Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Set i lyset af, at størstedelen af sæsonen er kørt med van Aert som stjernen, så er det nu alligevel ganske hæderligt at levere 5. plads i Dwars door het Hageland, 8 i Nokere Koerse og generelle placeringer i regionen 20-40 i større brostensløb som Omloop Het Nieuwsblad, Le Samyn og Schjeldeprijs.

Måske jeg overvurderer ham, men jeg anser brostensetapen som væsentligt mere betydningsfuld end bakkerne, målt på tid. Sean de Bie kan i øvrigt også godt køre på bakker, selvom Mohoric selvsagt er bedre der. Hvad kan Mohoric på brosten? Jeg kan ikke huske nogensinde at have set/hørt et brostensresultat fra ham.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
De Bie har før Danmark Rundt godt en håndfuld løbsdage sammen med Van Aert, så der er nok grænser for, hvor meget, han har lidt under, at sidstnævnte er "stjernen", trods alt.

Jeg tror også godt, han kan gøre det fint resten af løbet (det er også derfor, han er på mit Velogames-hold), men umiddelbart får han det nok stramt med Mohoric og også det pres, der potentielt kommer fra Sunweb og måske også BMC.

Det er i øvrigt mit indtryk, at Mohoric kan alt, han har lyst til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jo jo, men den håndfuld løb er jo netop brostensløb:

Flandern Rundt
Dwaars Door Vlaanderen
GP De Denaix
Nokere Koerse
Strade Bianche
Omloop Het Nieuwsblad

Men ja. Det er selvfølgelig ikke givet på forhånd at han kan sidde med, men det er godt nok et unødvendigt stort forspring de har givet ham.

Jeg glæder mig til at se Mohoric på brostenene.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg tror alle er enige i, at det er helt sygt at have givet Mohoric så stort et forspring - der er næppe mange, der ligger søvnløs over, at De Bie har fået det.
Skrevet af Mr_bum
De Bie har heller ikke lavet store resultater i de løb, mens han var hos Lotto (hvor han selvfølgelig heller ikke var kaptajn).

Mohoric blev nr. 11 i Strade Bianchi (hvor De Bie udgik) og 16 til EM i søndags. Og så har han i øvrigt lige øget sit forspring ved at tage bonussekunder.
Skrevet af Il_Preferito
Lækker lille cowboymanøvre fra Trek.

Perfekt eksekveret og god sejr til en fed rytter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af hårdtype
Asgreen skal køre Vuelta, er der en der kan give en kort introduktion til ham som rytter?
Skrevet af tobi
Årets sjette danske WorldTour-sejr til Cort, der udnyttede at feltet igen ikke formåede at indhente et udbrud i Binckbank Tour.
Skrevet af tobi
Og så var det endda den syvende.
Skrevet af tobi
Mohoric endte såmænd med at vinde løbet, knebent foran Matthews.

Fantastisk præstation, idet han var fuldstændig blottet for et hold omkring sig.

Det må være en af de vildere sejre i et ugelangt etapeløb på WorldTouren.
Skrevet af SotD
Jeg synes egentlig at det er vildere at Matthews blæser de andre totalt bagover på sidste kilometer, hvor han nærmest sprinter i 700 m opad og på brosten. Det var en af de vildeste afslutninger jeg nogensinde har set. End ikke Peter Sagan ville have haft en chance der.

Men ja, Mohoric præstation undervejs på etapen var godt nok imponerende. Han fik dog lidt hjælp af, at de andre ikke ville køre ordentligt rundt og kvæle ham. Han trak jo praktisk talt ikke selv udover når de gik nedad på asfaltvej, hvor han jo i forvejen hører til blandt de absolut bedste i verden (og har gjort det siden han vandt U23 VM).

Man kunne godt have kørt ham agterud med flere minutter i går, hvis der var enighed om det, men det ville selvfølgelig ikke have givet mening bare at køre ham væk for selv at ende én plads højere. Uanset hvad var det en super fed etape. Og sur røv med Valgrens defekt/ødelagte cykel. Han kunne godt have skabt lidt mere ravage end han endte med at gøre.

Men for pokker hvor er Søren Kragh bare imponerende. Han har jo en motor uden lige. Hvor jeg dog håber, at han fortsætter sin udvikling, så han bliver den der superstjerne vi har sukket efter i mange år. Hvis han fastholder sin styrke på enkeltstarterne kommer han til at køre afsindigt mange topresultater hjem i mindre etapeløb.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg forstår dig slet ikke, må jeg indrømme.

