Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Er der sket noget med Søren Kragh? Det er da voldsomt skuffende at ende mere end 4 minutter efter på dagens rute, med tanke på at han jo skulle have meldt fra linjeløbet med henblik på, at fokusere på enkeltstarten.

Rohan Dennis har dog kørt op til sit allerbedste i dag - hvilket ikke kan siges om Dumoulin, som jo under normale omstændigheder skal køre fra Campenaerts hvis han skal blive verdensmester.

Hvor mange mangler? Jeg har kun live stillingen at gå fra. Er de færdige?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Magtdemonstration af Rohan Dennis. Selv Dumoulin på 100% ville have haft svært ved at matche det, australieren leverede i dag.

Og så en lille sensation af Martin Toft. Det er i orden at køre top 10 til VM - og på sådan en rute - når man "kun" er amatør.

Søndag bliver spændende. Jeg er nok nødt til at genbesøge min kommentar om Alaphilippes muligheder efter at have set ham i træning og hørt lidt snak rundt omkring. Han er flyvende og kommer til at profitere af, at løbet nok desværre ender med at blive VM i Fleche Wallone, hvor alle venter, venter og venter, for så at skralde igennem på sidste opkørsel til Gramartboden.

Jeg håber virkelig, jeg tager fejl. I hvert fald i forløbet, for Alaphilippe må meget gerne blive verdensmester.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Jeg har fidus til en af Yates-brødrene. Den stigning kunne godt ligne noget for dem.

Og enig med Pref. Det var sgu en vild præstation af Martin Toft. Endda på en rute som ikke var skræddersyet til ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Darth Vader
Lige for at vende tilbage til Mikkel Bjerg.

Det er imponerende, samt det er en frisk udmelding han kommer med om tredje VM triumf.

Men får han ikke ørene i maskinen næste år? Remco Evenepoel var 18 i år, til næste sæson er han vel 19 år. Bliver han ikke en for stor mundfuld?
Skrevet af Mr_bum
Toft kørte godt nok også et veldisponeret løb. Mens flere andre gik ned på bakken, selvom de var foran ham ved første mellemtid, holdt han fart hele vejen.


Projekt Riis er til gengæld skidt kørende. Ingen Prokonti-licens, og Kamp skifter til Riwal. Skelde må være glad.
Skrevet af repos , moderator
Remco Evenepoel tog en forudsigelig sejr. Han var impliceret i styrt knapt halvvejs i løbet lige inden den første alvorlige stigning. Der tabte han to minutter. Han blæste op til og igennem feltet, og smed alle konkurrenter, og sejrede i overbevisende stil. Det var vildt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
18 måneder som cykelrytter har resulteret i 45 starter for Evenepoel. Det har kastet 35 sejre af sig og langt de fleste er kommet med - selv på juniorniveau - helt bizarre tidsforskelle.

Og så havde han ikke engang vendt 13-tallet på hovedet i dag.

Det bliver interessant med ham hos Lefevre og co. De er gode til at få talentet dyrket endnu mere, men det er også (meget) tidligt for ham.

P.S. Indtil han vinder U23 VM næste år, er han selvfølgelig kun en poor mans Mohoric.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Han vinder ikke U23 næste år. Jeg tror han kommer til at få nogle hak i tuden i løbet af næste sæson. Det kan næsten ikke undgås. Hans motor er helt unik, men han har endnu til gode at vise sig som en dygtig taktiker, og hans motor er altså ikke god nok til at kunne køre fra alt og alle på professionelt niveau.

Han vinder dog U23 enkeltstarten foran Bjerg næste år.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Han vinder dog U23 enkeltstarten foran Bjerg næste år.


Jeg ser det nu ikke som en selvfølge, at Evenepoel slår Bjerg næste år. Selvfølgelig vil Evenepoel have gavn af bedre træning, udstyr osv. (og han slipper endelig for restriktioner omkring gear), men Bjerg er altså "kun" lidt over et år ældre end belgieren og bør også forbedre sig klart. Han har, med egne ord i hvert fald, ikke haft en specielt god sæson og skridtet fra junior til professionel er et stort et af slagsen og kræver ofte en tilvænningsperiode. Jeg tror, at Mikkel Bjerg kun blivere stærkere næste år.

Samme mur kan Evenepoel også meget vel møde i sin første sæson om professionel, men på den anden side lader det til at Quickstep har en klar plan for ham. Og så er han jo heller ikke lavet af samme stof som alle andre, så det kan da godt være, at han bare brager derudaf.

u23 kører linjeløb i dag, og her tror jeg vi får en god indikation på, hvordan løbet på søndag bliver (med den forskel at den hårde Gnadenwald stigning kommer tidligere i løbet og ikke på sidste omgang). Umiddelbart har Danmark to ryttere, som kan gøre sig gældende, nemlig Gregaard og Vingegaard. Sidstnævnte har selv meldt ud, at han er i topform, og jeg tror, at det er ham, man skal sætte sin lid til, hvis vi skal have et topresultat. Gregaard kan også gøre det godt og måske køre en top 10 placering hjem, men jeg tror ikke, at han kan følge de allerbedste opad.

