Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg er meget enig. Schachmann har været uhyggelig skarp og kunne meget vel være et bud på en podiekandidat. Om han kan slå van der Poel, Alaphilippe og Sagan kan jeg godt have mine tvivl omkring, men det er selvsagt ikke umuligt sådan som han har kørt.

Jeg smider lige Wout van Aert ind i puljen også. Det er ikke det mest åbenlyse navn til løbet, men han har set utrolig giftig ud til trods for nogle uheld her og der (selvfølgelig primært i brostensløbene). Hans præstation i Milano San Remo indikerede at han godt kan være med i finalen her også, og jeg tror løbet bliver afgjort af en enkelt eller to ryttere der får vristet sig fri. Det kunne også være Matej Mohoric, hvis han kan finde ud af at bruge sine kræfter ordentligt.

Jeg glæder mig meget til at se om Valgren kan noget som helst i dag, og så selvfølgelig om Fuglsang kan fortsætte den gode form.

Hvorfor er Magnus Cort ikke med i dag?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Om han kan slå van der Poel, Alaphilippe og Sagan kan jeg godt have mine tvivl omkring


Jeg håber da ikke, han begynder at køre mod Sagan. Det ville alligevel være friskt.

Men han har bestemt været giftig de seneste måneder, og Sagan i mindre grad, men mon ikke slovakken er ved at være der? Jeg ved ikke helt, hvor Pref har fra, at han skulle have Liège som sit primære forårssæsonmål, men det håb klynger jeg mig lidt til. Det så ud til, at han gik sukkerkold i søndags, og Amstel må trods alt siges at være et lettere løb.

Dog er det svært at komme udenom, at den primære favorit til løbet ikke kører på WorldTouren.

Cort har vist ikke meget at stille op i dette løb, der kræver solide evner i positionskampen.
Skrevet af SotD
Hehe nej, det kan der være noget om...

Han kørte sig, for en meget sjælden gangs skyld helt og aldeles i hegnet i Paris-Roubaix. Det var faktisk ret befriende at se, at han også havde en fysisk mur, og ikke bare "sad op", når der af forskellige andre årsager ikke var mere at køre for. Som oftest er han jo sad ud af spillet taktisk eller pga. uheld, når han kører løb og ikke fordi han ret beset er helt og aldeles tom - Det virker i hvert fald sådan.

Men når han kan køre sig selv sådan i et løb som Paris-Roubaix og alligevel klemme en top 5 placering ud af det, så tror jeg afgjort også på at han er i finalen i dag.

Vedr. Cort så tænkte jeg egentlig at han kunne være en af de ryttere der relativt tidligt gik i udbrud. Netop for at undgå at skulle kæmpe om at komme først ind på smalle veje osv., og holdbarheden har han jo. Men han viste sig overraskende (for mig) svag i brostensløbene. Så måske han bare ikke er hvor han skal være.

Helt enig i øvrigt vedr. van der Poel. Ham skal de stå tidligt op for at køre ud af kampen. Men han kan jo heller ikke lukke alting selv på det her niveau. Så jeg håber det betyder at der bliver spillet ud meget tidligt, netop for at han er tvunget til at køre efter mange angreb. Vinder han, så gør det mig dog absolut intet. Han er godt nok vild.

Noget helt andet, så landede Evenepoel (i et ikke-prangende felt ganske vist) sin første top 10 placering på World Tour niveau (der ikke foregik på en enkeltstartscykel) i går, da han blev nr. 4 på den snerige bjergetape i Tour of Turkey. Det giver ham samtidig en 4. plads samlet set forudsat at der ikke sker noget vildt på den relativt ukomplicerede sidste etape i dag.

