Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Bizart.

Efter ag2r rytteren har vundet slår han brillen af en mand der står helt håbløst og vælter efterfølgende. Derefter vælter nr. 2 over den nu liggende og brilleløse mand.

Helt håbløst.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Det så godt nok bizart ud ja...

Noget helt andet. Det bliver spændende hvor godt Herrada kan klare sig nu hvor han fører. Han vinder selvfølgelig ikke løbet eller noget der minder om, men 3´30" på nuværende tidspunkt for en rytter af hans kaliber (trods alt). Det kunne godt lugte lidt af en potentiel top 10 for ham.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det er ikke meget der bliver snakket om Vueltaen herinde i år. Jeg får heller ikke personligt set nok, men jeg nåede dog at se hvordan unge Óscar Rodriguez smadrede Majka og Teuns i (for mig) en af det største sensationer i nyere tid. Hvordan en ung rytter uden tidligere at have bevist noget som helst, kan vade ind i kværne en rytter som Majka er over min vid.

Det er en rytter der har leveret et par hæderlige prologer/enkeltstarter på 2.1/2.2 niveau i Portugal, og så har han snuppet en bjergtrøje i Tour of the Alps (dog uden at køre i top 30 på en eneste etape)... Hvordan pokker kan sådan en mand steppe op på så stor en scene og slå så dygtige ryttere i direkte kamp opad et bjerg? Jeg kunne forstå det, hvis han havde været heldig eller lignende, men han kørte jo decideret fra dem.

Nogen der har noget kendskab til ham?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nej, jeg er enig i, at det er en sensation på næsten uhørt niveau - dog ikke den største i de senere år, for den leverede Alexander Foliforov for to år siden i Giroen.

Det var meget mystisk. Det skal dog også med, at han kørte enormt klogt, da han bare havde besluttet sig for at holde den på 400 W fra bund til top og ikke lade sig friste af nogle tidlige udbrudsforsøg. Men det er ikke kun hjernen, der kan lade den slags være muligt, og man må jo nok sige, at han kom helt ud af det blå.

Jeg synes Vueltaen er lidt gøglet i år - to identiske afslutninger med latterlige stigningsprocenter i træk er måske at presse citronen. I eftermiddag kommer der dog en fornuftig afslutning med Lagos de Covadonga, og for mig er det mest interessante at se, om Valverde fortsat kan holde trit med de unge folk. Kan han det, skriver han sig for alvor ind som et stort vinderbud, for med undtagelse af 20. etape er der ikke for alvor nogle svære bjergetaper, og han må formodes at have en fordel på enkeltstarten.

På første etape var han i hvert fald den bedste af de tilbageværende klassementsryttere, og han sagde endda, at han nok havde ladet ti sekunder gå til spilde i svingene, da han ikke har helt samme offervillighed som i sidste års Tour. I går sagde han også, at det kun var manglende kendskab til den afsluttende kilometer, som han troede ville have været hårdere, der forhindrede ham i at følge med og slå Yates.

Så er det helt oplagte spørgsmål om han er i gang med at kompromittere sine chancer ved VM, men med to ugers pause burde det ikke være et issue, og formen ser heldigvis helt forrygende ud.

Drømmescenariet for mig er selvfølgelig, at han afslutter sæsonen med at vinde Lombardiet for første gang - iklædt regnbuetrøjen. Og det scenarie synes fortsat at blive mere og mere realistisk, efter at han ikke var på vanligt niveau i Touren, men det har nok skyldtes, at det primære fokus for sæsonen var de sidste måneder.
Skrevet af SotD
Ja, den der enkeltstartssejr til Foliforov var virkelig også vanvittig. Og da det var direkte imod de værste klassementryttere står det selvsagt som helt extraordinært.

Til hans fordel skal det dog siges, at han tidligere havde bevist sig som en hæderlig cykelrytter, bl.a. med stærk kørsel i Sochi året før. Han endte derudover som nr. 4 i Tour de l´Avenir i ´14, hvor han var ret konsekvent blandt de bedste opad, selvom det var mod ryttere som Superman, Power, Vervaeke, Latour, Buchmann, Oomen, Gogl osv.

I hver fald var han en beviseligt dygtig ungdoms- og U23 rytter, hvor jeg vitterligt ikke kan finde noget som helst omkring Rodriguez.
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Tobi: Rasmus Byriel kan du sammenligne med Lars Bak. Han er en tonser, der virkelig kan træde nogle watt forrest i feltet og holde et udbrud i snor. Det var sådan, vi brugte ham mest på Giant-Castilli. Derudover har han en ganske fin TT, men dog uden at være helt fænomenal. Han er en anelse lettere end Lars Bak og kan godt køre en lille bitte smule opad, men intet vildt. Han har kørt rigtig godt i Italien i år, men man må heller ikke lade sig snyde af resultaterne. Det svarer til DCU-niveau, og han laver intet andet end at cykle - men det må man heller ikke forklejne. Han har fået en rigtig god kontrakt med hjælp af sin agent, og der er ingen tvivl om, at han har niveauet til at blive en rigtig fin hjælperytter, men han kommer ikke til at levere et kæmpe-resultat (med mindre han laver en Lars Bak Roubaix-2011). Håber det har gjort dig lidt klogere på ham :-)
Skrevet af repos , moderator
Jeg tænkte det samme som andre, da Rodriguez vandt forleden.
En ukendt spanier fra et mindre spansk hold, der pludselig kører stærkt. Han kan selvfølgelig have haft sit livs dag med både dynamit og diamanter i benene.
Der er bare noget ved præstationen, der rumler lidt i maven.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Valverde tager lige +et minut på de tre, Yates, Quintana og Lopez på enkeltstarten - og så lukrerer han på, at de angriber kontra på- og neutraliserer hinanden, og vinder løbet i sidste ende.

