Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Barbuti
Cyclingnews forummet er gået ned. Den slags plejer ellers kun at ske når Froome er gået full retard.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos , moderator
Hvilken finale. Godt kørt af Fuglsang, der ikke gad slæbe Alaphilippe til sejr endnu engang.
Uforståeligt af Alaphilippe, der blot skulle have holdt kæden nogenlunde stram, men ærgerligt at Fuglsang rent faktisk kom før Alaphilippe, men desværre efter Van der Poel og Clarke.
Van der Poel er vild, og han kommer godt nok til at vinde meget de næste mange år.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Forudsat han ikke tager til Dimension Data.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Haha. Ja det er en sikker karrierestopper.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg var i den skønne situation at jeg ikke fik set de sidste 40km, og kunne så efterfølgende se at Fuglsang leverede stort. Hvorfra bør jeg se afslutningen? Hvor mange km osv., er aktuelle?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
De sidste 48. Og det er et must-see!


Hvis du vil undgå spoilers, så læs ikke mere.Jeg er fuldstændig blown-away over van der Poels sejr, men han er også heldig med, at Fuglsang overvurderer Alaphilippe, og at Alaphilippe ikke vil forære sejren til Fuglsang og køre for en podieplads. Men det er fuldkommen sygt kommet tilbage af van der Poel. Han er det rene monster, og det har jeg vidst et stykke tid, da jeg har fulgt cross-sporten de senere år også, men dagens præstation var alligevel fuldkommen uforlignelig.

I øvrigt er jeg helt klar på at give Fuglsang titlen som topfavorit i Liège. Er du sindssyg et forår, han har kørt! Og i det løb bør stigningerne være så hårde, at Alaphilippe er mulig at knække.

Hvor er det dog vildt, at det er ham, der med afstand har været forårets danske oplevelse. I dag rykkede han vel op på andenpladsen på WorldTour-ranglisten, hvis jeg ikke tager fejl.
Skrevet af jomic...
De sidste 5km skulle kunne gøre det. Fuglsang og Alaphillippe kører med mere end 25km til mål og så er der 20km hvor de ligger foran Van der Poel gruppen med Kwiat og Trentin på mellemhånd. De sidste 3 km er bare spektakulære, vanvittigt show af Poel.

Edit

Haha Tobi, den var vi uenige om. Dermed ikke sagt at de sidste 50 ikke var underholdende.
Skrevet af tobi
Man er nødt til at se van der Poel åbne showet, hvis man vil fornemme hvor sensationel en præstation han leverede i dag.

Edit: Jeg kan dog også godt se, hvad du mener. Det var selvfølgelig en meget statisk situation størstedelen af tiden.
Skrevet af Mr_bum
Men det kunne også godt tyde på, at både Fuglsang og Alaphilippe har fået forkerte tidsangivelser i finalen. Det ændrer selvfølgelig ikke på Van der Poels overlegenhed i forhold til konkurrenterne i feltet, men det gjorde nok forskellen mellem at køre om tredjeplads eller sejr. Men så havde han det held, han manglede i Flandern.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror ikke, Alaphillippe har fået forkerte tider. Så skal det i hvert fald være fordi Quick Step-bilen kørte samme taktik som Astana.

I sit interview efter løbet siger Fuglsang jo ordret, at bilen gav ham forkerte tider i hvad han tror var et forsøg på at få ham til ikke at føre.

Meget spøjst, hvis det virkelig passer, at bilen fortæller ham, Kwiatkowski var 20 sekunder efter, da han kommer rullende ud af svinget lige efter dem på opløbsstrækningen.

Men hold nu fast, han har gang i noget stort. Jeg tror sgu, han vinder Liege.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det bliver i hvert fald spændende på søndag efter ruteændringen fra sidste år. Egentlig tror jeg, at den nemmere afslutning tilgodeser Fuglsang, da løbet forhåbentligt vil blive mindre afventende. Et hold som Astana er i hvert fald nødt til at forsøge at skabe løbet tidligt, og man kan nok ikke længere vente til La Redoute, hvis man vil af med de hurtigere folk. Jeg håber, at de vil gå meget offensivt til værks og forsøge at skabe en udskilning på den hårde del af ruten, der for alvor begynder med 100 km til mål, og så skyde Fuglsang af på La Redoute.

Danskeren ligner bestemt en af de allerstærkeste lige nu, og han havde vel tilsyneladende mere tilbage at skyde med i benene end Alaphillppe i dag. Problemet er bare, at jeg ikke er sikker på, at han bare kan køre alle ud af hjulet på enten La Redoute eller Rouche Aux Farcons, og det er de færreste, som han kan slå på stregen. Men han får vel næppe en bedre mulighed for at vinde et af de helt store løb.
Skrevet af tobi
Problemet er bare, at jeg ikke er sikker på, at han bare kan køre alle ud af hjulet på enten La Redoute eller Rouche Aux Farcons, og det er de færreste, som han kan slå på stregen. Men han får vel næppe en bedre mulighed for at vinde et af de helt store løb.


Det tror jeg godt, han kan. Han har været så vild i år.

Men det er svært lige at lure, hvordan løbet kommer til at forløbe med den længe imødesete ruteændring.
Skrevet af Daniel Nielsen
Og så kørte han, sammen med Alaphilippe, alle ud af hjulet i går, hvor kun taktik forhindrede et bedre resultat - en taktik jeg bifaldede under løbet i går.