Hvordan kan Matthews´ da ganske vist fine spurtsejr, hvor han trak et sekund fra Greg i nogen verden rangeres som en vildere præstation, end at Mohoric vinder et WT-løb, hvor han kommer hjem med morgenudbrud på en etape og derefter formår at forsvare sig fuldstændig uden skyggen af holdkammerater i noget af Europas sværest kontrollerbare terræn?

Jeg forstår det ikke.

Men jeg vil dog sige, at det nok ikke var lykkedes, hvis Greg havde haft kræfterne til at gå med, da Wellens, Naesen, Matthews med flere kørte med en omgang til mål.
Skrevet af SotD
Jeg kan bare ikke mindes at have set en sprinter/rytter sprinte op ad så svær en stigning med samme momentum i så lang tid. Det startede jo som noget der mindede om et angreb, som så hurtigt blev til en spurt, som han bare fortsat kværnede. For mig at se var det en ALT for tidlig åbning og jeg nåede da også at tænke at han solgte etapesejren for at hente tid på Mohoric. At han så bare udbyggede hele vejen op virkede surrealistisk.

Det er knap så surrealistisk at et af cykelsportens allerstørste cykeltalenter formår at forsvare en førertrøje i et løb hvor alle konkurrenterne kører imod hinanden og ikke imod ham. Det er ikke fordi det er ikke er voldsomt imponerende, for det er det! Hvis jeg har fået talt det ned, så er det ikke min mening. Jeg er også overrasket over at han formåede det. Særligt på brostene. Men manglen på holdkammerater blev jo i nogen grad irrelevant eftersom hans konkurrenter gjorde hans arbejde i stedet. Han manglede jo sjældent et hjul at sætte sig på når nogle rivaler stak. Udover de huller som Søren Kragh bevidst efterlod undervejs, så så jeg ham ikke lukke nogle huller på andet end nedkørsler i de sidste 60km. Havde det været GVA der førte løbet havde konkurrenterne kørt helt anderledes for at presse ham.

Mohoric kommer til at vinde store WT løb også i fremtiden. Det kan der ikke være nogen tvivl om.

Anyway, når jeg skriver at jeg synes Matthews præstation var vildere skal det ses i lyset af, at jeg synes hans acceleration var urealistisk langvarig.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Nu måtte jeg lige se den omtalte spurt, og jeg blev altså en smule skuffet, må jeg indrømme. Bevares, det er en glimrende afslutning af Matthews, men at det skulle være en af de vildeste afslutninger nogensinde set, har jeg lidt svært ved at forstå. Han åbner spurten lige efter 300 meter mærket og slår et lille hul til resten af gruppen, hvilket vel ikke er helt usædvanligt på den slags stigende opløb efter en halvhård dag.
Skrevet af Suaráz
Porte skifter til Trek og siger han vil satse mere på ugelange etapeløb. Muligvis klogt, men lidt kedeligt for os tilskuere, både mht. de løb og så Touren. Eller tror I blot det er snak?
Skrevet af SotD
Nej, det virker da i hvert fald ganske fornuftigt med tanke på hans evige uheld i 3 ugers løbene... Man skal dog ikke afskrive ham, og mon ikke han i hvert fald holder en Vuelta-dør åben som minimum.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ganske hæderlig Tour de l´Avenir præstation fra Gregaard indtil videre.

Det bliver spændende om han kan komme et par trin op i løbet af weekenden.

Mon ikke Sosa og Pogacar smadrer det hele i dag. De ser virkelig skræmmende ud på det her niveau. Sosa har haft et formidabelt år i øvrigt, det må være et spørgsmål om tid før han ryger et skridt op. SKY?
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Har Vingegaard været skadet? Han har i hvert fald ikke leveret i bjergene indtil videre.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Sosa har været rygtet til Trek i noget tid, men eftersom det endnu ikke er offentliggjort, så er det da muligt, at der er flere hold med i kampen.


Vingegaard styrtede i Giro Valle D´Aosta i juli og var derfor ikke med i Danmark Rundt, så formen er måske ikke i top endnu. Derudover er sygdom naturligvis også en mulighed.
Skrevet af Il_Preferito
Sosa skal til Trek.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0