Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Det var da utroligt... Der var så mange forventninger til ham på diverse cykelforums. Flere mente at vide at han var klar til at starte karrieren op igen til den kommende sæson.
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Bold´s forum har været helt af helvede til efter deres opdatering for et par dage siden.. Mon mon ikke de snart har fået det løst...
Skrevet af tobi
Mit indlæg skrev jeg efter UAB´s. Jeg ved ikke lige, hvorfor det står før...

Skrevet af tobi
Ja, der er i hvert fald nogle specielle totimers spring i tid.
Skrevet af Forlan21
Det bliver halv sindsygt når 3 forskellige Colombianske ryttere vinder de 3 GT om 3 år med Bernal, Supermand og Ivan Sosa... Det er helt vild de talenter de spytter ud i øjeblikket...
Skrevet af repos , moderator
EM i dag, hvor feltet er temmelig stærkt. Sagan stiller op, så han er naturligvis blandt favoritterne.

Mere interessant bliver VM om en god måneds tid. Her får Danmark 8 ryttere med i herrerne linjeløb. Ruten passer dog ikke ret mange af danskerne særlig godt, og Fuglsang må være holdets kaptajn. Valgren og Cort har dog vist sig ganske habile opad i TdF, og i et endagsløb er de formentligt endnu bedre stillet.

Hvilke 8 danske ryttere skal med?
Mine sikre er Fuglsang, Valgren, Cort, Jesper Hansen, Søren Kragh og Mads P.

Det efterlader plads til to ryttere. Skal man isoleret se på evner opad, så kan Niklas Eg komme i betragtning. Han viste i Kroatien, at han kan køre opad med habile ryttere, men han mangler i den grad erfaring.
Alexander Kamp er god de fleste terræner, men mangler også erfaring på dette niveau.

Alternativet er at hive noget rutine ind i form af Mørkøv og Lars Bak, der formentlig kan hive sig med op over en del gange, og samtidig være perfekte hjælpere for Fuglsang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Det blev lidt et underligt EM synes jeg. Pis øs regnvejr, på en ellers hæderlig rute, gjorde betingelserne lidt for gode for udbrud af en vis kvalitet. 3/4 af feltet udgik, og det kunne selvsagt mærkes på forfølgelsen.

Jeg så kun de sidste 65km, så jeg kan selvfølgelig have misset en hel masse væsentlige punkter i løbet, men af hvad jeg så bar det jo nærmest kun én vej. Super ærgerligt for løbet at der kom styrt så sent, da det satte italienerne i en afsindig god situation. Tænk sig at sidde med Cimolai som sin leadoutmand i en gruppe på 5-6 mand :)

Og endnu engang viser de to cykelcross monstre sig som værende helt latterligt stærke. Det bliver godt nok spændende at se hvor vidt de kan drive det.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Én tidligere og to nuværende cykelcrossryttere på de tre første pladser. Det siger en hel del om løbets hårdhed og vejrets rolle. Det blev ikke løb, man kom sovende til.

Anders Lund skal til gengæld finde ud af, hvordan man fremover skal gribe den slags løb an. At sidde bagest i feltet i lortevejr er mildest talt temmelig tosset. Desuden var der ikke rigtig nogen af danskerne, der havde benene. Mads P. er tilsynedeladende enormt svingende formmæssigt. Går ned på Kiddesvej, vinder enkeltstarten og bliver kørt baglæns ud af EM.

Mørkøv kom fint igennem, og så er der et plus til Kasper Asgreen, der har klaret WT-springet flot. I går var han stærk, og der sidder altså en fornuftigt motor på ham.

Jeg er klar over, at EM ikke har den store prestige, men det var et stærkt felt i går. Taktikken om at sidde og vente på, at Cort skulle spurte en top 10-placering hjem, var også besynderlig.

VM nærmer sig, og jeg er spændt på taktikken her. Skal Fuglsang sidde med og håbe det bedste, eller skal man spille offensivt ud tidligt? Det ene udelukker ikke det andet, men med 8 ryttere til start, så er der råd til at spille et par ryttere ud før finalen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Til VM har vi vel ikke rigtigt noget alternativ. Det er Fuglsang helt og holdent, de andre er ganske enkelt ikke hårdføre nok. Heller ikke selvom Valgren og Cort leverede stort på en "bjergetape" i Tour de France.

Spørgsmålet er om Fuglsang skal angribe langt ude fra, eller vente og håbe på at benene rækker til en top 5. Men i min optik er det ligegyldigt at satse på, at han er stærk nok. Det har Tour de France vist at han langt fra er. Så hvis han skal noget som helst skal han afsted senest med 30-40km til mål, og gerne længere udefra.

Man kunne måske med fordel kyle en mand eller to ud tidligt. Personligt håber jeg på Valgren og Eg, som velsagtens er de bedste til sådan et løb. Jakob kan så passende have Jesper Hansen siddende som oppasser. Han bør kunne holde langt ind i løbet, og indtil da vil ryttere som Cort og Mørkøv/Bak være rimeligt habile til at sikre vand/forplejning.

