Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Spændende hvad udfaldet måtte blive fra DCU, hvis UCI skulle komme til den konklusion, at Danmark ikke får 8 ryttere med! Man må håbe de har nosser nok til at køre sagen. Såfremt der er noget dodgy selvfølgelig!

Men er vi ude i at det er så få point, at havde Geraint Thomas vundet enkeltstarten foran Alaphilippe, så havde de fået 8 mand med? Jeg er ikke skarp i de der konstellationer.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er skaldede syv points, der efter sigende skulle adskille DK og GB.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Det et "bare" at retroaktivt ændre i kategoriseringen i nogle af de små løb hvor fx Mikkel Bjerg har hentet sine points.
Så er den skid slået.

Fandme skræmmende....
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Reglerne er jo fuldstændig klare, så jeg ved ikke helt, hvad det er for nogle konspirationsteorier, I har gang i.
Skrevet af Mr_bum
Det har jo så også kostet for Storbritannien, at Froome vel stort set har mistet alle sine point henover sommeren.
Skrevet af repos , moderator
@ tobi

Du har ret, men min tiltro til UCI er bare ikke tilstrækkelig til at være overbevist.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
UCIs opdatering lader vente på sig. Mig bekendt skulle den være lukket, da det ikke længere er muligt at score points i forhold til dette års VM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Henset til det virvar, der var omkring lodtrækningen til badminton VM, er det ok, at de lige sikrer sig, at listen er rigtig i første forsøg. Specielt hvis vi snakker om, at små forskelle i point kan afgøre, om man skal have 6 el. 8 mand med.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af jomic...
Hehe.... Zola, var det også UCI der stod for den?

Men ja, hvis feltet kunne finde 33 glemte point til Mikkel Bjerg tidligere på sæsonen, så er risikoen for glemte hos begge lejre da til stede.


I øvrigt må det være en af de kedeligste ruter i Binck Bennett Tour nogensinde, fem flade ostemadder med lidt krymmel på, en kort enkeltstart og så en enkelt interessant brostens etape på Geerardsberg.
Skrevet af Mr_bum
Firstcycling har lavet en udregning, der viser noget andet end Feltet:
https://firstcycling.com/ranking.php?rank=&h=3&y=2019-32

De har så godtaget Bjergs point, givet Adam Yates seks færre og muligvis fjernet Hugh Carthys resultat fra sidste års Tour of Utah. Det sluttede dog d. 12. august, så det burde være med i UCI-stillingen, når den kommer.

I øvrigt er værtsnationen allerede sikret seks pladser efter de gældende regler.
Skrevet af Mr_bum
Efter sidste uges hændelse i Polen er det heller ikke rart at høre, at Domenico Pozzovivo igen har været udsat for et grimt uheld, hvor han er blevet påkørt af en Fiat Punto. Og så har han ovenikøbet samme agent, som Scarponi havde.

Heldigvis slap han med livet i behold, men karrieren kan meget vel slutte på en kedelig måde. Ligesom det også må siges at være sket for Matti Breschel.
Skrevet af jomic...
Det er det jeg mener, dette burde kunne laves fuldstændigt faktabaseret og alligevel er der tvivl. En UCI-classic.
Skrevet af Mr_bum
Det virkede ellers ikke, som om Martin Toft Madsen havde lagt det samme arbejde i aftenens timerekordforsøg, som han gjorde forud for forsøget i Mexico sidste år, men alligevel slog han Mikkel Bjergs rekord med 245 m. Det er åbenbart en ret god bane i Odense.

Til gengæld må man vel næsten forvente, at Bjerg slår den senere på året.
Skrevet af repos , moderator
Landstræner Anders Lund er heller ikke klar over, hvor mange ryttere Danmark får til start. Det haster selvfølgelig ikke i forhold til udtagelsesfristen, men det kunne da være rart at få bekræftet snart.

I forhold til ranglisten sædvanligvis offentliggøres hver uge, så virker det jo lidt underligt, at UCI trækker den.
Jeg får stadig den tanke, at de nok ikke havde forventet det britiske fald ud af top 10, og nu er i gang med at reparere på noget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Barbuti
Feltet.dk har den også. Fedt!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Opus
Perfekt med 8 danske ryttere nu ruten rent faktisk ikke er helt skidt set med danske briller. Kan et par stykker eller tre ramme topform, så har man kvalificerede outsidere til podiet.
Skrevet af Mr_bum
Det lykkedes Niklas Eg at blive nr. tre på det hårde Powder Mountain i Tour of Utah, hvor Ben Hermans vandt. Det er ikke det stærkeste felt, men det er godt at se ham vise noget igen. Han har kontraktudløb til nytår, så det er nok også ved at være sidste udkald, hvis han ikke har fremtiden på plads. Nu skal han så forsøge at forsvare sin samlede podieplads i resten af løbet.
Skrevet af SotD
Spændende hvor han evt. skal hen. Han er jo ikke en type der vil passe synderligt godt ind hos Riwal desværre med deres løbsprogram in mente.

Han slår ryttere som Craddock, Dombrowski, D. Quintana og Morton så helt uhjælpeligt er det bestemt ikke. Men selvfølgelig langt fra topniveau!

Dombrowski blev dog nr. 12 i Giroen. Ryttere som Britton og Badilatti er heller ikke helt uden resultater.

Hvis han kan ende på podiet, mon så ikke han trods alt kan finde sig en WT kontrakt. Han er 24 år og blev nr. 27 i UAE Tour, 30 i Romandiet Rundt, 34 i Californien og sidste år kunne han meget vel have vundet i Kroatien. Så det er da om ikke andet end rytter der har bevist at han sagtens kan følge med feltet selv mod stærke ryttere.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Flot af Niklas Eg. Han minder dog lidt for meget om Jesper Hansen. God opad, men ikke helt god nok. Håber, han kan forblive på WT-niveau, men desværre nok ikke en ryttertype, der er voldsom rift om.

Så fik UCI endelig offentliggjort sin liste, og det bliver interessant at se Anders Lunds overvejelser.
285 km. er en voldsom distance, og sammenholdt med den kuperede rute, vil Jakob Fuglsang være oplagt som kaptajn. Kasper Asgreen må have overhalet de øvrige ryttere, så han bør sidestilles med Fuglsang.
Ellers må formen afgøre, hvem der ellers skal køres for, og hvem der udelukkende skal agere hjælpere. Chris Juul og Mørkøv bør under alle omstændigheder med som hjælper, og vil man have andre deciderede hjælpere med, så er Vinjebo og Honoré gode bud.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0