Jeg håber sgu lidt på Valverde, selvom jeg aldrig har været den største fan af ham.
YNWA
Skrevet af Halil
Kører Valverde ikke fra de øvrige på de 32 km flad enkeltstart? Med 1.30-2.00 minutter?

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forlan21
Nu skal vi ikke gøre Valverde bedre på en enkeltstart end han er (eller rettere de 3 andre er ikke så ringe som de gøres til).

Valverde tager sandsynligvis tid på de 3 andre, men jeg tror det er max 1 min på den ringeste af de 3.

S. Yates er en ganske hæderlig enkeltstartsrytter. Han blev nr. 20 på enkeltstarten i Giroen (1.37 efter Rohan Dennis og 1.02 efter Froome).

Hvis vi kan bruge prologen på 8 km som reference så endte det således mellem de 3:

Valverde
S. Yates + 5 sek
Quintana + 6 sek
Lopez + 11 sek
Skrevet af Mr_bum
Der er lagt op til en interessant enkeltstart i dag, selvom den næppe bliver altafgørende, når man kigger på resten af ruten.

I top-ti er der ingen specialister, men flere af dem har dog før kørt fine enkeltstarter. Kelderman har desværre tabt meget tid de sidste dage, foruden de 1:45 han og Pinot tabte på 6. etape.
Lopez og Mas kan nemt blive dagens største tabere.

Enkeltstarten har ca. samme længde som den i Touren, men er dog mindre kuperet og minder derfor mere om den i årets Giro. Yates slog dér Lopez med 1:10 og Pinot med 1:32. Pinot må dog forventes at være på et lidt højere niveau nu.

I Touren var Izagirre fire sekunder hurtigere end Kruijswijk og yderligere fem sekunder foran Valverde. Ingen af de to spaniere havde dog en placering at køre for. Quintana tabte 2:25 til Izagirre, men er nok også mere motiveret i dag.
Izagirre var på 1. etape to sek. bedre end Valverde.

Jeg vil ikke være overrasket, hvis Yates holder fast i trøjen, men heller ikke hvis han mister den til Valverde.
Skrevet af Forlan21
Danskerne skuffer aldrig..

Kasper Asgreen har kørt fuldstændig fantastisk i dag... Det ligner en top 5... Vanvittigt..
Skrevet af SotD
Jeg tror Yates holder trøjen. Jeg tror så også han vinder samlet. Mon ikke han har lært fra Giro´en, så hans kræfter er lidt bedre afstemt denne gang.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Yates tager syv sekunder på Valverde, mens Kruijswijk og især Mas kører overraskende godt. Pinot var igen en taber.

Asgreen endte på en flot tiendeplads.
Skrevet af AHUJ
Det var sgu da noget af en finalestigning, de havde fundet frem der. Quintana og Kruijswijk de to store tabere af vinderkandidaterne. Yates i små problemer til sidst, det åbner for Valverde. 20. etape bliver vanvittig.
YNWA
Skrevet af SotD
Det er komplet vanvittigt det Enric Mas har gang i i øvrigt... 23 år, hans blot 2. Grand Tour og så en (øjensynlig) podieplads. Absurd flot.
Silkeborg IF
Skrevet af Algero
Jeg synes ikke rigtig, det er så overraskende. Allerede for et mere end et halvt år siden sagde jeg, at Enric Mas ville køre top fem i Vueltaen. Det er imponerende, ja, men jeg synes, at komplet vanvittigt er en overdrivelse.
Skrevet af Mr_bum
Men bare fordi du har sagt det, Algero, så bliver det jo ikke en sandhed :-)
Talentet har selvfølgelig altid været enormt, men det er første gang, han kører efter klassement, og ovenikøbet for et hold, der også er bygget op om Viviani. Han kørte sit livs enkeltstart igår, og i dag var han den måske stærkeste af favoritterne.

Jeg synes, det trods alt er en smule overraskende, at han er så god. Men i øjeblikket lever han nok også højt på, at han slet ikke er under det samme pres som modstanderne. I Andorra kan han dog godt gå ned.


Kruijswijk vil altid have min sympati efter den missede Giro-sejr, men 1:48 bliver nok umuligt at hente på Yates.
Skrevet af Mr_bum
Casper Pedersen skifter til Sunweb og bliver dermed dansker nummer 15 på WT-niveau. Det ligner et fornuftigt skifte.
Skrevet af tobi
Yates så helt flad ud efter de var kommet i mål, mens Valverde hyggede sig med Contador og så ud til at have stort overskud.

Det kunne se ud til, at Yates igen får svært ved at holde niveauet hen over tre uger, og jeg tror faktisk Valverde har de bedste chancer for at vinde løbet nu.
annonce
0