Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
I 2020 kan Ineos stille med Froome, GT, Bernal og Carapaz!! Det gør de selvfølgelig ikke, men stadig..

Tænker at Fromme, hvis han viser gode takter, får lov at blive sidestillet kaptajn med Bernal. Så får GT og Carapaz giro og/eller vuelta.

Tror ikke de hælder Bernal over på giroen, for at give Froome fuld fokus i touren. Tror de tænker det vil være for satset ift den.position han er i pt

Og så er der lige Dumo, Roglic osv:)
Skrevet af Zenin
Tabet af Pinot, var tabet af det underholdende løb - han var klart stærkeste mand og burde være vinderen af løbet!


Enig, det var i store hele det der gjorde at Alperne blev en fuser. Pinot havde været den stærkeste i bjergene og var den eneste der kunne udfordre Ineos. Kruijswij og Buchmann gik ikke efter sejren.
Skrevet af Slettet(221817190511)
Jeg brækker mig over, at Team Sky/Team Ineos/Team Boring vandt igen igen igen....

Godt at det blev Bernal og ikke den totalt kønsløse Thomas, når det nu skulle være.

Kruiswijk og Buchman var bare anonyme kujoner da det kom til stykket - som ventet!

Stor ros til Alaphillipe og løbets moralske vinder Pinot. De skabte et af de beste TdF længe. Ineos sad med enkelte kortvarige undtagelser bare på hjul.

Skrevet af Travel100
Hvor må det føles mærkeligt for Bardet at få bjergtrøjen. Kun fordi klassementsrytterne ikke kørte i torsdags, endte den på ham.

I dag, hvor det nærmest kun gik op ad og han havde alt at køre for, bliver han nr 27....
Skrevet af hjst
I dag, hvor det nærmest kun gik op ad og han havde alt at køre for, bliver han nr 27....


Han kunne sikkert ikke gøre mere/bedre end han gjorde, og satsede på at de 5-6 stk der kunne overhale ham, nok ville køre i vejen for hinanden. Og sådan gik det jo i grunden.

Jeg er klar over at Buchmann har kørt ligeså mange kilometer som Alaphilippe, - og i sidste ende, hvis vi kun ser på placeringen, har han jo gjort det bedst - men måden altså. Noget af det samme med Kruiswijk der blev trukket af Bennett og Du Plus på hovedparten af stigningen og alligevel "lod" Thomas tage 2.pladsen uden kamp. Men igen: kræfterne kan være opbrugt. Til dagens skuffelser må også nævnes Movistar, for lidt og for sent.

//hjst

"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Il_Preferito
Synes folk virkelig Kruiswijk er så kedelig? Jeg står måske alene med det, men både han og holdet har da været i offensiven flere gange.

I dag tror jeg ikke, han ville gamble, da han kunne se at G og Egon var kørende, ligesom Poels pludselig også steppede op og ikke blev hældt af hverken Bennet eller De Plus.
Og det synes jeg egentligt er svært at kritisere ham sådan helt vildt for.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Og så sluttede Kruijswijk også sidst af løbets top 5, så han var nok bare tom.
Skrevet af Mr_bum
Der er jeg enig, Pref. INEOS havde den fordel, at de kunne satse på to heste. Den mulighed mistede Jumbo så på, at Bennett skulle hente flasker i vinden og derudover havde svært ved at holde sig oprejst.

Men cykelfans, mig selv inklusiv, kan nogle gange have svært ved at se andet end succesfulde angreb som udtryk for tabermentalitet, og det er lidt en skam. I dag kunne Kruijswijk risikere at smide sin podieplads til Buchmann for at vinde ligegyldige sekunder på Thomas.

Jumbo har sådan set kørt et ret godt løb og igen slået fast, at de som hold kan hamle op med INEOS. De kan godt opnå et stort resultat i Vueltaen.