Når man ser på startlisten til det løb - som altså hører til på World Touren - så kan det dog godt irritere mig at man ikke har sendt danske navne som Jesper Hansen, Jonas Vingegaard og Niklas Eg derned. De burde alle have været i stand til at køre i top 10, og selvom det ikke siger noget særligt, så er det jo da et ganske pænt resultat at have stående på CV´et...
Silkeborg IF
Skrevet af Bulletproff
Evenepoel har set godt ud i Tyrkiet, men også taktisk ret grøn, han har flere gange brugt kræfterne ret håbløst.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af tobi
Når man ser på startlisten til det løb - som altså hører til på World Touren - så kan det dog godt irritere mig at man ikke har sendt danske navne som Jesper Hansen, Jonas Vingegaard og Niklas Eg derned. De burde alle have været i stand til at køre i top 10, og selvom det ikke siger noget særligt, så er det jo da et ganske pænt resultat at have stående på CV´et...


Problemet er, at ingen af de hold kører løbet.

Men ja, det er lidt pudsigt, at feltet er så svagt, da mange jo netop burde øjne chancen for at hente nogle billige klassementspoint ved at sende en bare nogenlunde kapabel bjergrytter af sted.

Jeg var faktisk mere imponeret over Evenepoels 15.-plads på Jebel Hafeet tilbage i februar end over hans fjerdeplads i går, netop fordi konkurrencen er så ringe.
Skrevet af SotD
Jeg så kun finalen af etapen i går, hvor han virkede til at køre på pumperne. Kudus kørte i min optik taktisk dumt, og var uopmærksom. Han kunne godt have hevet 2. pladsen i det løb hjem i stedet for at forære det til Conti.

De sidste 250m fra Kudus er noget nær det dummeste jeg har set en rytter levere. Først er han uopmærksom da Grossschartner (fedt navn med 3 s´er lige i rap i øvrigt) træder an. Han kunne nok ikke have hængt på alligevel, men han kunne dog have holdt hjul i nogle få meter mere end ved at sidde og kigge rundt imens modstanderen får lov at sejle væk. Derefter er han uopmærksom på at Conti kommer bagfra og lige når omkring ham inden stregen. Det virkede ikke til at han var så ristet at han ikke lige kunne trampe 1 sekund hurtigere til stregen.

Jeg ved desværre ikke hvorfor Evenepoel mistede 9 sekunder på etape 2. Det burde han umiddelbart ikke have gjort, når man kigger på navnene i gruppen foran ham.

På etape 4 går jeg ud fra han har haft defekt, for han kom ind ret langt nede, men blev godtgjort samme tid.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Kudus har vist stadig til gode at køre et bjerg, hvor han disponerer sine kræfter hensigtsmæssigt.

Evenepoel styrtede i finalen af fjerde etape, og på anden etape var han lidt for ivrig med at angribe og føre i den stigende finale, hvorfor han endte bagest i frontgruppen. Hvordan kommissærerne kunne finde et hul lige foran ham er stadig ikke noget, jeg helt har kunnet begribe.
Skrevet af Mr_bum
Evenepoel overvurderede jo enten sig selv eller undervurderede stigningen i går, da han angreb alt for tidligt. Men han har selvfølgelig også været vant til at kunne gøre, som han ville. 12 km med 9% i snit og grim kulde er heller ikke den nemmeste udfordring.
Grossschartner lignede dog den stærkeste mand og var i hvert fald klogest. Kudus var vist ligeglad, da han ikke længere kunne vinde etapen eller løbet.

På 2. etape angreb/forcerede Evenepoel inden sidste del af målstigningen, men forsøget gik i vasken, derfor havde han ikke energien til at sidde med frontgruppen (det er dog muligt, at hullet ikke var eksisterende, som Tobi skriver).
På fjerde etape styrtede en rytter i et sving i finalen, og Evenepoel var åbenbart overrasket over det, så han fik ikke holdt sin linje og fortsatte direkte henover ham.


