være interessant. Den er bygget op omkring, at favoritterne skal i førertrøjen ret hurtigt, og så slipper de den ikke rigtigt igen. Det gør så også, at etaperne enten er for de store favoritter eller et tidligt udbrud. Jeg synes de første 10 dage i Tour de France er LANGT mere interessante end de første 10 dage i Vuelta a España. Også selvom der måtte være 4-5 røvsyge sprinter etaper i Tour´en.

Giro´en er også væsentligt hårdere end Tour de France, men virker alligevel lidt bedre balanceret. En Grand Tour skal invitere topstjerner fra alle lag af cykelsporten, det synes jeg ikke man kan sige at Vuelta´en gør.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Vueltaen er designet til Youtube.

Fed action de sidste ti minutter af etaperne med absurde stigningsprocenter, men ellers ikke så meget. I 2012, 2015 og 2016 var der et par etaper, hvor dette script blev flået i stykker, men ellers plejer det at være ret formularisk, og ruten i år lægger i den grad op til den samme trummerum.

Derudover er det ofte et tyndt sprinterfelt, der udvander de fladere etaper, og der er for mange etaper, der bliver vundet af tredjerangsryttere, til at jeg finder det helt acceptabelt.

Derfor er Vueltaen også for mig den langt mindst interessante Grand Tour.

Det betyder dog ikke, at jeg ikke glæder mig til den :)
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg synes at giro´en og vuelta´en er normalt meget mere underholdende end tour´en og jeg synes først fornyligt at tour´en har taget tiltag fra giro´en og vuelta´en såsom meget sejle procenter, korte etaper, mange bjerge som indbyder til lange udbrud.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af tobi
Etaper med mange bjerge har de altid haft, og dem er der ikke mange af i Vueltaen.

Korte etaper er deres egen opfindelse. Dem finder man ingen af i Giroen og kun for ganske nyligt er de implementeret i Vueltaen.

At Touren forekommer mere kedelig skal sandsynligvis tilskrives Team Sky og ikke så meget ruten (sidste års var dog spektakulært ringe).
Skrevet af BjarkeGelsted
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2011_Giro_d%27Italia

Prøv at kigge på 13 etape den var 110 km og det ser jeg som en kort etape
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af tobi
Ja, eller også var den 167 kilometer.

7. etape var dog kun 110, det er rigtigt (og det havde jeg retfærdigvis glemt). Dog var den til Montevergine di Mercogliano, så det har ikke været en afgørende kort etape i stil med Tourens tendens (og i Touren begyndte man med den slags i 2010).
Skrevet af BjarkeGelsted
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2009_Giro_d%27Italia

Der er også en her på 125 km, men her begynder vi at ramme grænseområdet for en kort etape ifølge mig.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af tobi
Du har ret, men så vidt jeg husker var der kun et bjerg på den etape - nemlig målstigningen - og så vil jeg igen sige, at den ikke er sammenlignelig med de nye typiske Tour-etaper.
Skrevet af repos , moderator
Sløjeste startliste til Post Nord i en del år. På forhånd ligner det en ren danskerkamp om den samlede sejr. Selvfølgelig med det aber dabei, om Wout Van Aert har tænkt sig at køre klassement.

Bryan Coquard er vel den mest rendyrkede sprinter i feltet, men Andrea Guardini, Sondre Holst Enger og Riccardo Minali kan måske gøre ham rangen stridig.

Af udenlandske ryttere, udover Van Aert, er Gatto og Neilands de mest oplagte til klassementet. Sidstnævnte bør der være et WT-hold, der står klar med en solid kontrakt til.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Er der tvivl om, hvorvidt van Aert vil køre klassement?

Som jeg ser det, bliver det en duel mellem ham og Mads P.
Skrevet af repos , moderator
Pas, jeg håber, Van Aert kører klassement.

Alexander Kamp vil nok også være med, men hans enkeltstart er nok for svag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0