Det er ærgerligt at Vingegaard er småskadet, for han ville være ret interessant til U23 udgaven.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Enig omkring Fulgsang. Hvis han bliver siddende med favoritterne, så bliver han sat. Han kan ikke følge med, når der rykkes igennem, og han skal foregribe begivenhederne.

Og ja, vi har nok kun ham på den rute. Valgren er dog temmelig hårdfør, og kan han ramme et udbrud, så er det ikke helt umuligt, han kan være der i finalen.

Løbet kan jo udvikle sig som i Rio, hvor der sad en blanding af bjergryttere og endagsspecialister.

Nibali bliver dog nok svær at have med at køre til VM. Han står som min klareste favorit. Han får et stærkt hold omkring sig, og italienerne er mesterskabsryttere.

Jeg aner ikke, om Roglic satser på VM, men ruten ligner jo guf for ham. Til gengæld kan Slovenien ikke stille et nær så stærkt hold. Det har selvfølgelig aldrig afholdt Sagan fra at blive verdensmester. Han skal bare have sin bror med rundt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Valverde har vist ladet Tour være Tour i år og skippet San Sebastián for at være så frisk som mulig i Innsbruck, hvor han har sin sidste chance for endelig at blive verdensmester, og på papiret er han vel den største favorit, hvis han finder benene fra foråret frem igen.

Jeg tror danskerne kommer til at være lidt til pynt i det løb, men til gengæld er der store chancer for at se dem fyre den af i denne uges Binckbank Tour, hvor Søren Kragh vel næsten er løbets største favorit, mens også Mads Pedersen og Michael Valgren burde have store muligheder for at køre med om de sjove placeringer.

Desværre har man ødelagt løbet ved at fjerne den bedste etape, men det forringer ikke just mulighederne for især Pedersen, mens Kragh og Valgren nok godt kunne have bidt fra sig i Ardennerne også.

Magnus Cort er også med, men hans enkeltstart er formentlig for stor en akilleshæl til at han kan køre med i klassementet, for sprinterfeltet er så stærkt, at han næppe får specielt mange bonussekunder.
Skrevet af SotD
Valverde er afgjort den store favorit, men jeg tror stadigvæk på Alaphilippe. Jeg synes han har bevist sig tilstrækkelig stærk, og ikke mindst klog, til at kunne løse selv den her opgave.

Og har Frankrig Bardet med, så kunne Alaphilippe måske få lov til at gå lidt under radaren.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Åh ja, Valverde er naturligvis i spil, men han bliver jo aldrig verdensmester. Jeg vil stadig satse mine penge på Nibali.
Men det bliver et fedt løb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Men hvis Valverde er på sit topniveau, så bliver det ret simpelt for ham. Han skal bare holde sig til og så forsøge at sætte de andre på den sidste stigning, hvor han med 4000 højdemeter i benene må have en fordel frem for Alaphilippe, der ellers ville være den eneste udover måske Yates-brødrene, der kan følge hans acceleration, men dem vil han nok være hurtigere end i en spurt, og der vil sandsynligvis højest være to ryttere samlet, så det bliver svært at begå taktiske brølere i den finale.

Som Valverde-fan er det derfor muligvis en velsignelse, at den bakke er inkluderet, men objektivt set er det lidt en designmæssig fadæse, fordi den er så hård, at den sandsynligvis kommer til at pacificere løbet, der ellers ville have set helt fantastisk ud på papiret.
Skrevet af repos , moderator
Nibali kan nu også følge Valverdes acceleration. Noget andet er, italienernes evne til at køre som et hold, hvor de virker mere sammentømrede end Spanien i VM-løb.

Begge nationer har dog fejlet resultatmæssigt de seneste mange år, og Italien har ikke vundet en VM-medalje i 10 år.
For Spanien er det ikke helt så slemt, men til gengæld var det vanvittigt, hvordan Purito og Valverde fik ødelagt det for hinanden i uvejrsløbet i 2013.

I øvrigt bliver OL-ruten i 2020 temmelig barsk. 234 km. og ca. 5000 højdemeter. Fem bjergtopper over 1000 meter skal forceres, og der er stigninger på 10 km. Der er allerede et par bjergspecialister, der slikker sig om munden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Fint resultat i dag. Der er et par danskere der er i en rigtig pæn position til et topresultat. Kragh og Valgren primært, men måske også Würtz.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Bittert at Küng var så overlegen, men mon ikke han trods alt får det svært i weekenden?
Skrevet af SotD
Nå, så fik man også foræret den samlede sejr til Sean de Bie. Det er sgu lidt dumt, at lade sådan en mand køre væk med tanke på hans evner på brosten.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Selv hvis De Bie er i topform, så får han svært ved at overleve stigningerne på søndag. Hans resultater i brostensklassikerne er heller ikke imponerende de senere år. Jeg ville i højere grad frygte Mohoric.
Skrevet af repos , moderator
Plus Mohoric har BincBank som et af sæsonens mål.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0