Men jeg vil medgive, at Pinot nok var den eneste, der virkeligt kunne finde på at satse det hele. Han har stået på podiet og havde derfor heller ikke det samme at tabe som de andre udfordrere.
Skrevet af hjst
Synes folk virkelig Kruiswijk er så kedelig? Jeg står måske alene med det, men både han og holdet har da været i offensiven flere gange.

I dag tror jeg ikke, han ville gamble, da han kunne se at G og Egon var kørende, ligesom Poels pludselig også steppede op og ikke blev hældt af hverken Bennet eller De Plus.
Og det synes jeg egentligt er svært at kritisere ham sådan helt vildt for.


Én fugl i hånden er som bekendt ofte bedre end de 10 der sidder på taget, så på den måde kan jeg sagtens følge dig - og Jumbo Visma. Og måske forventer jeg - og andre - meget mere af de enkelte hold/ryttere end vores tilbagelænede position egentlig burde tillade.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af SotD
Jeg misforstod nok indlægget Travel, for det virkede som om det var mere vigtigt at snakke om “hvad nu hvis” lige pludselig, hvilket jeg ikke helt var enig i. Men jeg beklager - og er helt enig. Selvfølgelig ville Pinot have været i spil til sejren.

Etapen i dag bevidner meget godt det vi snakkede om for nogle dage siden omkring erfaring, risikovillighed osv. - Udover INEOS var der ingen i top 5 der havde nok at vinde til, at spille ud. Nu var det i forhold til Jakobs chancer for podium/top 5, men jeg synes det står meget tydeligt efter i dag, at det aldrig var aktuelt. Landa var konsekvent bedre kørende end Jakob og end ikke han kunne knække top 5. Med Pinot heller ikke top 6. Så Jakob ville igen have listet sig ind på en anonym 7-10 plads.

Nu lufter han endelig det som et par af os har nævnt flere gange. Nemlig at der er LANGT mere at vinde ved at ignorere det forpulede klassement. I år kunne han ligeså vel som Yates have vundet et par etaper, og bjergtrøje blev jo decideret holdt for nar i år.
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
SotD@

Så var vi enige alligevel:)

Hjst@

Ift Bardet. Det jeg mente var, at 26 ryttere var bedre til at køre opad end manden der ifører sig bjergtrøjen i Paris. Med andre ord. Lidt malplaceret førsteplads i den konkurrence. Men ja, han kørte sikkert alt han kunne!

Ift Kruisjwick: Tror han gav alt han havde og målet for dem i dag var, at komme på podiet og holde Buchmann væk.
Var Geraint gået ned pga Bennets og Plus´s tryk, havde det været en stor bonus for dem/Jumbo.
Skrevet af Il_Preferito
Var Alaphilippe den bedste til at køre opad sidste år? Var Rafal Majka i 16?

Det er en fjollet målestok, når klassementplacering tages med i en vurdering af hvem der har og ikke har fortjent at vinde bjergtrøjen.

De sluttede i øvrigt begge markant længere efter den samlede vinder, end Bardet gør i år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ikke desto mindre var trøjen historisk billigt til salg, og endte på kroppen af en rytter der velsagtens ikke viste snerten af niveau i bjergene undervejs. I modsætning til Majka og Alaphilippe der begge vandt to bjergetaper hvis jeg ikke husker galt.

Sidste år ville Bardet end ikke være blevet nr. 2 og argumentet, at han ender foran de andre er jo ligegyldig. Mener du også at Bardet var bedre i bjergene end S. Yates bare fordi deres udgangsprioritet var forskellig?

Nu har jeg lige (for sjov skyld) kigget alle bjergkonkurrencer igennem siden 2010, og ikke én gang tidligere har vinderen fået under 100 point (108 til Sammy Sánchez). Kun én gang ville Bardets pointhøst have givet ham en 2. plads, og enkelte gange var ham end ikke kørt i top 5. Jeg er med på, at pointene ændrer sig lidt undervejs, men jeg synes det er en god indikator for hvor latterligt billigt trøjen har været til salg i år.