Jeg ved ikke, hvor store forventninger Sagan har til Liége, men det har været hans plan at køre det, inden sæsonen gik i gang:
cyclingnews.com/news/peter-sagan-to-race-classics-through-until-liege-bastogne-liege/
Skrevet af Slettet(011013190210)
Evenepoel forsøgte på 2. etape at køre fra spids tidligt på målbakken. Da misionen ikke lykkedes løb han tør for energi, da de andre skruede farten de sidste 300 meter.

Noget ala finalen i går. Her overvurderede han også sine kræfter, og endte med noget der lignede et unødvendigt tidstab.Men, han er trods alt også først lige blevet 19 år. Så han er vel i og for sig undskyldt endnu.
Skrevet af Bulletproff
Helt enig med kudus, dog respekt for at forsøge.

2 etape fik jeg ikke set, men på 4 etape etapen glemte han at dreje i et venstresving efter at have slået et lille hul i finalen, generelt synes jeg at han har brugt for meget energi på at være forreste mand.


Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af SotD
Nu tør jeg næsten ikke nævne det, men da jeg nævnte Faber for en kammerat, påpegede han at Bouhours i 1900, kørte løbet med over 37 km/t (268 km - 37,3).

Vejret har bestemt betydning, og jeg husker udmærket 2001-versionen.(Blandt andet fordi, at jeg er håbløs Museeuw-fan, og han blev 2, men vandt året efter!)
Men indrømmet, der er da år, vindere og episoder, jeg roder sammen i en pærevælling, men selvfølgelig også år der fæstner sig.
De år var Museeuw-feberen ret dominerende.

2001 er som du nævnte, ikke enestående.
I 1990 vandt Planckaert med 34,8 i snit, og i 1980´erne var en gennemsnitsfart i midten af 30´erne, mere reglen end undtagelsen.

Så valget af 2001, som (unødvendig) sammenligning, bar nok mest præg af, at det målt på år, var udtryk for relativ lang del af løbets historie.
Det har denne Bouhours forpurret.


Det er nogle ret vilde kammerater du holder dig.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Har Fuglsang besluttet sig for at køre sig til en kontrakt hos Quick Step?

Han burde ikke kunne slå Alaphilippe i finalen.
Skrevet af Skjold99
Han burde ikke kunne slå Alaphilippe i finalen.

Han kan jo ikke gøre andet, end det han gør.

Jo, sætte sig på hjul resten af vejen, men det ændrer nok ikke det store.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Mr_bum
Han kunne jo have lukreret på et taktisk spil, hvis Kwiatkowski, Trentin og tidligere Woods var kommet op til dem. Uden Lutsenko stod de selvfølgelig med dårligere kort, hvis de var blevet hentet af feltet.

Nu har Fuglsang så også forsøgt sig et par gange, men det virker umuligt. Hvis de bliver hentet af van der Poel-gruppen nu, ser det endnu værre ud.
Skrevet af Mr_bum
Den evige etter gør det!
Skrevet af Il_Preferito
Jesus, et monster.

Han kan ikke finde ud af noget taktisk, men han er godt nok ufattelig stærk.

Fjollet afviklet af Alaphillippe også, i øvrigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Skjold99
Tror Fuglsang bliver nr. 3
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Nerazzurri
Den smed Alaphilippe ved tåbelig kørsel.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af UdAfBusken
Vigtigt at Fuglsang holder fast i tredjepladsen, trods alt.

Til gengæld kan Alaphillippe da takke sig selv for ikke at stå øverst på skamlen i dag. Havde han bare holdt den nogenlunde i gang på de sidste to kilometer, havde Van der Poel aldrig været inde i billedet.

Fuldstændig latterlig spurt af hollænderen, dog.
Skrevet af haraltidret
Endnu et fornemt dansk cykelresultat med Fulgsang´s tredjeplads i Amstel Gold Race. Fuglsang har virkelig haft et god forår rent resultatmæssigt. Det lover forhåbentlig godt for sommerens store etapeløb.
annonce
0