Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Pogacar er da fabelagtig. Jeg tror allerede, han har en chance.

Jeg har også et godt øje til López, men han kan jo godt være noget svingende. Det var dog vildt, som han kørte enkeltstarter tilbage i starten af året.
Skrevet af SotD
Pogacar er et fantom og kommer til at vinde MANGE løb, men det ville alligevel undre mig om Tour´en skulle blive hans første etapeløbssejr på WT niveau! Mig bekendt har han endnu tilgode at slå Bernal og Roglic samlet i et etapeløb.

Miguel Angel Lopez mangler nok også lige det sidste.

Jeg er helt med på, at det er sindssygt gode ryttere, men jeg har meget svært ved at se andre end Bernal reelt true Roglic. Omend jeg meget gerne ser dig have ret!
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Nu har Pogacar vel vundet Tour of California, men nej, det er selvfølgelig ikke helt samme niveau.

Jeg tror slet ikke på Bernal i år, må jeg indrømme.

Pinot? Kan han ramme sidste års niveau, har han vel en chance. Men Jumbo er godt nok en hård nød at knække. Og det ser ikke helt ud til, at han er så god som i 2019.
Skrevet af Juniorx
Jeg håber meget på Pinot eller Pogacar. Der er for mig et eller andet over dem der kører uden at have 5 hjælpere osv. Men det er nok ikke realistisk.

Men bare at se de to tog fra Jumbo og ineos trampe mod toppen er sgu lidt trivielt.
den geniale 1 uge af touren, som der blev lagt op til har skuffet. Syntes Jumbo har haft alle muligheder for at presse Bernal yderligere, men har nok ikke gjort det af frygt for at Tom D heller ikke kunne følge med.
Skrevet af Il_Preferito
Det er nok en halv sandhed, for Dumoulin har trods alt ikke rigtigt været i krise. Blot fortalt, han ikke føler, han er helt god nok endnu.

Som Gesink også var inde på i et interview, så er Jumbo fint tilfreds med ikke at være i gult og derved skulle tage ansvar for at føre feltet an på eksempelvis en dag som i går. Derudover er der hele medie- og ceremonicirkuset, som selvfølgelig er kraftigt reduceret i år pga. COVID-19, men som stadig er tungere på den førende rytter.

Jeg er dog enig i, at de nok burde have taget bare en smule initiativ for at begrave især Egon, men også Buchmann og Pinot, hvis de slider lidt med det. De har selvfølgelig bjergenkeltstarten på 20. etape i baghånden, men med tanke på hvordan Bernal byggede på i bjergene i løbet af sidste års Tour, så ville jeg foretrække at få ham læsset, hvis jeg var dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af jomic...
Enig pref. Der burde være et niveau hvor man får presset Bernal uden at lave en Simon Yates og brænde alt krudtet på de første 17 etaper.
Skrevet af Mr_bum
De har vel ikke overraskende ret stor tiltro til Roglic, og som det ser ud nu, er det jo rigtig nok ikke ham, der behøver at angribe. Derudover vil de muligvis også give Bennett muligheden for at komme sig, så der er mindre pres på Kuss.

Men hvis han ender med at tabe sejren, så må det siges at være en streg i regningen ikke at have angrebet, selvom finalen i går måske ikke var helt ideel til det.

Skrevet af Mr_bum
Sagan giver ikke op uden kamp. Dyrt for Bennett, at Asgreen var uopmærksom.
Skrevet af SotD
Er der nogen der har set etapen? Hvordan pokker kan det ske at alle topsprinterne bare bliver sat for fuld smadder?

Det bliver en uhyggelig dag for mit managerhold - av...
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Det gik jo lige så godt og så smider man det hele på en dum sidste øjebliks beslutning... Havde de 4 i toppen + 4 små "sprintere" (hvor de 3 vist nok stadig er med fremme) inden jeg ændrede taktik 10 min før lukketid i dag..
Gad ikke at være en tøsedreng og man plejer ikke at vinde ved ikke at skifte ud... Så ind med de store sprintere og kun beholde en i klassementet. Shit det var dumt...
Skrevet af Mr_bum
Flere har siddet forkert og har ikke forudset Boras plan. Og så er de jo også noget tungere end Sagan mfl. Holdene har heller ikke været særligt samlet. Sunweb sendte alt, alt for sent ryttere ned til Bols gruppe. Asgreen sad for længe hos Alaphilippe, og da han kom ned til Bennett, smadrede han gruppen, da de var ret tæt på at få kontakt.

Skrevet af Mr_bum
Der skulle de så have bedt Asgreen om at blive fremme i stedet for at falde ned igen, men det er altid for nemt at være bagklog ;)

Skrevet af Il_Preferito
Mega fed etape indtil nu.

Dog ærgerligt, hvis Pogacar mister tid (selvom det så måske tvinger ham i offensiven).

Landa er selvfølgelig også sat af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Og porte....
Skrevet af Il_Preferito
Van Aert er fuldstændig vild.

Og hvad sker der for Sagan? Han lancerer jo ikke engang spurten.
Edit. Måske han får en defekt i forbindelse med lidt bokseri i spurten.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Han er ok.....
Skrevet af SotD
6-7-9-11 det må være en succes i dag :-/
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Han er uhyggelig. En lille redning for Bennett, at Sagan ikke kunne komme frem.

Edit: En meget stor redning, når han kun fik samlet 21 point.
Skrevet af Daniel Nielsen
Sagan trådte ud af den ene pedal efter berøring med en anden rytter (sådan så det i hvert fald ud). Derfor han ikke blandede sig i dag.

Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Mr_bum
Stuyven må være upopulær hos Quickstep. Her var det dog tydeligvis Alaphilippes egen skyld. Og så det godt nok også rigtig dumt at begynde at slingre, når de stadig spurter bagved ham.

annonce
0