Bardet viste retteligt lidt niveau på etapen hvor han blev nr. 2, men jeg synes godt nok det er ærgerligt at han fik fedtet trøjen hjem. Men de få ryttere der ønskede den var for ringe, og desværre forsvandt der et par bjerge, som nok ellers havde givet den til en anden.
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Det er fint med dig Pref! Troede i øvrigt kun du forholdt dig til de "faste" brugere...

Hvor tager jeg egentlig klassementplacering med? Jeg skrev etape placering, som var nr 27. Følg lidt med hvis du skal svare på et indlæg.

Ift dit sidste besyv, så forsøgte Bardet længe at køre klassement, det gjorde hverken Alap eller Majka. Den "fordel"har Bardet haft, hvis du endelig vil sammenligne det afsluttende klassement.
Skrevet af Zenin
Bjergtrøjen var billigt til salg i år. Det virkede ikke rigtig som om der var nogle som for alvor gik efter den. Vel ikke engang Bardet som ikke kom først over én eneste af de store stigninger. Det virkede lidt tilfældet at han vandt den.

Tallene taler vidst også for sig selv:
Bjerg konkurrencen
2019: Bardet 86 point
2018: Alaphilippe 170 point
2017 Barguil: 169 point
2016 Majka: 209 point
Skrevet af Il_Preferito
Jeg mener ikke noget, Sotd. Jeg konstaterer bare, det er fjollet, man måler bjergtrøjen ud fra eksempelvis klassement eller resultatet på én etape.

Jeg er for så vidt ligeglad med bjergtrøjen og om den har været billigt til salg. Det samme gør sig gældende for pointantallene fra de seneste udgaver, for der er så mange mekanismer og episoder, den liren statistik af, ikke tager højde for. Som eksempelvis, at Allan og Majka gik stenhårdt efter den fra start og fik lov at jage etapesejre samtidig med. For selvfølgelig er det en faktor, selvom du taler det ned i sammenligningen med Yates - som i øvrigt selv flere gange har sagt, bjergtrøjen ikke var et mål. Det er jo ikke Bardets skyld at han og andre ikke prioriterede den og at konkurrenter som eksempelvis Caruso ikke havde ben i dag.

Mener du - og andre - så også, Bernals Tour-sejr er mindre være end Geraint Thomas´ ditto sidste år, fordi han ´kun´ vinder med 1.11 mod Thomas´ 1.54 sidste år? Og i øvrigt gør det uden etapesejre?
Men måske bedre end Froomes i 17, hvor det kun lykkedes at slå Uran med 54 sekunder?

At koge den konkurrence ned til, at den bliver (og bør blive) vundet af den bedste bjergrytter, synes jeg er fjollet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Det var mig, der læste forkert. Beklager, Travel.

At lave betragtningen ud fra resultatet på én etape er så bare ligeså fjollet efter min mening.

Hvordan det nødvendigvis er en fordel at satse på klassementet, når bjergtrøjen skal vindes, ser jeg heller ikke. Der er pænt mange point at hente for udbrud, hvilket folkene, der har været i trøjen i år, jo også understreger. Det er endnu en af de ting, jeg vil påstå, der skifter fra år til år alt efter rute og pointsystem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos , moderator
Bjergtrøjen bliver jo aldrig vundet af den bedste bjegrytter. Dog vandt Froome den et år.
Ellers er det jo en trøje, man går efter, hvis er ude af klassementet eller decideret beslutter sig for det fra start.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af hjst
Bjergtrøjen bliver jo aldrig vundet af den bedste bjegrytter.


Aarh, Virenque, da..

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Halil
Så blev det alligevel en franskmand som bjergkongen i år.

Tamt. En usædvanlig svag årgang.

Sky må være nogenlunde tilfredse med #1+#2 i den samlede stilling.

La tur da france bør overveje, hvordan de planlægger løbet, da jeg som tilskuer synes de to sidste etaper har været ret så utilfredsstillende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce
0