Det er lidt svært at vurdere hvem topfavoritten er, da nogle ryttere har kørt på WT i år mens andre primært har kørt u23, men skal jeg sætte nogle navne på, vil jeg i ikke-rangeret rækkefølge nævne Pogacar, Sosa, Dunbar, Lambrecht, Almeida Mäder, Hirschi og Stannard.
Skrevet af Mr_bum
@UAB

Gnadenwald-stigningene er den, der blev brugt på enkeltstarten, og som kommer inden, rytterne når omgangene med Iglis-stigningen. Den starter omkring Swarovski-museet i Wattens ca. 15-20 km. uden for Innsbruck.

Gramartboden er bakken, eliten skal over på sidste omgang, men den er ikke med hos hverken U-23 eller i de andre linjeløb.
Skrevet af UdAfBusken
Gramartboden er bakken, eliten skal over på sidste omgang, men den er ikke med hos hverken U-23 eller i de andre linjeløb.


Hov, jeg kludrede vist lidt rundt i navnene. Pointen er, som du også skriver, at der ikke venter u23 rytterne en benbrækker på sidste omgang, som der gør for eliten.
Skrevet af Mr_bum
Ja, pointen er selvfølgelig valid nok.

Det bliver interessant at se, om WT-rytterne (Lambrecht, Padun,Kämna mfl.), som jeg i øvrigt heller ikke mener, skal have love at stille op, vil vise, at de generelt er et niveau over de andre, eller om de er mere trætte efter en hårdere sæson.
Skrevet af SotD
Jeg har i hvert fald Lambrecht som den store favorit. Det ligner i alvorlig grad en rute for ham, og som han har præsteret i enkelte situationer, har han et højere niveau end resten.

Udover dem du har nævnt kan man måske også holde øje med Tiller, Azurmendi, Sosa og måske endda Wirtgen.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Jeg forstår ikke helt den med at folk ikke mener at WT ryttere skal have lov til at stille op. Jeg finder løbet mere interessant når får lov til at følge de bedste ryttere under 23. Jeg er nok farvet af opvæksten med fodbold og U formaterne der, men når man kalder det et U23 løb, giver det ikke mening for mig at sortere på kontrakt niveau.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr_bum
Min holdning er, at det skal være for de ryttere, der normalt deltager på U-23-scenen. Dvs. Konti- og Pro-Konti-ryttere og stagiaires. Ryttere, der stadig skal vise sig frem for at nå højeste niveau.

Men jeg kan da også godt se tanken bag at ville have det stærkeste felt med, da de yngste WT-ryttere næppe kan lave store resultater hos eliten endnu (og hvis de kan, kører de selvfølgelig dér). At kunne kalde sig verdensmester får selvfølgelig højere værdi i kamp mod de bedste.

I cykelsporten er det jo en gammel tradition, at det var amatører, der kørte mesterskaberne. Sådan var det selvfølgelig også i fodbold førhen, men det er længere siden.
Skrevet af Darth Vader
En noget skuffende u23 løb.

I henhold til de danske rytteres udmelding om at kreere et hårdt løb, er det simpelthen skuffende at ingen var med i den afgørende fase.

Taktikken så ud til at være håbløs. Til gengæld havde Schweiz lagt en perfekt taktik.

I et udbrud på 7 var der 4 fra Schweiz. Normalt ville de fire kunne arbejde sammen, men det var u23 og et par stykker så trætte ud. Men sikke en situation de fik sat sig i relativt sent i løbet. Og i resten af løbet dominerede Schweiz.

Jeg heppede på finnen i slutfasen. Han var ene finne i løbet så der var ingen taktiske dispositioner undervejs at følge. Vi så ham først til sidst hvor løbet skulle afgøres. Der var alle 5 danskere for længst stået af.
Skrevet af Mr_bum
Spørgsmålet er, om Honoré spildte for mange kræfter, men hvis han vidste, at Jonasserne ikke var toppen, var det måske alligevel hans bedste chance at komme væk. Uden radioer er det dog svært at vide, hvad han var klar over.
Skrevet af jomic...
Ja skuffende for danskerne, men underholdningen var da i top. Fedt at Hirschi vinder efter alt det schweiziske initiativ ellers havde det også været sjovt med en finsk sejr. Lambrecht spildte alt for mange kræfter på andet end cykling, selvom han var en af profferne i feltet og så stærkest ud.
Skrevet af repos , moderator
Business as usual for Danmark i U/23-løbet. Denne gang var det dog endnu mere skuffende end normalt. Selvfølgelig fraset Carbels bronze sidste år.

Jonas og Jonas kunne ikke sidde mellem de 30-40 bedste ryttere opad til sidst, og det er tæt på katastrofalt ringe.

Til gengæld imponerende af Schweiz samt den ukendt finne, som dog alligevel havde sejret foran Taaramae sidst weekend.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Nerazzurri
Er det Valgren der er med i dagens udbrud?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0