Så jeg kan ikke se, hvorfor han ikke skulle kunne køre alle ud af hjulet i Liege på de hårde bakker/stigninger. Han er inde i sin vel nok bedste form nogensinde, og så ser jeg ham som den (måske) bedste på cyklen pt., hvor få kan følge ham, når han træder til i pedalerne.

Jeg er med på, at det er meget udansk at pege på vores landsmænd, som favoritter til de store løb, men Fuglsang, ja, han må være blandt de største favoritter til at nappe Liege... hvis ikke den største.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af jomic...
Jeg er enig med jer alle. Forløber det således, at Astana kan diktere løbet og få sat Jakob op på det rigtige tidspunkt, så han selv kan lave udskilningen på de sidste 3-4 store stigninger og slide hvem der måtte sidde med op, så er Jakob ganske enkelt favorit.

Det der taler for er, at løbsscenariet for det meste passer meget godt i det billede og Jakob ikke er en man i sportsdirektørbilerne ligefrem vil mandsopdække eller skal forsøge at skabe et andet løb for at slå.

Omvendt skal der heller ikke andet til end et Shachmann udbrud a la Jungels sidste år eller bare den klassiske 5-15 mandsgruppe der kommer samlet hjem for, at Jakob reelt er uden chance. Den del ligger til besvarelse ved ruteændringen.

Det ville være fantastisk med et dansk monument!
Skrevet af repos , moderator
Problemet for Fuglsang er, at selv om han er den stærkeste, så skal han være temmelig meget stærkere for at vinde. Han skal kunne smide samtlige favoritter, og det virker som en temmelig svær opgave.
Ganske vist er stigningerne længere, og det taler til hans fordel, men ryttere so, Bardet, Alaphilippe og Valverde skal hægtes af.

Fuglsang kunne i gøre så meget andet end spille den køligt i går. Havde han ført mod mål var han blevet slået.
Jeg vil elske at se ham køre Paris-Roubaix med den motor, han er udstyret med, men generelt er Fuglsang bare enormt handicappet af sin manglende eksplosivitet.

Som en lille sløjfe på i går, har Trentin udtalt, at gruppen med Van der Poel vist fik lidt læ af nogle biler det sidste stykke. Det gik i hvert fald stærkt med at få ædt forspringet til sidst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Præcis, og da han ikke har et punch, der gør at han kan slå hullet, skal han slide dem op. Jeg tror egentlig godt, at Alaphillippe kan rystes på La Redoute, hvis Astana sætter hårdt tempo på forinden, men jeg tvivler på, at han kan komme af med bedre klatrere som Dan Martin, Bardet og Yates (jeg går ud fra, at de alle kører). Selvfølgelig fik Alaphillippe og Fuglsang sat resten af favoritterne i gårsdagens løb, men der var det Matthews, der ikke kunne holde hjul og var skyld i, at der opstod hul bag dem, og der er nogle mere klatrestærke typer, som kommer til at gøre sig gældende på søndag.

Uanset hvad tror jeg, at LBL for en gangs skyld kan blive et rigtig godt løb igen. Der har været en del halvkedelige udgaver de senere år, hvor det alt for ofte er blevet opløbet i Ans, der har været afgørende.
Skrevet af repos , moderator
Nå, Valgren har åbenbart ikke lyttet til sin krop, men trænet og kørt løb igennem sin sygdomsperiode.
Det er godt nok mystisk, at der ikke er trænere/ledere, der bedre kan guide rytterne, når de tilsyneladende ikke selv kan finde ud af det.

Han er jo ikke den eneste, der har været ramt, men hele foråret har han pisset lige ud af vinduet. Hele DD-holdet er så også elendigt, og samtlige ryttere har underpræsteret her i foråret. Men de har det sikkert hyggeligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Eskapisten
Det er godt nok mystisk, at der ikke er trænere/ledere, der bedre kan guide rytterne, når de tilsyneladende ikke selv kan finde ud af det.

Enig. Det er vel lige netop det, der er forskellen på at køre for Astana i sidste sæson og for DD i denne?
Skrevet af jomic...
Mon ikke der sidder en ledelse i DD og har behov for succes, der ikke ligefrem havde behov for at give deres største forårsinvestering den fornødne pause og derfor har løbet lidt unødig risiko. Selvfølgelig vil rytteren selv køre, sådan er det med alle sportsfolk. Hvis og såfremt er det godt nok elendig ledelse.

Det er ret nemt at være bagklog, men det kunne umuligt have gået værre af, at have skrottet Valgrens brostenssæson for at få ham klar til Ardennerne eller senere.

Alternativet er at der intet er galt med Valgren og han er faldet helt ekstremt i niveau og/eller at DD bare er så dårlige til at få tingene til at hænge samme.
Skrevet af repos , moderator
En del af forklaringen er åbenbart også tilvænning til nyt udstyr osv. Det er selvfølgelig tosset, men det bliver klynget til alle halmstrå. Fakta er, at skiftet har været en fiasko, og det var til at forudse.
Sygdom er man selvfølgelig ikke herre over, men det har været tacklet katastrofalt. Vi skal være glade for bredden i toppen af dansk cykelsport, for vi er jo blevet forkælet alligevel.
Valgren på toppen er dog bare en klasserytter, og det er synd og skam med hans deroute.

Man kan selvfølgelig håbe, det bliver rigtig godt i Touren, og han så topper ved VM. Lige nu tyder intet dog på en god sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0